Dodaj do ulubionych

Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó...

• Gość: Malox Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 20:02
      Nie wystarczy "parad"na ulicach miast zachciało się sodomitom włazić
      ze swoją przypadłością włazić do szkół..a paszli won do swoich klubów
      durni analnicy...
    • Gość: BRAVO Goraca prosba do homo. IP: *.dialup.adsl.anteldata.net.uy 04.10.09, 20:08
      bardzo prosze homofili i tym podobnych zB.okOW - jesli sie wam nie podoba
      wyjedzcie tam gdzie was chca. do berlina, barcelony albo innej afryki. Bo tu
      naprawde sie wszyscy z was smieja. a od przedszkoli- WARA.
    • w.i.l A więc pederaści pogardzają zoofilami 04.10.09, 20:08
      i uważają się za coś lepszego od nich, tak jak heteroseksualiści
      uważają się za lepszych od homoseksualistów.
      Panowie homo - zoofobia to się leczy.
      Trzeba tylko przezwyciężyć parę przestarzałych uprzedzeń!
    • Gość: zuzia Re: Brawo panie wiceprezydencie BRAWO!!! IP: 188.33.171.* 04.10.09, 20:11
      popieram Cię od pierwszego wpisu na tym forum i masz rację w 100%, ale daj
      spokój bo zaraz Ciebie zaczną obrażać i po co Ci to. Jesteś zbyt inteligentna
      żeby dać się sprowokować zakompleksionym frustratom.
    • Gość: rynarzewska Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 20:24
      To p. Turek kompromituje nasz kraj swoim myśleniem ! Chwała p.
      wiceprezydentowi za normalne myślenie - za to pozew do Sądu ? ktoś
      chce znowu zrobić karierę polityczną cudzym kosztem !
    • Gość: zorientowana Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.chello.pl 04.10.09, 20:27
      Ciemnogród totalny panuje !!!!!!!
      tego nie da się leczyć czy Wy tego nie rozumiecie????
      Wszyscy ludzie są biseksualni!!!
      i w zależności na jakie środowisko trafią
      z takimi osobami się zwiążą!
      jeśli kobieta ma wspaniałe kontakty z kobietami
      prędzej czy później będzie miała romans z kobietą, bo nikt tak nie zrozumie
      kobiety, jak druga kobieta!!!!!!!!! również w łóżku !!!!!!
      bo najpiękniejszy sex jest pomiędzy dwiema kobietami!
      wiem co mówię, bo miałam 8 facetów i z żadnym nie było tak bosko jak z kobietą.
      To samo zapewne dotyczy mężczyzn. Jeśli mają super kontakt
      a do tego dojdzie alkohol i problemy z babami to prędzej czy później
      wylądują razem w łóżku!

Ludzie !!! Wy nawet nie wiecie ile wśród nas jest osób kochających osoby tej
      samej płci! nawet nie wiecie...
      A co do rodziców - matek wypowiadających się na forum...
      Może nawet lepiej że nie wiecie co wyprawiają wasze córki, synowie..
      i na jakich portalach mają pozakładane swoje konta...
      To normalne, że każdy szuka bliskości, ciepła, przyjaźni, miłości..
      a czy to ma jakieś znaczenie czy znajduje się to u osoby tej samej płci... Nie
      ma żadnego!!! Najważniejsze że nie krzywdzi się tych innych!!!! i nie chodzi
      tu tylko o sex!!!!
      Chodzi o miłość! przyjaźń! zrozumienie! tolerancję! szacunek! a nie chodzenie
      za rękę po ulicy! bo tak na prawdę Ci którzy robią coś na pokaz mają totalne
      kompleksy i problemy ze sobą. Prawdziwą szczerą miłość zostawia się tylko dla
      partnera...
      • w.i.l A uczucia między różnymi gatunkami zoologicznymi? 04.10.09, 21:12
        Radzę, spróbuj z wężem. Długością żaden facet mu nie dorówna...
    • Gość: fun beretów :) Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.chello.pl 04.10.09, 20:32
      Berety ojca rydzyka i ich wnuki sio do spania!
      już jest po bajce.

Inaczej określić debilne opinie na temat homoseksualizmu się nie da.
      Leczyć to można grypę. Ludzie! mamy XXI wiek.
      wiem że dla niektórych ciężko to przeskoczyć, ale im szybciej uświadomią sobie
      że świat pędzi do przodu, tym łatwiej będzie im żyć.
      A na gorzkie żale, sio do kościoła.
    • Gość: antynazi Re: Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie ge IP: *.punkt.pl 04.10.09, 20:37
      Panu Prezydentowi dedykuję Bękartów Wojny. Aldo Apacz juz idzie po
      Ciebie Ty nazistwoski śmieciu...
    • Gość: bravo Zrobmy referendum IP: *.dialup.adsl.anteldata.net.uy 04.10.09, 20:40
      ZROBMY REFERENDUM OGOLNOKRAJOWE. ile podpisow potrzeba? ktos wie? pytania:
      czy chcesz zeby homo adoptowalo dzieci, czy chcesz zeby w szkolach uczono ze
      homo jest normalne?
      jestem pewien ze narod opowie sie przeciw tym zboczeniom. A moze uda sie nawet
      przeforsowac zakaz gloszenia tych zb.oCzen w miejscach publicznych.
      tylko boje sie ze po wprowadzeniu traktatu lizbonskiego juz nie bedzie szans
      sie temu przeciwstawic. Nie lubie prez. Kaczynskiego - ale jak nie podpisze
      traktatu to go bardzo polubie.

poza tym. Slowo GEJ nie powinno byc uzywane- to zasmiecanie polskiego jezyka
      anglikanizmem. Mamy w polskim przeciez slowo pedal ktore wszyscy swietnie
      rozumieja.

i jeszcze jedna sprawa. Nie cierpie GW za promowanie tych z.Boczen- ale musze
      ich pochwalic ze puszczaja te posty przeciw homo.

• Gość: Lolitessa Re: Zrobmy referendum IP: *.taconic.net 04.10.09, 21:29
        Widzisz, Bravo, już było takie myślenie. I ludzie chętnie się włączali. Lata
        30-te w Europie, Hitler, Mussolini, Stalin, te sprawy. Zaczynało się od różnych
        małych zakazów, poczytaj sobie "Nowoczesność i Zagładę" Baumanna. Cni ci się za
        tymi czasami, co? Wepchnąłbyś Żyda do stodoły i podpalił, zadenuncjowałbyś
        sąsiada-ohydnego pederastę? Nostalgia? Tęsknota?
        • Gość: bravo Re: Zrobmy referendum IP: *.dialup.adsl.anteldata.net.uy 04.10.09, 22:01
          dlatego ze chce zeby ludzie sie w referendum wypowiedzieli tak jak w kazdej
          demokracji? Byc moze uwazasz ze nie ma sensu pytac sie ludzi tylko zalatwic
          pewne sprawy w brukseli poza ich plecami. a ty pleciesz cos o jakims Hitlerze?
          jakims Zydzie? jakiejs stodole? . mysl glowa a nie d...- z wami jest gorzej niz
          myslalem. Uswiadom sobie. Polacy nie chca u siebie homofilii bo to jest
          sprzeczne z polska natura. Czy ci sie to podoba czy nie - nie bylismy i nie
          bedziemy nigdy Germanami czy Romanami. I tego na szczescie zadne glupie prawo
          nie zmieni. Lepiej wyjedz z kraju jesli jestes taki prozachodni i daj nam
          swiety spokoj. tak bedzie lepiej dla kazdej strony.
          • Gość: balbin Re: Zrobmy referendum IP: *.acn.waw.pl 05.10.09, 03:17
            Gość portalu: bravo napisał(a):
            Uswiadom sobie. Polacy nie chca u siebie homofilii bo to jest > sprzeczne z
            polska natura

wow, stary powinienes sie leczyc naprawde.
            A co powiesz o afro-amerykanach.
            Przeciez nawet teraz sa ludzie ba na wiekszosci wiosek widok czarnego czlowieka
            to szok i cos dziwnego.
            Czy afro-amerykanie twoim zdaniem tez sa sprzeczni z polska natura i powinnismy
            zakazac im wjazdu na terytorium Polski?
            a moze powinnismy wrocic do starych metod , do bialych ludzi majacych kompleksy
            chowajacych sie pod bialymi kapturami i przesladujacych inny kolor skory, tylko
            ze w tym wypadku moze to byc inna orientacja, a niedlugo co bedzie?? inne wyznanie??

zastanow sie nad soba,widac ze masz problemy.
          • Gość: Kościelny Re: Zrobmy referendum IP: 160.83.42.* 05.10.09, 12:42
            "Poska natura" - ale idiotyzm. Nienawiśc sobie mogleś promowac w
            czasie wojny ale teraz Ci nie wolno i jak Ci sie to nie podoba to
            spieprzaj z tego kraju. Przeprowadzmy może tez refernedum czy łysi
            moga byc u władzy i czy rudzi MOGA WYKONYWAC KAŻDY ZAWÓD ITD. Jesli
            myślisz że będziesz sobie wybieral jakiego rodzaju "nienarmalność"
            będziesz tolerował a jakiego nie to nie w tym życiu.
        • Gość: greg0,75 Re: Zrobmy referendum IP: *.net.autocom.pl 04.10.09, 22:07
          Czekaj - czy ja tu może widzę nawiązania do planowego uszczęśliwiania ludzi bez wcześniejszego zapytania ich o zdanie - coś w stylu Pol Pota dajmy na to?
          • Gość: bravo Re: Zrobmy referendum IP: *.dialup.adsl.anteldata.net.uy 04.10.09, 22:17
            no wlasnie. Proste i logiczne a jednak dla homo za trudne. sam rzuca hitlerami i
            stalinami bo nie jest w stanie uszanowac zdania wiekszosci. sami zaprzeczaja
            demokracji. ale homo nie maja pojecia o logice. taka to nowoczesna
            homo-demokracja z elementami faszyzmu i jak dobrze zauwazyles polpotyzmu.
            pozdrawiam.
          • Gość: Lolitessa Re: Zrobmy referendum IP: *.taconic.net 04.10.09, 22:48
            Ejże, ejże. Co znaczy "bez pytania"? Weszliśmy do UE, struktury, która nie tylko
            daje forsę na budowanie dróg i remontowanie oczyszczalni ścieków, ale która jest
            również organizmem ponadpaństwowym, ze swoim systemem prawnym i trybunałami. I
            85% Polaków było za tym, żeby dołączyć raczej do UE, niż do, powiedzmy,
            Białorusi czy Rosji, gdzie takie poglądy o "separowaniu chorych pederastów" są
            bardzo popularne.

To, co robił Pol-Pot, było dokładnie tym, czego pragniecie: wykluczaniem z praw
            (i eksterminowaniem) mniejszości, w tym wypadku "zgniłych kapitalistów". I
            podnoszono takie same argumenty, że ci "podli inteligenci" sprzeniewierzyli się
            temu, co prawdziwie Kambodżańskie, bo Kambodża to kraj wsi, a nie miasta. I w
            imię tej właśnie ideologii wykluczenia wymordowano tam miliony ludzi.
            • Gość: greg0,75 Re: Zrobmy referendum IP: *.net.autocom.pl 05.10.09, 00:36
              > To, co robił Pol-Pot, było dokładnie tym, czego pragniecie: wykluczaniem z praw
              > (i eksterminowaniem) mniejszości,

przepraszam, to do mnie? - jakoś nie rozpoznaję w tym swoich poglądów.
              Podałem przykład Pol-Pota, bo facet też miał swój pomysł na społeczeństwo idealne i konsekwentnie (po trupach) go realizował - nie pytając bynajmniej 'ludu' o zdanie. A analogia to mi się nasunęła po tym jak alergicznie zareagowałaś na pomysł referendum...

> Ejże, ejże. Co znaczy "bez pytania"?
              Czytałem traktat akcesyjny. Wiem co głosowałem - np. kwestie polowań na niedźwiedzie na Łotwie (w Estonii?); ale deklarację, że traktat nie stanowi dla Państwa Polskiego przeszkody w regulowaniu kwestii o znaczeniu moralnym - też).
              • Gość: Lolitessa Re: Zrobmy referendum IP: *.taconic.net 05.10.09, 01:19
                Ale podałeś przykład chybiony. W demokracji liberalnej wola większości nie może
                prowadzić do dowolnego ograniczenia praw człowieka mniejszości.

To fajnie, że czytałeś. Ale problem polega na tym, że stosunek do
                homoseksualizmu to nie tylko kwestia "moralna" - to również konkretne
                rozwiązania prawne, do których musi dojść w związku ze stopniową homogenizacją
                Unii. Na szczęście buractwo zza dawnej żelaznej kurtyny, ominięte przez
                przemiany społeczne II poł. XX wieku, będzie się musiało z czasem dostosować -
                po części wymrze (Radio Maryja już cienko przędzie, biologia jest nieubłagana),
                po części się wyedukuje. Jak nawet niegrzeszący lotnością Kaziu Marcinkiewicz
                nauczył się tolerancji dla gejów, to co dopiero reszta społeczeństwa!
      • mimakgazeta demokracja to nie dyktaura większości 04.10.09, 22:53
        homoseksualiści są wyjątkowo porządną częścią społeczeństwa. Jak można w ogóle
        dyskryminować kogoś za to że żyje i kocha drugiego człowieka tylko, że tej samej
        płci. To jest niemoralne. W imię czego większość ma zgotować piekło mniejszości
        społecznej i odmawiać jej podstawowych praw ? Bo powód, że to "obrzydliwe" to
        jest kpina.
        • Gość: bravo Re: demokracja to nie dyktaura większości IP: *.dialup.adsl.anteldata.net.uy 04.10.09, 23:07
          i znow to samo. (zgotowac pieklo?) Wiekszosci ludzi nie interesuje co robicie w
          swoich domach. to wasze prawo. dla mnie akurat to obrzydliwe ale to nie moja
          sprawa. Natomiast wciskanie dzieciakom p.Edalskich tresci jest oburzajace.
          paradowanie po ulicach w piorach w d...ch jest niesmaczne. zapytajmy
          spoleczenstwo w referendum czy tego chce. jesli odpowie tak uszanuje to. jesli
          odpowie NIE- jestem pewny ze wy tego nie uszanujecie.
          • Gość: bal Re: demokracja to nie dyktaura większości IP: *.acn.waw.pl 05.10.09, 03:26

Gość portalu: bravo napisał(a):
            zapytajmy
            > spoleczenstwo w referendum czy tego chce. jesli odpowie tak uszanuje to. jesli
            > odpowie NIE- jestem pewny ze wy tego nie uszanujecie.

To co bylo niewyobrazalne np 20-30 lat temu wlasnie np inny kolor skory wyznanie
            orientacja seksualna, staje sie dzis akceptowalne- nawet twoi prawicowi politycy
            akceptuja to ze sa takze inne osoby o innych sklonnosciach i pogladach.
            za nastepne 5-10 15 lat jak zadasz pytanie o preferencje seksualne, czy np 2
            facetow moze wychowywac dzieci, brac slub, czy dwie kobiety moga robic to
            samo..odpowiedz bedzie ze moga..
            bo swiat sie zmienia, poglady ludzi tez sie zmieniaja.

Niestety Polska w duzej mierze to jeszce zacofany kraj swiatopogladowo, ale juz
            niedlugo w perspektywie lat 10 sie to zmieni.
      • ergo12 IP: *.dialup.adsl.anteldata.net.uy 04.10.09, 23:20
        Skąd klikasz homofobie>
        • Gość: bravo Re: IP: *.dialup.adsl.anteldata.net.uy 04.10.09, 23:24
          jak zwykle nie do rzeczy homofilu
        • Gość: bravo Re: IP: . IP: *.dialup.adsl.anteldata.net.uy 04.10.09, 23:25
          jak zwykle nie do rzeczy homofilu
    • Gość: eire pedałów powinno się kastrować IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 04.10.09, 20:46
      pedałów powinno się kastrować, nie chemicznie tylko poprzez "obcięcie" tego
      co jest im zbyteczne
      • mimakgazeta życzę Ci żeby ci się syn gej urodził 04.10.09, 22:54
        będziesz go mógł sam wykastrować.
      • ergo12 Re: pedałów powinno się kastrować 04.10.09, 23:11
        Polaczku,umyj się zanim zaczniesz klepać w klawiaturę
      • Gość: balbin Re: pedałów powinno się kastrować IP: *.acn.waw.pl 05.10.09, 03:48
        Gość portalu: eire napisał(a):
        pedałów powinno się kastrować, nie chemicznie tylko poprzez "obcięcie" tego co
        jest im zbyteczne

A jak u ciebie w rodzinie nie daj boze trafi sie taki przypadek, tez bedziesz
        taki "wyrozumialy"?? czy nalezysz do tych osob i rodzin ktore zerwa wszelkie
        kontakty z synem bo przeciez on jest "inny"
        bo "co by sasiedzi powiedzieli" bo "ksiadz na mszy nas wyklnie"

• Gość: Kościelny Re: pedałów powinno się kastrować IP: 160.83.42.* 05.10.09, 12:49
        A Tobie powinno sie obciąć głowę, bo nie dośc że straszy to jeszcze
        jest pusta !!!
    • yanfhowah Re: Nazwijmy rzeczy po imieniu! 04.10.09, 20:54
      dzieci chcialy wiedziec co to pedofile?....i po wypowiedzi
      tego "smart-ass' beda chcialy wiedziec co to znaczy zoofile,,
    • jacek230 Fajnie lezy na nim ten garnitur. Widac klase ! ;) 04.10.09, 21:01
    • bydlo_prof_wb Dobrze byłoby też przypomnieć, że... 04.10.09, 21:02
      sodomici są w głównej mierze odpowiedzialni na rozwlekanie po świecie AIDS
      (często z premedytacją), a to że wielokrotnie częściej niż heterycy popełniają
      samobójstwa jest słabą pociechą w tym całym ambarasie jaki sprawiają normalnym
      ludziom. Ich zakłamaniu i zamknięciu na smutną prawdę o sobie dorównuje tylko
      agresja skierowana na resztę społeczeństwa którą usiłują zamknąć ludziom usta.
      • Gość: mz Re: Dobrze byłoby też przypomnieć, że... IP: *.chello.pl 04.10.09, 21:13
        A kto jest odpowiedzialny za rozwleczenie po świecie głupoty?Między innymi twoja
        matka bo urodziła takiego idiotę.
        • Gość: matka Re: Dobrze byłoby też przypomnieć, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 21:20
          No proszę, homosie stają się agresywni. Jeszcze "nie w pełni prawni" a już
          podnoszą głowy. Dajcie im więcej a niedługo nam zaczną tłumaczyć, że to my
          jesteśmy "kochający inaczej"
          • ergo12 ,,matka,, do łozeczka! 04.10.09, 23:09
            Lulu!
          • Gość: Kościelny Re: Dobrze byłoby też przypomnieć, że... IP: 160.83.42.* 05.10.09, 12:59
            No tak, inaczej niz oni. Masz jakis problem??
      • ergo12 Jama 314 vel bydlo_prof_wb 04.10.09, 21:24
        Michalkiewicz, na wszystkich forach dot/gejów, ten zdeklarowany
        antysemita, kościelny skryba dorabia sobie tu ,,wierszowkami,, taki
        już los kościelnych klęczników
        • bydlo_prof_wb Każdy musi z czegoś żyć... 04.10.09, 21:32
          jedni z emanacji swej głupoty jak Ty, zaś inni z uświadamiania im tej
          przypadłości. Mam też nadzieję że nie stanowisz czołówki elity intelektualnej
          pośród gejów i paru bystrzejszych od Ciebie w tym towarzystwie jeszcze
          pozostało, bo byłoby naprawdę wstyd...
      • Gość: Kościelny Re: Dobrze byłoby też przypomnieć, że... IP: 160.83.42.* 05.10.09, 12:26
        Ale jestes głupi, to heterycy swoimi wiecznymi skokami w bok
        rozprzestrzeniaja choroby, ranią żony i dzieci, bo im się chce z
        inna bo ma duzy biust, pozostaje żygac na waszą odpowiedzialnośc za
        siebie i wasze rodziny. Zajmij sie swoim podworkiem najpierw a
        dopiero później wsadzaj łeb w nieswoje sprawy !!!
    • w.i.l Jestem sobie, a co mi tam 04.10.09, 21:19
      Europejski sodomita.
      Łabędź z Ledą u strumyka,
      Pasifae w mocy Byka...
      A ja z owcą sam na sam.
      A ja sobie kózkę mam
      Jeremi Przybora
    • bydlo_prof_wb W tej sytuacj imuszę dodać, że... 04.10.09, 21:26
      przypadki pedofilii i gwałtów na nieletnich również są znacznie częstszym
      udziałem sodomitów niż heteryków...
      • Gość: Lolitessa Re: W tej sytuacj imuszę dodać, że... IP: *.taconic.net 04.10.09, 21:35
        Jakieś dane? Czy ma nam starczyć autorytet Prof. Bydło? Bo, widzisz, dane
        oficjalne są wręcz przeciwne: większość wykorzystywania seksualnego dzieci to
        mężczyźni z dziewczynkami, do tego w zdecydowanej przewadze w obrębie rodziny.
        • bydlo_prof_wb Trzeba sobie poczytać choćby dr. Camerona... 04.10.09, 21:42
          do poduszki. A ja nie jestem Prof. Bydło, tylko "bydło profesora W.
          Bartoszewskiego" proszę pana(i) intelektualisty(ki). Zatem nie przekręcać
          wszystkiego...
          • bydlo_prof_wb Szkoda, bo zapowiadało się... 04.10.09, 22:25
            na ciekawą dyskusję. Ciekawą, bo krótką, w której intelektualista forumowy
            dowiedziałby się, że geje stanowiący 1-3% populacji społeczeństw są winni 30%
            przestępstw seksualnych na nieletnich. Zatem tego rodzaju przestępstwa występują
            u nich od 10 do 30 razy częściej niż u heteryków, pewnie z wyłączeniem Holandii
            bo tam zapewne już niedługo zalegalizują tego rodzaju praktyki. Trzeba przecież
            iść z duchem postępu. Prawda, panie "ergo12"?
            • Gość: Lolitessa Re: Szkoda, bo zapowiadało się... IP: *.taconic.net 04.10.09, 22:50
              Aaaaa, tak. Cameron i jego statystyki wyssane z palca, których nie publikuje
              żadne szanujące się pismo naukowe, tylko magazyn, w którym drukują wszystko, jak
              leci, jeśli tylko się zapłaci. Cameron, który mówi, że wykorzystywanie seksualne
              przez mężczyzn jest ohydne, ale przez kobiety bardzo przyjemne. Mędrzec,
              mędrzec! Mogę przytoczyć teraz zaklęcie szeptunki?
              • Gość: Antek Re: Szkoda, bo zapowiadało się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 22:58
                Gwałciciel pedofil sodomita Polański to norma...Dobre sobie
                Zaproście go do szkół..upośledzeni umysłowo pedryle...
              • ergo12 do Lolitessa 04.10.09, 23:02
                ,,Bydło,, jest znanym forumowym trollem, ukrywającym się także pod
                drugim nickiem ,,Jama 314,, a jest nim nie kto inny jak znany z
                antysemickiej hucby p.Michalkiewicz,ten pan pisuje w niszowych
                pisemkach często faszyzujących,ja ND, czy Gosć Niedzielny,ta jego
                nachalność w wątkach dot.gejow może świadczyć o jego ukrytym
                homosexualiżmie!
                • Gość: Kokos Re: do Lolitessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 23:05
                  Nic ci nie lepiej..lecz się cioto kraliku...
                  • ergo12 do brudasa Kokos 04.10.09, 23:08
                    Za mało denaturatu?
                • bydlo_prof_wb Słusznie panie geniuszu... 04.10.09, 23:44
                  cokolwiek "hucba" i "homosexualiźmie" oznacza.
            • ergo12 Re: Szkoda, bo zapowiadało się... 04.10.09, 22:55
              Kościelny skrybo,jesteś kruchtową pomywaczką, i zostań już tam!
            • elucidator Re: Szkoda, bo zapowiadało się... 04.10.09, 23:26
              To ze jeden nawiedziony baran tak twierdzi nie jest jeszcze prawda. Wielu
              badaczy kwestionuje dane Camerona.
              • bydlo_prof_wb Wyborcza nie kwestionuje... 05.10.09, 18:06
                i nie podejmuje merytorycznej dyskusji z Cameronem. Wiedząc że na argumenty nie
                wygra, pozostaje przy inwektywach i pomówieniach. Na placu boju pozostały więc
                tylko takie niedouczone ciołki jak Ty...
                • elucidator Re: Wyborcza nie kwestionuje... 06.10.09, 00:19
                  Na sieci jest cala masa informacji o tym jak uznani naukowcy i psycholodzy
                  ustosunkowywuja se do twiedzen Camerona. Malo kto traktuje go na powaznie. A
                  popularny jest przede wszystkim wsrod roznych, przede wszystkim
                  chrzescijanskich, grup homofobicznych z tej prostej przyczyny ze mowi to co chca
                  uslyszec.
        • Gość: Antek Re: W tej sytuacj imuszę dodać, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 22:37
          Taa..a sodomita polański to heteryk?To za co jest sądzony to najzwyklejsze
          pedalstwo..Dlatego jego pierwsza żona Barbara Kwiatkowska rozwiodła
          z tym zbokiem przed upływem roku...Jak każda normalna kobieta miała dosyć
          tego analnika..pedofila zresztą jak każdy pederasta...
      • ergo12 do klęcznika bydlo_prof_wb 04.10.09, 22:52
        Antysemito, nie będe się odnośił do Twego bogojczyżnianego
        bełkotu,bo wystarczyła mi za to Twoja facjata ze spotkania z Twoimi
        wyznawcami w Pruszkowie!!Tylko czemu taka nalana?
        • Gość: Kokos Re: do klęcznika bydlo_prof_wb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 23:01
          A ty o czym cioto kraliku?
          • ergo12 Re: do klęcznika bydlo_prof_wb 04.10.09, 23:04
            Czego bełkoczesz,troszkę mniej denaturatu!
      • elucidator Re: W tej sytuacj imuszę dodać, że... 04.10.09, 23:24
        Masz jakies statystyczne dane na poparcie tych bzdur?
      • Gość: Paull Re: W tej sytuacj imuszę dodać, że... IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.09, 22:55
        Człowieku skąd masz takie dane-z kosmosu? To właśnie heterycy molestują dzieci z
        powodu braku sexu!!! Są brudni i zaniedbani - nie dbają o siebie dlatego tez nie
        dziwie się że kobiety nie chcą z nimi uprawiać sexu więc zabierają sie za
        dzieci. Gej wystarczy ze pójdzie na pierwsza lepszą dyskotekę gejowską i może
        się bzykac ile chce i z kim chce Wystarczy ze wejdzie na 5 min na internet -
        jest ich kilka milionów w tym kraju i nie problem jest sie z kimś umówić
        tymbardziej ze geje są przystojnymi i zadbanymi ludźmi z klasa w przeciwieństwie
        do heteryków Bierz z nich przykład buraku bo laski leca na gejów a heterykami
        się brzydzą - tak mówi 99% moich koleżanek które widzą ogromną różnice między
        gejem a hetero ścierwem.
    • Gość: a Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.chello.pl 04.10.09, 21:26
      Jak czytam wypowiedzi na tym forum ogarnia mnie coraz większe przerażenie.Co
      to za pojebane społeczeństwo.Czy ono całe jest takie czy tylko na tym forum
      przeważają ludzie o mentalności oprawców z Jedwabnego.Dla nich nie byłoby
      niczym nadzwyczajnym zapędzić ludzi o innych poglądach czy orientacji do
      stodoły i podpalić.Przerażający kraj podłych i głupich bydlaków.
      • Gość: SUGA3 Re: Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie ge IP: *.range86-153.btcentralplus.com 04.10.09, 22:44
        masakra - ponapinaja sie wiejskie sznurki, wlasnie dlatego powinno sie uczyc
        spoleczenstwo, bo potem kupa nieszczesc wynika z ignorancji...

'...ci modlacy sie co rano i chodzacy do kosciola
        chetnie by zabili Ciebie tylko za ksztalt Twego nosa...'

mam nadzieje ze Kazik wybaczy ten cytat przy calej aferze z ostatnia plyta ;)
      • ergo12 Masz rację ,,a,, 04.10.09, 23:15
        Ten sam ludek z modlitwą na ustach podapalał ,,tę,, stodołę!
    • green_feldkurat_katz Inne poglądy tego pana 04.10.09, 21:36
      www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070425/POWIAT01/70425001
      • Gość: balbin Re: Inne poglądy tego pana IP: *.acn.waw.pl 05.10.09, 03:35
        green_feldkurat_katz napisał:

> www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070425/POWIAT01/70425001

od razu wiedzialem ze typ jest zdrowo walniety..

zakladam ze jeszce kilka takich wypowiedzi o ktorych zrobi sie glosno i w koncu
        gosc straci prace, aby jak najszybciej..

Wstyd ze ten czlowiek reprezentuje Opole.
    • Gość: opol2009 Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.acn.waw.pl 04.10.09, 21:42
      karbowiak = homofob i faszysta
      i tyle...
    • Gość: sowa Brawo Panie Prezydencie - Tak Trzymać !!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.09, 22:28
      Normalnych ludzi chcą zastraszyć sądami! Niech Pan się nie daje ! Popieramy
      Pana !!!

• Gość: Kokos Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 22:46
      Nastęepna upośledzona ciota...
      • ergo12 Re: Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie ge 04.10.09, 23:06
        Czego bełkoczesz Kokos
    • aelian popieram wiceprezydenta 04.10.09, 23:47
      Dlaczego ludzie chorzy mogą bez przeszkód epatować i obnosić się swoimi
      zboczeniami uwłaczając sobie i nam jako ludziom... Niedługo pedofile, zoofile
      i nekrofile widząc postępy powyżej opisanych przypadków, zaczną dochodzić
      swoich "słusznych praw" uważając się za jednostki dyskryminowane...
      • Gość: Lolitessa Re: popieram wiceprezydenta IP: *.taconic.net 05.10.09, 00:13
        Po to są takie warsztaty, żebyś mógł na nie pójść i zrozumieć, jakie piramidalne
        bzdury napisałeś w swoim poście (o tym, że homoseksualizm to choroba, że zwykłe
        równouprawnienie to "obnoszenie się", że homoseksualizm ma coś wspólnego z
        nekrofilią i zoofilią). Ale wiadomo, że nie pójdziesz. Skoro wiedza godzi w
        twoje poglądy, to tym gorzej dla wiedzy, prawda?
        • aelian droga Lolitesso 05.10.09, 00:25
          Zboczenia mają to do siebie, iż wynikają z zaburzeń psychicznych. Jest sporo
          rodzai. A jak wiadomo takowe się leczy. Od jakiegoś czasu wmawia się zdrowym
          jednostkom, że są chore bo nie tolerują zboczeń i wynaturzeń.... kompletna
          paranoja co nie?
          • Gość: Kościelny Re: droga Lolitesso IP: 160.83.42.* 05.10.09, 12:22
            Ale jeśli masz ochote sobie popluć na osoby które sie leczą, powinny
            sie leczyć bo są chore czy cokolwiek tego rodzaju i powinieneś iśc
            do pierdla za to!!! To że ktos jest chory, to TY nie masz prawa pluc
            na kogoś takiego bo to świadczy że jesteś dnem i wszą społeczną !!!
            • Gość: Lolitessa Re: droga Lolitesso IP: *.taconic.net 05.10.09, 17:29
              Pluć na kogokolwiek? W ogóle nie w moim stylu, oduczono mnie tego w fazie
              przedszkolnej. Niestety, jak widzę, nie każdego oduczono. Proszę się najpierw
              nauczyć dyskutować bez rzucania obelg, a dopiero potem przychodzić na forum.
    • szemjaza Re: Nazwijmy rzeczy po imieniu! 05.10.09, 00:47
      blue_boy napisała:

> prawo panie Prezydencie! Ze zboczeńcami, pedofilami, sodomitami,
      > mordercami, dyskutować nie warto tylko trzeba nazwać rzecz po
      > imieniu.

ktos moze usunac wpis tego debila? ile mozna klikac w usun ten post?
    • Gość: grom52 Otworzyć sezon polowań na dewiantow IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 05.10.09, 01:09
      Bilety po 1 zł.
      • Gość: Lolitessa Re: Otworzyć sezon polowań na dewiantow IP: *.taconic.net 05.10.09, 01:21
        Takie chojraki strzelały do ludzi w Piaśnicy, wiesz? Jak nie wiesz, to sobie
        poczytaj, może przejrzysz na oczy.
    • Gość: jadwiga Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.10.09, 03:21
      popieram wiceprezydenta-swoje pozycia seksualne zostawic w lozku a
      nie obnosic sie publicznie ,a od dzieci w szkole to wara .to tak
      samo jak pedofile znecaja sie seksualnie. to oni sie chca znecac
      psychicznie zboczence wara od dzieci.
    • Gość: marek_uk Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.t-mobile.co.uk 05.10.09, 04:16
      ja chcialbym powiedziec jedynie, ze ciesze sie ze nie musze wracac
      juz nigdy do kraju. sam bedac gejem jesli mialbym zyc wsrod ludzi z
      takimi pogladami jakie tutaj przeczytalem to ja nie mialbym tam
      latwego zycia he he
      za jedno Wam chcialbym podziekowac-ze zgodziliscie sie w wiekszosci
      za wejsciem do EU
      bless you x

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka