Gość: Malox Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 20:02 Nie wystarczy "parad"na ulicach miast zachciało się sodomitom włazić ze swoją przypadłością włazić do szkół..a paszli won do swoich klubów durni analnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAVO Goraca prosba do homo. IP: *.dialup.adsl.anteldata.net.uy 04.10.09, 20:08 bardzo prosze homofili i tym podobnych zB.okOW - jesli sie wam nie podoba wyjedzcie tam gdzie was chca. do berlina, barcelony albo innej afryki. Bo tu naprawde sie wszyscy z was smieja. a od przedszkoli- WARA. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l A więc pederaści pogardzają zoofilami 04.10.09, 20:08 i uważają się za coś lepszego od nich, tak jak heteroseksualiści uważają się za lepszych od homoseksualistów. Panowie homo - zoofobia to się leczy. Trzeba tylko przezwyciężyć parę przestarzałych uprzedzeń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Brawo panie wiceprezydencie BRAWO!!! IP: 188.33.171.* 04.10.09, 20:11 popieram Cię od pierwszego wpisu na tym forum i masz rację w 100%, ale daj spokój bo zaraz Ciebie zaczną obrażać i po co Ci to. Jesteś zbyt inteligentna żeby dać się sprowokować zakompleksionym frustratom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynarzewska Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 20:24 To p. Turek kompromituje nasz kraj swoim myśleniem ! Chwała p. wiceprezydentowi za normalne myślenie - za to pozew do Sądu ? ktoś chce znowu zrobić karierę polityczną cudzym kosztem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowana Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.chello.pl 04.10.09, 20:27 Ciemnogród totalny panuje !!!!!!! tego nie da się leczyć czy Wy tego nie rozumiecie???? Wszyscy ludzie są biseksualni!!! i w zależności na jakie środowisko trafią z takimi osobami się zwiążą! jeśli kobieta ma wspaniałe kontakty z kobietami prędzej czy później będzie miała romans z kobietą, bo nikt tak nie zrozumie kobiety, jak druga kobieta!!!!!!!!! również w łóżku !!!!!! bo najpiękniejszy sex jest pomiędzy dwiema kobietami! wiem co mówię, bo miałam 8 facetów i z żadnym nie było tak bosko jak z kobietą. To samo zapewne dotyczy mężczyzn. Jeśli mają super kontakt a do tego dojdzie alkohol i problemy z babami to prędzej czy później wylądują razem w łóżku! Ludzie !!! Wy nawet nie wiecie ile wśród nas jest osób kochających osoby tej samej płci! nawet nie wiecie... A co do rodziców - matek wypowiadających się na forum... Może nawet lepiej że nie wiecie co wyprawiają wasze córki, synowie.. i na jakich portalach mają pozakładane swoje konta... To normalne, że każdy szuka bliskości, ciepła, przyjaźni, miłości.. a czy to ma jakieś znaczenie czy znajduje się to u osoby tej samej płci... Nie ma żadnego!!! Najważniejsze że nie krzywdzi się tych innych!!!! i nie chodzi tu tylko o sex!!!! Chodzi o miłość! przyjaźń! zrozumienie! tolerancję! szacunek! a nie chodzenie za rękę po ulicy! bo tak na prawdę Ci którzy robią coś na pokaz mają totalne kompleksy i problemy ze sobą. Prawdziwą szczerą miłość zostawia się tylko dla partnera... Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l A uczucia między różnymi gatunkami zoologicznymi? 04.10.09, 21:12 Radzę, spróbuj z wężem. Długością żaden facet mu nie dorówna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun beretów :) Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.chello.pl 04.10.09, 20:32 Berety ojca rydzyka i ich wnuki sio do spania! już jest po bajce. Inaczej określić debilne opinie na temat homoseksualizmu się nie da. Leczyć to można grypę. Ludzie! mamy XXI wiek. wiem że dla niektórych ciężko to przeskoczyć, ale im szybciej uświadomią sobie że świat pędzi do przodu, tym łatwiej będzie im żyć. A na gorzkie żale, sio do kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antynazi Re: Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie ge IP: *.punkt.pl 04.10.09, 20:37 Panu Prezydentowi dedykuję Bękartów Wojny. Aldo Apacz juz idzie po Ciebie Ty nazistwoski śmieciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Zrobmy referendum IP: *.dialup.adsl.anteldata.net.uy 04.10.09, 20:40 ZROBMY REFERENDUM OGOLNOKRAJOWE. ile podpisow potrzeba? ktos wie? pytania: czy chcesz zeby homo adoptowalo dzieci, czy chcesz zeby w szkolach uczono ze homo jest normalne? jestem pewien ze narod opowie sie przeciw tym zboczeniom. A moze uda sie nawet przeforsowac zakaz gloszenia tych zb.oCzen w miejscach publicznych. tylko boje sie ze po wprowadzeniu traktatu lizbonskiego juz nie bedzie szans sie temu przeciwstawic. Nie lubie prez. Kaczynskiego - ale jak nie podpisze traktatu to go bardzo polubie. poza tym. Slowo GEJ nie powinno byc uzywane- to zasmiecanie polskiego jezyka anglikanizmem. Mamy w polskim przeciez slowo pedal ktore wszyscy swietnie rozumieja. i jeszcze jedna sprawa. Nie cierpie GW za promowanie tych z.Boczen- ale musze ich pochwalic ze puszczaja te posty przeciw homo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolitessa Re: Zrobmy referendum IP: *.taconic.net 04.10.09, 21:29 Widzisz, Bravo, już było takie myślenie. I ludzie chętnie się włączali. Lata 30-te w Europie, Hitler, Mussolini, Stalin, te sprawy. Zaczynało się od różnych małych zakazów, poczytaj sobie "Nowoczesność i Zagładę" Baumanna. Cni ci się za tymi czasami, co? Wepchnąłbyś Żyda do stodoły i podpalił, zadenuncjowałbyś sąsiada-ohydnego pederastę? Nostalgia? Tęsknota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: Zrobmy referendum IP: *.dialup.adsl.anteldata.net.uy 04.10.09, 22:01 dlatego ze chce zeby ludzie sie w referendum wypowiedzieli tak jak w kazdej demokracji? Byc moze uwazasz ze nie ma sensu pytac sie ludzi tylko zalatwic pewne sprawy w brukseli poza ich plecami. a ty pleciesz cos o jakims Hitlerze? jakims Zydzie? jakiejs stodole? . mysl glowa a nie d...- z wami jest gorzej niz myslalem. Uswiadom sobie. Polacy nie chca u siebie homofilii bo to jest sprzeczne z polska natura. Czy ci sie to podoba czy nie - nie bylismy i nie bedziemy nigdy Germanami czy Romanami. I tego na szczescie zadne glupie prawo nie zmieni. Lepiej wyjedz z kraju jesli jestes taki prozachodni i daj nam swiety spokoj. tak bedzie lepiej dla kazdej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbin Re: Zrobmy referendum IP: *.acn.waw.pl 05.10.09, 03:17 Gość portalu: bravo napisał(a): Uswiadom sobie. Polacy nie chca u siebie homofilii bo to jest > sprzeczne z polska natura wow, stary powinienes sie leczyc naprawde. A co powiesz o afro-amerykanach. Przeciez nawet teraz sa ludzie ba na wiekszosci wiosek widok czarnego czlowieka to szok i cos dziwnego. Czy afro-amerykanie twoim zdaniem tez sa sprzeczni z polska natura i powinnismy zakazac im wjazdu na terytorium Polski? a moze powinnismy wrocic do starych metod , do bialych ludzi majacych kompleksy chowajacych sie pod bialymi kapturami i przesladujacych inny kolor skory, tylko ze w tym wypadku moze to byc inna orientacja, a niedlugo co bedzie?? inne wyznanie?? zastanow sie nad soba,widac ze masz problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re: Zrobmy referendum IP: 160.83.42.* 05.10.09, 12:42 "Poska natura" - ale idiotyzm. Nienawiśc sobie mogleś promowac w czasie wojny ale teraz Ci nie wolno i jak Ci sie to nie podoba to spieprzaj z tego kraju. Przeprowadzmy może tez refernedum czy łysi moga byc u władzy i czy rudzi MOGA WYKONYWAC KAŻDY ZAWÓD ITD. Jesli myślisz że będziesz sobie wybieral jakiego rodzaju "nienarmalność" będziesz tolerował a jakiego nie to nie w tym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg0,75 Re: Zrobmy referendum IP: *.net.autocom.pl 04.10.09, 22:07 Czekaj - czy ja tu może widzę nawiązania do planowego uszczęśliwiania ludzi bez wcześniejszego zapytania ich o zdanie - coś w stylu Pol Pota dajmy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: Zrobmy referendum IP: *.dialup.adsl.anteldata.net.uy 04.10.09, 22:17 no wlasnie. Proste i logiczne a jednak dla homo za trudne. sam rzuca hitlerami i stalinami bo nie jest w stanie uszanowac zdania wiekszosci. sami zaprzeczaja demokracji. ale homo nie maja pojecia o logice. taka to nowoczesna homo-demokracja z elementami faszyzmu i jak dobrze zauwazyles polpotyzmu. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolitessa Re: Zrobmy referendum IP: *.taconic.net 04.10.09, 22:48 Ejże, ejże. Co znaczy "bez pytania"? Weszliśmy do UE, struktury, która nie tylko daje forsę na budowanie dróg i remontowanie oczyszczalni ścieków, ale która jest również organizmem ponadpaństwowym, ze swoim systemem prawnym i trybunałami. I 85% Polaków było za tym, żeby dołączyć raczej do UE, niż do, powiedzmy, Białorusi czy Rosji, gdzie takie poglądy o "separowaniu chorych pederastów" są bardzo popularne. To, co robił Pol-Pot, było dokładnie tym, czego pragniecie: wykluczaniem z praw (i eksterminowaniem) mniejszości, w tym wypadku "zgniłych kapitalistów". I podnoszono takie same argumenty, że ci "podli inteligenci" sprzeniewierzyli się temu, co prawdziwie Kambodżańskie, bo Kambodża to kraj wsi, a nie miasta. I w imię tej właśnie ideologii wykluczenia wymordowano tam miliony ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg0,75 Re: Zrobmy referendum IP: *.net.autocom.pl 05.10.09, 00:36 > To, co robił Pol-Pot, było dokładnie tym, czego pragniecie: wykluczaniem z praw > (i eksterminowaniem) mniejszości, przepraszam, to do mnie? - jakoś nie rozpoznaję w tym swoich poglądów. Podałem przykład Pol-Pota, bo facet też miał swój pomysł na społeczeństwo idealne i konsekwentnie (po trupach) go realizował - nie pytając bynajmniej 'ludu' o zdanie. A analogia to mi się nasunęła po tym jak alergicznie zareagowałaś na pomysł referendum... > Ejże, ejże. Co znaczy "bez pytania"? Czytałem traktat akcesyjny. Wiem co głosowałem - np. kwestie polowań na niedźwiedzie na Łotwie (w Estonii?); ale deklarację, że traktat nie stanowi dla Państwa Polskiego przeszkody w regulowaniu kwestii o znaczeniu moralnym - też). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolitessa Re: Zrobmy referendum IP: *.taconic.net 05.10.09, 01:19 Ale podałeś przykład chybiony. W demokracji liberalnej wola większości nie może prowadzić do dowolnego ograniczenia praw człowieka mniejszości. To fajnie, że czytałeś. Ale problem polega na tym, że stosunek do homoseksualizmu to nie tylko kwestia "moralna" - to również konkretne rozwiązania prawne, do których musi dojść w związku ze stopniową homogenizacją Unii. Na szczęście buractwo zza dawnej żelaznej kurtyny, ominięte przez przemiany społeczne II poł. XX wieku, będzie się musiało z czasem dostosować - po części wymrze (Radio Maryja już cienko przędzie, biologia jest nieubłagana), po części się wyedukuje. Jak nawet niegrzeszący lotnością Kaziu Marcinkiewicz nauczył się tolerancji dla gejów, to co dopiero reszta społeczeństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
mimakgazeta demokracja to nie dyktaura większości 04.10.09, 22:53 homoseksualiści są wyjątkowo porządną częścią społeczeństwa. Jak można w ogóle dyskryminować kogoś za to że żyje i kocha drugiego człowieka tylko, że tej samej płci. To jest niemoralne. W imię czego większość ma zgotować piekło mniejszości społecznej i odmawiać jej podstawowych praw ? Bo powód, że to "obrzydliwe" to jest kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: demokracja to nie dyktaura większości IP: *.dialup.adsl.anteldata.net.uy 04.10.09, 23:07 i znow to samo. (zgotowac pieklo?) Wiekszosci ludzi nie interesuje co robicie w swoich domach. to wasze prawo. dla mnie akurat to obrzydliwe ale to nie moja sprawa. Natomiast wciskanie dzieciakom p.Edalskich tresci jest oburzajace. paradowanie po ulicach w piorach w d...ch jest niesmaczne. zapytajmy spoleczenstwo w referendum czy tego chce. jesli odpowie tak uszanuje to. jesli odpowie NIE- jestem pewny ze wy tego nie uszanujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bal Re: demokracja to nie dyktaura większości IP: *.acn.waw.pl 05.10.09, 03:26 Gość portalu: bravo napisał(a): zapytajmy > spoleczenstwo w referendum czy tego chce. jesli odpowie tak uszanuje to. jesli > odpowie NIE- jestem pewny ze wy tego nie uszanujecie. To co bylo niewyobrazalne np 20-30 lat temu wlasnie np inny kolor skory wyznanie orientacja seksualna, staje sie dzis akceptowalne- nawet twoi prawicowi politycy akceptuja to ze sa takze inne osoby o innych sklonnosciach i pogladach. za nastepne 5-10 15 lat jak zadasz pytanie o preferencje seksualne, czy np 2 facetow moze wychowywac dzieci, brac slub, czy dwie kobiety moga robic to samo..odpowiedz bedzie ze moga.. bo swiat sie zmienia, poglady ludzi tez sie zmieniaja. Niestety Polska w duzej mierze to jeszce zacofany kraj swiatopogladowo, ale juz niedlugo w perspektywie lat 10 sie to zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 IP: *.dialup.adsl.anteldata.net.uy 04.10.09, 23:20 Skąd klikasz homofobie> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: IP: *.dialup.adsl.anteldata.net.uy 04.10.09, 23:24 jak zwykle nie do rzeczy homofilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: IP: . IP: *.dialup.adsl.anteldata.net.uy 04.10.09, 23:25 jak zwykle nie do rzeczy homofilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eire pedałów powinno się kastrować IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 04.10.09, 20:46 pedałów powinno się kastrować, nie chemicznie tylko poprzez "obcięcie" tego co jest im zbyteczne Odpowiedz Link Zgłoś
mimakgazeta życzę Ci żeby ci się syn gej urodził 04.10.09, 22:54 będziesz go mógł sam wykastrować. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: pedałów powinno się kastrować 04.10.09, 23:11 Polaczku,umyj się zanim zaczniesz klepać w klawiaturę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbin Re: pedałów powinno się kastrować IP: *.acn.waw.pl 05.10.09, 03:48 Gość portalu: eire napisał(a): pedałów powinno się kastrować, nie chemicznie tylko poprzez "obcięcie" tego co jest im zbyteczne A jak u ciebie w rodzinie nie daj boze trafi sie taki przypadek, tez bedziesz taki "wyrozumialy"?? czy nalezysz do tych osob i rodzin ktore zerwa wszelkie kontakty z synem bo przeciez on jest "inny" bo "co by sasiedzi powiedzieli" bo "ksiadz na mszy nas wyklnie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re: pedałów powinno się kastrować IP: 160.83.42.* 05.10.09, 12:49 A Tobie powinno sie obciąć głowę, bo nie dośc że straszy to jeszcze jest pusta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Nazwijmy rzeczy po imieniu! 04.10.09, 20:54 dzieci chcialy wiedziec co to pedofile?....i po wypowiedzi tego "smart-ass' beda chcialy wiedziec co to znaczy zoofile,, Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Dobrze byłoby też przypomnieć, że... 04.10.09, 21:02 sodomici są w głównej mierze odpowiedzialni na rozwlekanie po świecie AIDS (często z premedytacją), a to że wielokrotnie częściej niż heterycy popełniają samobójstwa jest słabą pociechą w tym całym ambarasie jaki sprawiają normalnym ludziom. Ich zakłamaniu i zamknięciu na smutną prawdę o sobie dorównuje tylko agresja skierowana na resztę społeczeństwa którą usiłują zamknąć ludziom usta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: Dobrze byłoby też przypomnieć, że... IP: *.chello.pl 04.10.09, 21:13 A kto jest odpowiedzialny za rozwleczenie po świecie głupoty?Między innymi twoja matka bo urodziła takiego idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Dobrze byłoby też przypomnieć, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 21:20 No proszę, homosie stają się agresywni. Jeszcze "nie w pełni prawni" a już podnoszą głowy. Dajcie im więcej a niedługo nam zaczną tłumaczyć, że to my jesteśmy "kochający inaczej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re: Dobrze byłoby też przypomnieć, że... IP: 160.83.42.* 05.10.09, 12:59 No tak, inaczej niz oni. Masz jakis problem?? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Jama 314 vel bydlo_prof_wb 04.10.09, 21:24 Michalkiewicz, na wszystkich forach dot/gejów, ten zdeklarowany antysemita, kościelny skryba dorabia sobie tu ,,wierszowkami,, taki już los kościelnych klęczników Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Każdy musi z czegoś żyć... 04.10.09, 21:32 jedni z emanacji swej głupoty jak Ty, zaś inni z uświadamiania im tej przypadłości. Mam też nadzieję że nie stanowisz czołówki elity intelektualnej pośród gejów i paru bystrzejszych od Ciebie w tym towarzystwie jeszcze pozostało, bo byłoby naprawdę wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re: Dobrze byłoby też przypomnieć, że... IP: 160.83.42.* 05.10.09, 12:26 Ale jestes głupi, to heterycy swoimi wiecznymi skokami w bok rozprzestrzeniaja choroby, ranią żony i dzieci, bo im się chce z inna bo ma duzy biust, pozostaje żygac na waszą odpowiedzialnośc za siebie i wasze rodziny. Zajmij sie swoim podworkiem najpierw a dopiero później wsadzaj łeb w nieswoje sprawy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Jestem sobie, a co mi tam 04.10.09, 21:19 Europejski sodomita. Łabędź z Ledą u strumyka, Pasifae w mocy Byka... A ja z owcą sam na sam. A ja sobie kózkę mam Jeremi Przybora Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb W tej sytuacj imuszę dodać, że... 04.10.09, 21:26 przypadki pedofilii i gwałtów na nieletnich również są znacznie częstszym udziałem sodomitów niż heteryków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolitessa Re: W tej sytuacj imuszę dodać, że... IP: *.taconic.net 04.10.09, 21:35 Jakieś dane? Czy ma nam starczyć autorytet Prof. Bydło? Bo, widzisz, dane oficjalne są wręcz przeciwne: większość wykorzystywania seksualnego dzieci to mężczyźni z dziewczynkami, do tego w zdecydowanej przewadze w obrębie rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Trzeba sobie poczytać choćby dr. Camerona... 04.10.09, 21:42 do poduszki. A ja nie jestem Prof. Bydło, tylko "bydło profesora W. Bartoszewskiego" proszę pana(i) intelektualisty(ki). Zatem nie przekręcać wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Szkoda, bo zapowiadało się... 04.10.09, 22:25 na ciekawą dyskusję. Ciekawą, bo krótką, w której intelektualista forumowy dowiedziałby się, że geje stanowiący 1-3% populacji społeczeństw są winni 30% przestępstw seksualnych na nieletnich. Zatem tego rodzaju przestępstwa występują u nich od 10 do 30 razy częściej niż u heteryków, pewnie z wyłączeniem Holandii bo tam zapewne już niedługo zalegalizują tego rodzaju praktyki. Trzeba przecież iść z duchem postępu. Prawda, panie "ergo12"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolitessa Re: Szkoda, bo zapowiadało się... IP: *.taconic.net 04.10.09, 22:50 Aaaaa, tak. Cameron i jego statystyki wyssane z palca, których nie publikuje żadne szanujące się pismo naukowe, tylko magazyn, w którym drukują wszystko, jak leci, jeśli tylko się zapłaci. Cameron, który mówi, że wykorzystywanie seksualne przez mężczyzn jest ohydne, ale przez kobiety bardzo przyjemne. Mędrzec, mędrzec! Mogę przytoczyć teraz zaklęcie szeptunki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Szkoda, bo zapowiadało się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 22:58 Gwałciciel pedofil sodomita Polański to norma...Dobre sobie Zaproście go do szkół..upośledzeni umysłowo pedryle... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 do Lolitessa 04.10.09, 23:02 ,,Bydło,, jest znanym forumowym trollem, ukrywającym się także pod drugim nickiem ,,Jama 314,, a jest nim nie kto inny jak znany z antysemickiej hucby p.Michalkiewicz,ten pan pisuje w niszowych pisemkach często faszyzujących,ja ND, czy Gosć Niedzielny,ta jego nachalność w wątkach dot.gejow może świadczyć o jego ukrytym homosexualiżmie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokos Re: do Lolitessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 23:05 Nic ci nie lepiej..lecz się cioto kraliku... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Słusznie panie geniuszu... 04.10.09, 23:44 cokolwiek "hucba" i "homosexualiźmie" oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Szkoda, bo zapowiadało się... 04.10.09, 22:55 Kościelny skrybo,jesteś kruchtową pomywaczką, i zostań już tam! Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Szkoda, bo zapowiadało się... 04.10.09, 23:26 To ze jeden nawiedziony baran tak twierdzi nie jest jeszcze prawda. Wielu badaczy kwestionuje dane Camerona. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Wyborcza nie kwestionuje... 05.10.09, 18:06 i nie podejmuje merytorycznej dyskusji z Cameronem. Wiedząc że na argumenty nie wygra, pozostaje przy inwektywach i pomówieniach. Na placu boju pozostały więc tylko takie niedouczone ciołki jak Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Wyborcza nie kwestionuje... 06.10.09, 00:19 Na sieci jest cala masa informacji o tym jak uznani naukowcy i psycholodzy ustosunkowywuja se do twiedzen Camerona. Malo kto traktuje go na powaznie. A popularny jest przede wszystkim wsrod roznych, przede wszystkim chrzescijanskich, grup homofobicznych z tej prostej przyczyny ze mowi to co chca uslyszec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: W tej sytuacj imuszę dodać, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 22:37 Taa..a sodomita polański to heteryk?To za co jest sądzony to najzwyklejsze pedalstwo..Dlatego jego pierwsza żona Barbara Kwiatkowska rozwiodła z tym zbokiem przed upływem roku...Jak każda normalna kobieta miała dosyć tego analnika..pedofila zresztą jak każdy pederasta... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 do klęcznika bydlo_prof_wb 04.10.09, 22:52 Antysemito, nie będe się odnośił do Twego bogojczyżnianego bełkotu,bo wystarczyła mi za to Twoja facjata ze spotkania z Twoimi wyznawcami w Pruszkowie!!Tylko czemu taka nalana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokos Re: do klęcznika bydlo_prof_wb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 23:01 A ty o czym cioto kraliku? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: do klęcznika bydlo_prof_wb 04.10.09, 23:04 Czego bełkoczesz,troszkę mniej denaturatu! Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: W tej sytuacj imuszę dodać, że... 04.10.09, 23:24 Masz jakies statystyczne dane na poparcie tych bzdur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paull Re: W tej sytuacj imuszę dodać, że... IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.09, 22:55 Człowieku skąd masz takie dane-z kosmosu? To właśnie heterycy molestują dzieci z powodu braku sexu!!! Są brudni i zaniedbani - nie dbają o siebie dlatego tez nie dziwie się że kobiety nie chcą z nimi uprawiać sexu więc zabierają sie za dzieci. Gej wystarczy ze pójdzie na pierwsza lepszą dyskotekę gejowską i może się bzykac ile chce i z kim chce Wystarczy ze wejdzie na 5 min na internet - jest ich kilka milionów w tym kraju i nie problem jest sie z kimś umówić tymbardziej ze geje są przystojnymi i zadbanymi ludźmi z klasa w przeciwieństwie do heteryków Bierz z nich przykład buraku bo laski leca na gejów a heterykami się brzydzą - tak mówi 99% moich koleżanek które widzą ogromną różnice między gejem a hetero ścierwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.chello.pl 04.10.09, 21:26 Jak czytam wypowiedzi na tym forum ogarnia mnie coraz większe przerażenie.Co to za pojebane społeczeństwo.Czy ono całe jest takie czy tylko na tym forum przeważają ludzie o mentalności oprawców z Jedwabnego.Dla nich nie byłoby niczym nadzwyczajnym zapędzić ludzi o innych poglądach czy orientacji do stodoły i podpalić.Przerażający kraj podłych i głupich bydlaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUGA3 Re: Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie ge IP: *.range86-153.btcentralplus.com 04.10.09, 22:44 masakra - ponapinaja sie wiejskie sznurki, wlasnie dlatego powinno sie uczyc spoleczenstwo, bo potem kupa nieszczesc wynika z ignorancji... '...ci modlacy sie co rano i chodzacy do kosciola chetnie by zabili Ciebie tylko za ksztalt Twego nosa...' mam nadzieje ze Kazik wybaczy ten cytat przy calej aferze z ostatnia plyta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Masz rację ,,a,, 04.10.09, 23:15 Ten sam ludek z modlitwą na ustach podapalał ,,tę,, stodołę! Odpowiedz Link Zgłoś
green_feldkurat_katz Inne poglądy tego pana 04.10.09, 21:36 www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070425/POWIAT01/70425001 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbin Re: Inne poglądy tego pana IP: *.acn.waw.pl 05.10.09, 03:35 green_feldkurat_katz napisał: > www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070425/POWIAT01/70425001 od razu wiedzialem ze typ jest zdrowo walniety.. zakladam ze jeszce kilka takich wypowiedzi o ktorych zrobi sie glosno i w koncu gosc straci prace, aby jak najszybciej.. Wstyd ze ten czlowiek reprezentuje Opole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opol2009 Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.acn.waw.pl 04.10.09, 21:42 karbowiak = homofob i faszysta i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Brawo Panie Prezydencie - Tak Trzymać !!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.09, 22:28 Normalnych ludzi chcą zastraszyć sądami! Niech Pan się nie daje ! Popieramy Pana !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokos Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 22:46 Nastęepna upośledzona ciota... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie ge 04.10.09, 23:06 Czego bełkoczesz Kokos Odpowiedz Link Zgłoś
aelian popieram wiceprezydenta 04.10.09, 23:47 Dlaczego ludzie chorzy mogą bez przeszkód epatować i obnosić się swoimi zboczeniami uwłaczając sobie i nam jako ludziom... Niedługo pedofile, zoofile i nekrofile widząc postępy powyżej opisanych przypadków, zaczną dochodzić swoich "słusznych praw" uważając się za jednostki dyskryminowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolitessa Re: popieram wiceprezydenta IP: *.taconic.net 05.10.09, 00:13 Po to są takie warsztaty, żebyś mógł na nie pójść i zrozumieć, jakie piramidalne bzdury napisałeś w swoim poście (o tym, że homoseksualizm to choroba, że zwykłe równouprawnienie to "obnoszenie się", że homoseksualizm ma coś wspólnego z nekrofilią i zoofilią). Ale wiadomo, że nie pójdziesz. Skoro wiedza godzi w twoje poglądy, to tym gorzej dla wiedzy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
aelian droga Lolitesso 05.10.09, 00:25 Zboczenia mają to do siebie, iż wynikają z zaburzeń psychicznych. Jest sporo rodzai. A jak wiadomo takowe się leczy. Od jakiegoś czasu wmawia się zdrowym jednostkom, że są chore bo nie tolerują zboczeń i wynaturzeń.... kompletna paranoja co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re: droga Lolitesso IP: 160.83.42.* 05.10.09, 12:22 Ale jeśli masz ochote sobie popluć na osoby które sie leczą, powinny sie leczyć bo są chore czy cokolwiek tego rodzaju i powinieneś iśc do pierdla za to!!! To że ktos jest chory, to TY nie masz prawa pluc na kogoś takiego bo to świadczy że jesteś dnem i wszą społeczną !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolitessa Re: droga Lolitesso IP: *.taconic.net 05.10.09, 17:29 Pluć na kogokolwiek? W ogóle nie w moim stylu, oduczono mnie tego w fazie przedszkolnej. Niestety, jak widzę, nie każdego oduczono. Proszę się najpierw nauczyć dyskutować bez rzucania obelg, a dopiero potem przychodzić na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
szemjaza Re: Nazwijmy rzeczy po imieniu! 05.10.09, 00:47 blue_boy napisała: > prawo panie Prezydencie! Ze zboczeńcami, pedofilami, sodomitami, > mordercami, dyskutować nie warto tylko trzeba nazwać rzecz po > imieniu. ktos moze usunac wpis tego debila? ile mozna klikac w usun ten post? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grom52 Otworzyć sezon polowań na dewiantow IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 05.10.09, 01:09 Bilety po 1 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolitessa Re: Otworzyć sezon polowań na dewiantow IP: *.taconic.net 05.10.09, 01:21 Takie chojraki strzelały do ludzi w Piaśnicy, wiesz? Jak nie wiesz, to sobie poczytaj, może przejrzysz na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.10.09, 03:21 popieram wiceprezydenta-swoje pozycia seksualne zostawic w lozku a nie obnosic sie publicznie ,a od dzieci w szkole to wara .to tak samo jak pedofile znecaja sie seksualnie. to oni sie chca znecac psychicznie zboczence wara od dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_uk Pozwą wiceprezydenta Opola za przyrównanie gejó... IP: *.t-mobile.co.uk 05.10.09, 04:16 ja chcialbym powiedziec jedynie, ze ciesze sie ze nie musze wracac juz nigdy do kraju. sam bedac gejem jesli mialbym zyc wsrod ludzi z takimi pogladami jakie tutaj przeczytalem to ja nie mialbym tam latwego zycia he he za jedno Wam chcialbym podziekowac-ze zgodziliscie sie w wiekszosci za wejsciem do EU bless you x Odpowiedz Link Zgłoś