Gość: pacjentka Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.14, 15:01 trudno polecic, kazdy pzrypadek jest inny.... idź do pierwszego z brzegu Ty dokonujesz wyboru:) Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popowicz Dobry Psycholog Psychoterapeuta Opole IP: 89.204.139.* 28.03.14, 19:02 Dobrego psychologa znajdziecie tutaj : www.monitor-polski.pl/stalinowski-terror-sadowy-szaleje-dr-zbigniew-kekus-do-psychiatryka/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popowicz Re: Dobry Psycholog Psychoterapeuta Opole IP: 89.204.139.* 28.03.14, 19:07 zanim pójdziesz do psychologa kliknij w ponizszy link ... www.monitor-polski.pl/stalinowski-terror-sadowy-szaleje-dr-zbigniew-kekus-do-psychiatryka/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popowicz Re: Dobry Psycholog Psychoterapeuta Opole IP: 31.212.67.* 29.03.14, 21:54 Dla osób szukajacych dobrego psychologa psychoterapeutę proponuje zapoznać się z poniższymi propozycjami ksiązkowymi : " ZAKAZANA PSYCHOLOGIA TOM I " - -Tomasz Witkowski " ZAKAZANA PSYCHOLOGIA TOM II " -- Tomasz Witkowski ( nie trzeba kupować dostępne w bibliotece ) " MURY MILCZENIA "-- Alice Miller ADRES BIBLIOTEKI : UL. PIASTOWSKA 18 , OPOLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popowicz Psychiatra Opole IP: 89.204.135.* 30.03.14, 14:30 Bardzo polecam film " Eugenika w imię postępu " Grzegorza Brauna . Tam znajdziecie informacje o dobrych psychiatrach . ORAZ w PoNirZsZyM LINKU : www.proroctwa.com/eugenika-w-imie-postepu.htm "Wszystkie fakty przedstawione w tym filmie ukazują niezwykle pole do popisu dla najrozmaitszej maści manipulatorów i morderców, którzy pod pretekstem pomocy lekarskiej fizycznie wyniszczają rasę ludzi białych, tym razem bez komór gazowych i bez użycia karabinów czy szubienic." "Jedna rzecz jest także istotna, która pewną ilość światła otrzymała pod sam koniec filmu. Ludzie o charakterze nerdów, czyli niezwykle uzdolnionych programistów komputerowych, którzy najczęściej noszą... okulary a eugenicy czy genetycy takich ludzi pragnęli eksterminować. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Psychiatra Opole IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.14, 15:51 Daj spokoj juz ze tym spamowaniem. Jeden przestał obrażać to teraz drugi będzie spamował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Psychiatra Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.14, 21:02 Na TeMaT SpAmOwAnIa wiadomosci.onet.pl/forum/zalozyciel-wikipedii-przeciw-cenzurze-internetu-eu,0,1310545,140534828,czytaj.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moderatorze Re: Psychiatra Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.14, 17:24 gdzie jest k.urwa moderator tego forum ???? to o każdym w Opolu można pisać co chory umysł pozwala?? no to moderator jest leniwym buhajem i nie nadaje się do tej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Psychiatra Opole IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.14, 09:28 wątek jest ciekawy. Czekam na kolejne wpisy o tej p. psycholog a może i o innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Innych Re: Psychiatra Opole IP: 46.79.133.* 01.04.14, 22:02 Na piszcie coś o innych .... obserwuje temat od pewnego czasu i wiem że na temat opisywanego tu małżeństwa już zostało tyle napisane , że nic dodac nic ująć ... Teraz kolej na opisanie nastepnych nie uczciwych !!! Kogo proponujecie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popowicz Psychiatra Opole IP: 46.79.133.* 07.04.14, 16:59 Bardzo polecam film " Eugenika w imię postępu " Grzegorza Brauna . Tam znajdziecie informacje o dobrych psychiatrach . ORAZ w PoNirZsZyM LINKU : www.proroctwa.com/eugenika-w-imie-postepu.htm "Wszystkie fakty przedstawione w tym filmie ukazują niezwykle pole do popisu dla najrozmaitszej maści manipulatorów i morderców, którzy pod pretekstem pomocy lekarskiej fizycznie wyniszczają rasę ludzi białych, tym razem bez komór gazowych i bez użycia karabinów czy szubienic." "Jedna rzecz jest także istotna, która pewną ilość światła otrzymała pod sam koniec filmu. Ludzie o charakterze nerdów, czyli niezwykle uzdolnionych programistów komputerowych, którzy najczęściej noszą... okulary a eugenicy czy genetycy takich ludzi pragnęli eksterminować. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypsycholog Wybór psychoterapeuty IP: 89.204.137.* 10.04.14, 21:35 Wybór Psychoterapeuty " Jarmark cudów , złudzeń i nadziei Dwie gęsi, trzy niewieście uczyniły jarmark w mieście . Gra idzie o bardzo wysoka stawkę . Zły wybór w najlepszym razie może oznaczać stratę czasu i pieniędzy. Gorszy scenariusz to pogłębienie się kryzysu , załamanie nerwowe , jeszcze większe kłopoty życiowe . Scenariusz czarny , ale ciągle prawdopodobny to samobójstwo lub śmierć w wyniku psychoterapii " Tomasz Witkowski - " Zakazana Psychologia tom I " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypsycholog Re: Wybór psychoterapeuty IP: 89.204.135.* 15.04.14, 13:21 Pani Poczynska zrujnowała chłopakowi młodość i zdrowie , a teraz bardzo zdziwiona , że ten ma do niej pretensje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Wybór psychoterapeuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.14, 08:59 moje podejrzenia się sprawdziły ... Polecani tu psychoterapeuci z Opola to osoby zaufane dla Małgorzaty Goresch-Porczynskiej ... I polecane tutaj dlatego , żebym do nich poszedł i zeby zrobili ze mnie wariata ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Wybór psychoterapeuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.14, 22:13 To już się kończył proces dobijania Michała ?? Dlaczego wiekszośc wpisów na forum jest z sieci dynamicchello ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello Re: Wybór psychoterapeuty IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.14, 17:50 Może dlatego, że to duży dostawca tak jak neostrada? Czy ty też węszysz podstęp tak jak urojony Michałek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Wybór psychoterapeuty IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.14, 19:48 No to wrociliśmy do punktu wyjscia i Michalek znow zaczyna szalec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g książka specjalnie dla Państwa Porczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 22:10 Błądzą i okłamują wszyscy tylko nieliczni są w stanie się do tego przyznać www.empik.com/bladza-wszyscy-ale-nie-ja-aronson-elliot-tavris-carol,prod4410057,ksiazka-p?gclid=CKnx4O71-b0CFVLItAodUXwAcA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: książka specjalnie dla Państwa Porczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.14, 22:42 `A co sadzicie o tym ?? Ktos tu psuje interes ... www.proroctwa.com/eugenika-w-imie-postepu.htm Odpowiedz Link Zgłoś
98karolina Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 04.12.15, 12:24 zapraszam psycholog-cwynar.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieśmiała Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.icpnet.pl 09.03.17, 12:26 Polecam wizyty u doktor Maślankowskiej. Bardzo miła kobieta, oraz bardzo dobry psycholog. Dzięki niej lepiej radzę sobie ze swoja nieśmiałością i wiem jak z nią walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolanka Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 16.01.18, 01:15 Ja z mojego doświadczenia polecam świetną psycholog Irenę Maślankowską. Ona pracuje z dorosłymi i dziećmi. Oferuje terapie indywidualne i grupowe. Ma ogromne doświadczenie i rewelacyjnie dobiera skuteczne metody leczenia. Zachęcam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta37 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 19.03.18, 11:24 Potwierdzam powyższą opinię o mgr I. Maślankowskiej, bardzo dobry wybór, jej psychoterapie warte są czasu i pieniędzy. Skuteczne i sensowne metody pracy przynoszące efekty. Pomaga wyjść z kryzysu, uczy jej radzić sobie z załamaniem nerwowym i porażkami życiowe . Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał67 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.57.jarosz.pl 26.02.18, 23:34 Znaną i sprawdzoną osobą w Opolu jest psycholog I. Maślankowska. Bardzo miła pani, która jest otwarta na problemy pacjentów, wykazuje się podczas wizyt ogromnym zaangażowaniem w dopasowanie odpowiednich metod leczenia i terapii. Zawsze pogodna i uśmiechnięta, chętna do rozmów, dociekliwa w poznaniu psychiki człowieka. Można liczyć na odpowiednie pokierowanie procesem leczenia aż do uzyskania stanu równowagi. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnaZ Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 11.04.18, 15:51 Tylko nie pierwszego z brzegu!!! O Boże! Z takimi problemami to tylko do kogoś sprawdzonego, bo inaczej szkoda pieniędzy i czasu. Polecam szczerze z moich doswiadczeń mgr Irenę Maślankowską. Pomogła mi i Tobie również pomoże!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olimpia Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 09.05.18, 02:03 Ja mogę polecić z przekonaniem o umiejętnościach, wiedzy i doświadczeniu oraz skuteczności działań, bardzo miłą i rzetelną panią psycholog z Opola mgr. Irenę Maślankowską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.icpnet.pl 29.04.14, 20:07 Hej, sprawdź gabinet psycholog Ireny Maślankowskiej: www.psycholog-opole-maslankowska.pl/ Ona pracuje z dorosłymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fyjydj Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 217.173.198.* 06.05.14, 17:56 natemat.pl/59735,kodeks-etyczny-psychologa-to-czysta-fikcja-dr-tomasz-witkowski-o-ciemnych-stronach-psychoterapii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.14, 19:19 co to forum tak umilkło ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.14, 22:44 szukam bardzo dobrego psychoterapeuty z Opola , który jest w stanie wyciągnąć z Ciężkiego kryzysu życiowego i z ciężkiej depresji , no i przede wszystkim takiego , który nie potraktuje mnie jak wariata , którego trzeba unieszkodliwić ... Kogo polecacie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Dobry psycholog W opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.14, 10:43 Poszukuje bardzo dobrego psychologa kogo polecacie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: Dobry psycholog W opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.14, 14:19 jest ich w Opolu mnóstwo .... tylko trzeba poszukać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: Dobry psycholog W opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.14, 01:49 wiem , że jest ich mnówstwo , ale niestety nie wszyscy nadaja sie do tego zawodu ...Dlatego prosiłbym o podpowiedź którego wybrać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: Dobry psycholog W opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.14, 22:36 a jesteś mężczyzną czy kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dobry psycholog W opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.14, 23:54 opsychiatrii.pl/psychotropy-powoduja-zaburzenia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Psychoterapeuta Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.14, 22:40 opsychiatrii.pl/moja-historia/ Kto pomorze zorganizować podobną do tej stronę internetową ?? Myślę też o klubie dla ludzi z "chorych " ... Kto pomorze zorganizować ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz dobry psychiatra w opolu - poradźcie : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.14, 23:22 Dobrego Psychiatrę znajdziecie w PoNiŻsZyM linku : hipokrates2012.wordpress.com/2012/04/02/zabijanie-i-okaleczanie-psychotropami-atypowe-leki-przeciwpsychotyczne-antydepresanty-ssri-i-snri/ Odpowiedz Link Zgłoś
kjater Re: Dobry psycholog W opola 11.07.16, 00:42 Polecam dr Irenę Maślankowską. Jest na prawdę dobrym psychologiem, który potrafi pomóc pacjentowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Re: Dobry psycholog W opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.17, 16:56 Nigdy nie wierzyłam w terapię, ale spotkania z panią Ireną uświadomiły mnie, w jak dużym błędzie tkwiłam. Jeżeli ktoś się zastanawia, warto pójść na wstępne konsultacje. Już po kilku sesjach zaczęłam poważnie traktować sugestie i wprowadzać wiele zmian do swojego życia. Energia wraca do człowieka bardzo szybko. Leki nie przezwyciężą problemów psychicznych. Szczera rozmowa jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka JoasiaF Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 03.06.18, 14:23 Pani psycholog Maślankowska już na pierwszej konsultacji dostrzegła problem, który dokuczał mi od lat. Po psychoanalizie ustaliła przyczynę i dała materiały oraz ćwiczenia, które pomogły mi wrócić do zdrowia i powróciła mi nadzieję na lepsze życie. Od lat chodziłam do różnych specjalistów, którzy nie potrafili mi do końca pomoc. Teraz wiem, że będę kontynuować terapię u pani Ireny, bo nigdy tak dobrze się nie czułam jak teraz. Bardzo dziękuję jej za wspaniałe podejście i serce. Serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Jaki szpital psychiatryczny polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.14, 09:47 wiadomosci.onet.pl/wielka-brytania-i-irlandia/wielka-brytania-opuszczone-szpitale-psychiatryczne-trzymano-tam-takze-zdrowych-ludzi/td4j2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jaki szpital psychiatryczny polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.14, 22:49 forum.gazeta.pl/forum/w,65,155086494,155086494,kodeks_etyczno_zawodowy_psychologa_PTP_OPINIE.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał czy psychiatra wogóle wie co robi ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.14, 18:37 czy psychiatra w ogóle wie co robi z pacjentem ?? jeśli tak to dlaczego go o tym nie informuje ?? jakie będą konsekwencje wpie...lania psychotropów ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: czy psychiatra wogóle wie co robi ?? IP: *.opole.pl 18.11.14, 11:24 Psychiatra bardzo dobrze wie że niszczy Ci życie . przecież on właśnie od tego jest , żeby Cie wyeliminować ze społeczeństwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: czy psychiatra wogóle wie co robi ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.14, 21:42 psycho-kit.pl/?p=3697#more-3697 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Dobry psychoterapeuta Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.14, 13:04 Dobrego psychoterapeutę znajdziecie tutaj : psycho-kit.pl/?p=5887#more-5887 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Dobry psychoterapeuta Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.14, 13:06 dobrego psychoterapeutę znajdziecie tutaj : psycho-kit.pl/?p=5887#more-5887 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.14, 13:24 Dobry psychoterapeuta Opole : psycho-kit.pl/?p=5887#more-5887 Dobry psychoterapeuta Opole : psycho-kit.pl/?p=5887#more-5887 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.14, 21:33 test Rorschacha : www.stopmanipulacji.info.pl/art.php?p=37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.14, 21:34 www.stopmanipulacji.info.pl/art.php?p=37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.14, 00:09 sceptycy.org/?page_id=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.14, 00:12 Obszerny ale bardzo pożyteczny artykuł ' sceptycy.org/?page_id=159 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.15, 18:44 warto PoSzUkAć w PoNiŻsZyM artykule www.macierz.org.pl/artykuly/zdrowie/psychiatria_-_afery,_korupcja_i_dewiacja_-_XXI_wiek.html Miłego czytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psycholog Re: dobry Psychiatra Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.15, 15:03 jeden z najlepszych psychiatrów na Opolszczyźnie - znajdziecie go w PoNiŻsZyM linku : www.eioba.pl/a/39bg/psychiatria-i-sprawiedliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onet Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.15, 23:21 generalnie nie warto chodzic do psychoterapeuty , ponieważ psychoterapeutami bardzo czesto zostają osoby rozchwiane emocjonalnie np . dewiantki , osoby z zaburzona osobowoscią itp. Ponadto pacjent gabinetu psychoterapeutycznegpo nie ma żadnychszans na uzyskanie odszkodowania w sytuacji , w której psychoterapia zaszkodzi lub pójdzie w zła stronę mówi o tym nawet sam kodeks etyczno zawodowy PTP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.opole.pl 12.02.15, 12:26 troche o "nowoczesnych lekach " i psychiatrach : hipokrates2012.wordpress.com/tag/hipoteza-dopaminowa/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.15, 18:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.15, 18:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.15, 21:00 Znajdziecie go w poniższym linku : lalitamohan-himawanti.blogspot.com/p/antypsychiatria.html Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog12 Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie 15.02.15, 15:03 DoBrEgO psychiatrę znajdziecie w poniższym linku : anty-psychiatria.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog12 Re: Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie 16.02.15, 22:01 DoBrY psychiatra z Grodkowa : www.anty-psychiatria.info/cms/pages/prof.-thomas-szasz.pl/mit-choroby-psychicznej.php Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog12 Re: Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie 16.02.15, 22:32 Dobrego psychiatrę znajdziecie w PoNiŻsZyM linku : blogmedia24.pl/node/37217 Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog12 Re: Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie 21.02.15, 22:43 DobregO pSyChIaTrĘ zznajdziecie w poniŻszym linku : www.macierz.org.pl/artykuly/zdrowie/antypsychiatria_-_alternatywne_terapie_psychiki_a_zbrodnie_psychiatrii.html Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog12 Re: Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie 21.02.15, 22:45 Dobrego PsYcHiAtRę znajdziecie w ponizszym linku : www.macierz.org.pl/artykuly/zdrowie/o-szarlatanskim-pseudoleczeniu-zwanym-psychiatria.html Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog12 Re: Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie 21.02.15, 22:53 KontakT do niEgo znajdziecie w PoNiŻsZyM linku : Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog12 Re: Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie 21.02.15, 23:05 layah.org/uniwersytet/pmh/o-szarlatanskim-pseudoleczeniu-zwanym-psychiatria Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog12 pSyChiatra Grodków 24.02.15, 22:11 Dobrego PsYcHiatrĘ z Grodkowa znajdziecie w poniższym artkule : opsychiatrii.pl/newsy/breivik-przed-sadem-oto-jakich-ludzi-diagnozuje-sie-jako-schizofrenikow/ Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog12 pSyChiatrA Grodków 24.02.15, 22:16 DoBrEgO PsYcHiAtRę z Grodkowa znajdziecie w pOniżSzym linku : opsychiatrii.pl/newsy/katarzyna-w-w-psychiatryku-czy-bedzie-kolejna-niepoczytalna/ Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog12 Re: pSyChiatrA Grodków 03.03.15, 01:10 DobreGo PsYcHiAtRę znajdziecie w PoNiŻsZyM linku : www.facebook.com/antypsychiatria Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog12 PsYcHiatRa Grodków 04.03.15, 13:00 DobrEgo PsychiatrĘ z GrodKowa znajdziEcie w PoniższyM linkU : www.eioba.pl/a/2asu/eksperyment-rosenhana-jak-latwo-zostac-schizofrenikiem#post145150 Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog12 Re: PsYcHiatRa Grodków 04.03.15, 23:36 DobrY pSyChiatra z Grodkowa - znajdziecie go w PoniŻszyM linku : psychiatria.mp.pl/uzaleznienia/show.html?id=69688 Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog12 Re: PsYcHiatRa Grodków w GrOdkowiE 06.03.15, 00:41 Dobrego PsYcHiAtRę znajdziecie w Ponizszym linku : MORALNE PYTANIA Czy Postel manipulował ludźmi i czy wprowadzał innych w błąd, jako ordynator bez wykształcenia? Sam komentuje to w ten sposób: „Manipulacja, która skierowana jest do wykorzystania na rzecz manipulowanych i przynosi im korzyści, jako przejaw ogólnej solidarności, jest przyzwoita, nie tylko usprawiedliwiona ale i wskazana. Jeśli odciągnę choćby jedną osobę od leczenia przez psychiatrę, na pewno już jej pomogłem”. Postel pyta czym jest psychiatria jeśli nie najgorszą manipulacją i – po części przymusowym – ubezwłasnowolnieniem doprowadzonego do bezsilności człowieka. Zastanawia się czy w ogóle istnieje coś takiego jak choroba psychiczna, czy jest to tylko lekarski akt językowy. Diagnostyka psychiatryczna jest zawsze odgraniczaniem według banału: „Ty jesteś chory, ale ja jestem zdrowy“. Postel twierdzi, że każdy kto wchodzi do gabinetu psychiatrycznego traci suwerenność nad definiowaniem własnych uczuć. „Przed psychiatrami trzymałem lustro, w którym wstrętnie wyglądali. Niezdolni i zakochani w sobie, czyli tacy, jakimi są, zaczȩli w to lustro uderzać, zamiast zacząć się uczyć. Ale czy winne jest lustro, kiedy ja jestem wstrętny? Ach, pewnie nie ma już żadnej zarozumiałości psychiatrów, psychoterapeutów i psychologów, której bym nie zranił. Naturalnie nie wolno okłamywać dobrych ludzi“. wolnemedia.net/zdrowie/psychiatria-%E2%80%93-oszustwo-za-parawanem-uzdrawiania/ Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog12 PsYcHiatRa dziEciĘcy GroDków 07.03.15, 13:23 Dobrego PsYcHiAtRę dziEciĘcego z Grodkowa znajdziEcie w PoNiŻsZyM linku : omvares.salon24.pl/354337,prof-thomas-szasz-psychiatria Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog12 Re: PsYcHiatRa dziEciĘcy GroDków 24.03.15, 20:31 DoBrEgO PsYcHiatrę znajdziecie w poniższym linku : www.facebook.com/239043416267862/photos/pb.239043416267862.-2207520000.1427225271./239175832921287/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog12 Re: PsYcHiatRa dziEciĘcy GroDków 31.03.15, 02:44 pSychiatra dzieEciĘcy z GrOdKoWa - kOnTakt poniżeJ : hipokrates2012.wordpress.com/2012/04/03/psychiatria-obalic-mity-prawda-o-psychiatrii-ujawniona/ Odpowiedz Link Zgłoś
szarik111 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 06.07.15, 11:00 Moim zdanie jedna z lepszych w swoim fachu jest Pani dr med. Anna Dominiak. Jeżeli ktoś będzie chciał skorzystać z usług to na tej stronie znajdzie więcej informacji: kcp.pl/lekarz/anna-dominiak/psycholog-terapeuta/opole/ Odpowiedz Link Zgłoś
nieistotne69 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 27.08.15, 17:16 Oczywiście Pani Iwona Konieczna.Jest po prostu superowa,chociaż nie mam porównania bo do innych nie chodziłam.Potrafi skutecznie postawić 'na nogi' chociaż terapia trwa bardzo długo.No ale cóż, taki urok terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
98karolina Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 04.12.15, 12:23 Wpisz swoją odpowiedź psycholog-cwynar.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
98karolina Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 04.12.15, 12:24 psycholog-cwynar.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
grohak Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 08.03.16, 17:11 Polecam Piotra Mrozowskiego . Namiary sa tutaj www.psychoterapia-opole.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kjater Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 10.07.16, 23:16 Ja moge polecić Ci Panią psycholog do której sam chodziłem swojego czasu po stracie żony... Pani dr Irena Maślankowska bardzo mi wtedy pomogła i uważam ja za bardzo dobrego psychologa, który na prawdę kocha to co robi i chce pomagać najlepiej jak to potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
hankifas Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 28.08.16, 21:51 Ja równiez polecam doktor Maślankowską. Jest świetnym psychologiem, który bardzo mi pomógł po śmierci rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
paterac Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 10.08.16, 12:54 Jeśli psycholożkę to według mnie najlepszym wyborem będzie doktor Irena Maślankowska. Fantastyczna kobieta i jeszcze lepszy psycholog. Wyciągnęła mnie z depresji i jestem jej za to bardzo wdzięczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.airmax.pl 27.10.16, 13:03 Osobiście polecam psycholog Sandrę Klimańską, świetnie rozumie potrzeby pacjenta. Moja teściowa poczuła się poraz pierwszy w dobrych rękach. Cierpiała z powodu depresji i lęków od około 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.kabel-deutschland.de 02.11.16, 11:53 ?? a macie do niej kontakt ?? albo do kogośinnego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila72 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.252.18.144.internetia.net.pl 14.11.16, 17:14 Polecam panią psycholog Katarzynę Księżarek, przyjmuje w przychodni na 1 Maja, ma podejście do drugiego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 217.173.204.* 16.11.16, 01:52 ?? był ktoś ?? wie ktoś coś o niej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 217.173.204.* 23.11.16, 23:54 zna ktoś jakiegoś dobrego psychoterapeute ?? z doświadczeniem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 217.173.204.* 04.12.16, 02:04 dobrego Psychologa znajdziecie Tutaj : www.youtube.com/watch?v=msgJ7wMD_h0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minki Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.icpnet.pl 02.03.17, 10:29 Doskonały gabinet psychologiczny, w którym można liczyc na fachową pomoc i wsparcie psychologiczne. Ja nie potrafiłam sobie poradzić z nerwicą, która pochłaniała moje życie.... Na szczęście wizyty u Pani Ireny uwalniały mnie od problemu. Nie zadziało się to od razu, ale po jakimś czasie. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mich Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 217.173.204.* 13.03.17, 16:17 Przed wizytą u lekarza warto przemyśleć ... www.youtube.com/watch?v=aRDi3FUgd9g Odpowiedz Link Zgłoś
natka20000 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 21.03.17, 15:45 Komunikacją i relacjami interpersonalnymi zajmuje się psycholog doktor Wiesław Sikorski. Byłam z partnerem na terapii i jako jedyny wśród psychologów nam pomógł. Ale doświadczenie i praktyka robi swoje. www.psycholog-opole-sikorski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia26 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 30.03.17, 18:26 Sama korzystałam z terapii u psychologa doktora Sikorskiego w Opolu. Nie ma takiego specjalisty w Opolu, a pare gabinetów przetestowałem Tel. 517772245 psycholog-opole-sikorski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina6 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.17, 16:03 Jestem szczerze zachwycona szczególnym rodzajem opieki, jaki znalazłam w gabinecie doktor Ireny Maślankowskiej. Regularnej rozmowy z tym psychologiem na pewno nie nazwę przykrym obowiązkiem spowodowanym moim stanem zdrowia. Przeciwnie, wizyty te stały się dla mnie swego rodzaju balsamem na problemy dnia codziennego i nerwy skołatane wyjątkowo perfidną formą nerwicy, jaka mnie dotknęła. Doktor Irena Maślankowska wyróżnia się tym na tle kilku moich poprzednich psychologów, którzy nie potrafili mi pomóc w takim stopniu. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borg Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.icpnet.pl 06.04.17, 14:37 Doktor Maslankowska ustawia terapię pod sytuację życiową, do niczego nie zmusza, potrafi wyjaśnić i zareagować farmakologicznie na wiele spraw. Nigdy nie sądziłam, że trafię do psychiatry, ale życie tworzy różne scenariusze i nie zawsze pozytywne. Pan Piotr to rozumie i pomaga, jak może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 217.173.204.* 07.04.17, 00:06 niech spi-dalają wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 217.173.204.* 07.04.17, 19:02 nie idź w ogóle do psychoterapeuty bo otworzysz puszke pandory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom25 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 08.04.17, 18:45 Bogumiła Konieczna - psycholog, psychoterapeuta, seksuolog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 217.173.204.* 25.07.17, 23:27 znajdziecie go w poniższym liknku : www.youtube.com/watch?v=Qe_dvlZ-UsY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.07.17, 13:42 Witam, Polecam Halinę Mac Blajer w Psychomedzie na Kwiatkowskiego 1a w Opolu, doświadczony i dobry fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś