juwelis 09.11.09, 11:20 Kto zna naprawdę "dobrego",fachowego dermatologa w Opolu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: dermatolog w Opolu IP: 195.42.249.* 09.11.09, 12:19 Byłam u dwóch w przychodni Centrum - nic nie pomogli, poszłam prywatnie do doktora Romana Kazika - on przyjmuje w środy w gabinetach na rondzie i zdiagnozował trądzik różowaty i wyleczył objawy (bo się na to choruje do końca życia). Miałam ochotę kwiaty mu wysłać. Wizyta 70 złotych. Nie wiem jaki masz problem, ale mi pomógł bardzo. To jest taki straszy Pan - na emeryturze, ale zaskoczył mnie na przykład tym, ze dał mi wycinki z artykułów o amerykańskich badaniach nad trądzikiem różowatym..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: dermatolog w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 19:50 ja byłam u dwóch pań w przychodni Medicus na Mickiewicza 1 . Pani Emilia Nowosielska zdecydowanie nie jest godna polecenia, nie umiała odpowiedzieć na moje pytanie, stosunek do pacjenta olewający. Przyjmuje tam też pani Kanik-Wręczycka i ta była zdecydowanie lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: dermatolog w Opolu IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.14, 01:32 Zgadza się, dr. Nowosielska absolutnie niegodna polecenia, stosunek do pacjenta fatalny! Krzyczy, rzuca dokumentami, nie odpowiada na pytania...Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hujograjcy Re: dermatolog w Opolu IP: *.kpn.net 16.09.14, 13:12 Nie Polecam ! takze Agnieszka Czarnecka ul.sosnowskiego.opole. Baba niezna sie na rzeczy jeszcze niebyla pewna czy faktycznie mam grzybice juz wypisała leków na 200zl pobrała próbkę do badan okazało sie ze wynik ujemny ze grzybicy niema tak jak i leki niepomogły. poszedłem drugi raz z mysla ze moze teraz bedzie wiedziala co zrobic po badaniach. Druga wizyta wygladala podobnie leki na 200zl znow na grzybice i oczywiscie próbka do badan pobrana ale tym razem nikt mnie niepoinformował o wyniku. Czyli 600 zl poszło a problem pozostal NIE POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usura Re: dermatolog w Opolu IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.16, 21:48 ja też absolutnie nie polecam!!!miałam identyczną sytuację.A w przychodni przyszpitalnej na Katowickiej pani doktor robi łaskę że przyjmuje pacjentów.Nie słucha,co się do niej mówi,ma olewający stosunek do pacjentów i przy tym minę-co mi k...głowę pierdołami zawracasz-..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christina Re: dermatolog w Opolu IP: *.146.71.102.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.10.15, 09:13 Moja mama (starsza osoba) miała potężne problemy z grzybicą paznokci i to długi czas, bo żaden lekarz nie umiał jej pomóc przez 2,5 roku!!! Koleżanka z zagranicy poleciła mamie wizytę u Pani dr Czerneckiej (byliśmy już zrezygnowani) i leczenie zakończyło się sukcesem. Inni lekarze rozkładali ręce, a Pani dr fachowo podeszła do sytuacji, zleciła badania i dobrała odpowiednie leczenie. Ponadto zdiagnozowała u mamy inne schorzenie,ale to już historia. Więc jeżeli w Opolu do dermatologa to tylko do Pani Czerneckiej!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś