Dodaj do ulubionych

dermatolog w Opolu

09.11.09, 11:20
Kto zna naprawdę "dobrego",fachowego dermatologa w Opolu??
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: dermatolog w Opolu IP: 195.42.249.* 09.11.09, 12:19
      Byłam u dwóch w przychodni Centrum - nic nie pomogli, poszłam
      prywatnie do doktora Romana Kazika - on przyjmuje w środy w
      gabinetach na rondzie i zdiagnozował trądzik różowaty i wyleczył
      objawy (bo się na to choruje do końca życia). Miałam ochotę kwiaty
      mu wysłać. Wizyta 70 złotych. Nie wiem jaki masz problem, ale mi
      pomógł bardzo. To jest taki straszy Pan - na emeryturze, ale
      zaskoczył mnie na przykład tym, ze dał mi wycinki z artykułów o
      amerykańskich badaniach nad trądzikiem różowatym.....
      • Gość: marta Re: dermatolog w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 19:50
        ja byłam u dwóch pań w przychodni Medicus na Mickiewicza 1 .
        Pani Emilia Nowosielska zdecydowanie nie jest godna polecenia, nie umiała
        odpowiedzieć na moje pytanie, stosunek do pacjenta olewający.
        Przyjmuje tam też pani Kanik-Wręczycka i ta była zdecydowanie lepsza.
        • Gość: Pati Re: dermatolog w Opolu IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.14, 01:32
          Zgadza się, dr. Nowosielska absolutnie niegodna polecenia, stosunek do pacjenta fatalny! Krzyczy, rzuca dokumentami, nie odpowiada na pytania...Tragedia!

• Gość: hujograjcy Re: dermatolog w Opolu IP: *.kpn.net 16.09.14, 13:12
            Nie Polecam ! takze Agnieszka Czarnecka ul.sosnowskiego.opole. Baba niezna sie na rzeczy jeszcze niebyla pewna czy faktycznie mam grzybice juz wypisała leków na 200zl pobrała próbkę do badan okazało sie ze wynik ujemny ze grzybicy niema tak jak i leki niepomogły. poszedłem drugi raz z mysla ze moze teraz bedzie wiedziala co zrobic po badaniach. Druga wizyta wygladala podobnie leki na 200zl znow na grzybice i oczywiscie próbka do badan pobrana ale tym razem nikt mnie niepoinformował o wyniku. Czyli 600 zl poszło a problem pozostal NIE POLECAM !!!
            • Gość: usura Re: dermatolog w Opolu IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.16, 21:48
              ja też absolutnie nie polecam!!!miałam identyczną sytuację.A w przychodni przyszpitalnej na Katowickiej pani doktor robi łaskę że przyjmuje pacjentów.Nie słucha,co się do niej mówi,ma olewający stosunek do pacjentów i przy tym minę-co mi k...głowę pierdołami zawracasz-.....
    • Gość: Christina Re: dermatolog w Opolu IP: *.146.71.102.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.10.15, 09:13
      Moja mama (starsza osoba) miała potężne problemy z grzybicą paznokci i to długi czas, bo żaden lekarz nie umiał jej pomóc przez 2,5 roku!!! Koleżanka z zagranicy poleciła mamie wizytę u Pani dr Czerneckiej (byliśmy już zrezygnowani) i leczenie zakończyło się sukcesem. Inni lekarze rozkładali ręce, a Pani dr fachowo podeszła do sytuacji, zleciła badania i dobrała odpowiednie leczenie. Ponadto zdiagnozowała u mamy inne schorzenie,ale to już historia. Więc jeżeli w Opolu do dermatologa to tylko do Pani Czerneckiej!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka