Gość: Opolanin IP: 195.205.144.* 21.01.04, 07:26 Bardzo dobra decyzja , tym bardziej ze jest tam salon Mercedesa , marka Toyota to naprawde dobre samochody a i sam własciciel salonu Toyota to Ok gosc tak trzymac , zycze wiele sukcesow Opolanin :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Opolanin Toyota IP: 195.205.144.* 21.01.04, 07:26 Bardzo dobra decyzja , tym bardziej ze jest tam salon Mercedesa , marka Toyota to naprawde dobre samochody a i sam własciciel salonu Toyota to Ok gosc tak trzymac , zycze wiele sukcesow Opolanin :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojotyż Toyota to marka OK, ale opolski dealer jest... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 08:09 ...najdroższy w Polsce południowej a po otwarciu tego salonu będzie jeszcze droższy. Mój znajomy swego Avensisa kupił w rejonie katowickim i zaoszczędził prawie 3 tys. W Opolu o takim upuście i bonusach to nie było nawet z kim gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jefrey Re: Toyota to marka OK, ale opolski dealer jest.. IP: 213.77.91.* 21.01.04, 09:04 masz rację, na Corolkę też dostałem "ŚMIESZNIE MAŁY RABAT", jedynie 206 (peugeota) i a klasę (mercedes) dla firmy kupiłem w dobrym rabacie, że nie opłacałoby sie jechać gdzie indziej. ale trzeba negocjować. chłopaki z toyoty to dobrzy fachowcy, ale startegia sprzedaży podobna do lellka (zero rabatów). szkoda. innne marki na tym zarobią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YARIS Re: Toyota to marka OK, ale opolski dealer jest.. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 11:44 Może właściciel salonu Toyoty wychodzi z założenia, że Opolanie dobrze zarabiają niechaj więc płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Toyota to marka OK, ale opolski dealer jest.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 21:27 mam Toyote i jestem zadowolony ale servis zostawia wiele do zyczenia - moim zdaniem oszukuja klientow a przeglad jest po lebkach - okolo 1 h jest zalatwiony - polecam katowice przegladaja samochod od opon po dach co prawda dzin stracony ale warto ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolak Re: Toyota to marka OK, ale opolski dealer jest.. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 23:23 Zarowno Lelki jaki i Szice to starzy wyjadacze. Wierza, ze i tak w Opolu jest dosc frajerstwa, zeby nie musieli sie dzielic kasa. TO sie nazywa brak szacunku dla klientow. Dlatego ja tez kupilem VW w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś