Dodaj do ulubionych

Toyota z Wrocławskiej

IP: 195.205.144.* 21.01.04, 07:26
Bardzo dobra decyzja , tym bardziej ze jest tam salon Mercedesa , marka
Toyota to naprawde dobre samochody a i sam własciciel salonu Toyota to Ok
gosc tak trzymac , zycze wiele sukcesow Opolanin :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Opolanin Toyota IP: 195.205.144.* 21.01.04, 07:26
      Bardzo dobra decyzja , tym bardziej ze jest tam salon Mercedesa , marka
      Toyota to naprawde dobre samochody a i sam własciciel salonu Toyota to Ok
      gosc tak trzymac , zycze wiele sukcesow Opolanin :)
      • Gość: tojotyż Toyota to marka OK, ale opolski dealer jest... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 08:09
        ...najdroższy w Polsce południowej a po otwarciu tego salonu będzie jeszcze
        droższy. Mój znajomy swego Avensisa kupił w rejonie katowickim i zaoszczędził
        prawie 3 tys. W Opolu o takim upuście i bonusach to nie było nawet z kim gadać.
        • Gość: jefrey Re: Toyota to marka OK, ale opolski dealer jest.. IP: 213.77.91.* 21.01.04, 09:04
          masz rację, na Corolkę też dostałem "ŚMIESZNIE MAŁY RABAT", jedynie 206
          (peugeota) i a klasę (mercedes) dla firmy kupiłem w dobrym rabacie, że nie
          opłacałoby sie jechać gdzie indziej. ale trzeba negocjować. chłopaki z toyoty
          to dobrzy fachowcy, ale startegia sprzedaży podobna do lellka (zero rabatów).
          szkoda. innne marki na tym zarobią
          • Gość: YARIS Re: Toyota to marka OK, ale opolski dealer jest.. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 11:44
            Może właściciel salonu Toyoty wychodzi z założenia, że Opolanie dobrze
            zarabiają niechaj więc płacą.
            • Gość: koles Re: Toyota to marka OK, ale opolski dealer jest.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 21:27
              mam Toyote i jestem zadowolony ale servis zostawia wiele do zyczenia - moim
              zdaniem oszukuja klientow a przeglad jest po lebkach - okolo 1 h jest
              zalatwiony - polecam katowice przegladaja samochod od opon po dach co prawda
              dzin stracony ale warto ...
              • Gość: opolak Re: Toyota to marka OK, ale opolski dealer jest.. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 23:23
                Zarowno Lelki jaki i Szice to starzy wyjadacze. Wierza, ze i tak w Opolu jest
                dosc frajerstwa, zeby nie musieli sie dzielic kasa. TO sie nazywa brak szacunku
                dla klientow. Dlatego ja tez kupilem VW w Katowicach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka