Gość: opolanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 21:52 Brawo dla dyrektora, 100 braw dla Łątki chyba jakiś b. dobry lekarz w końcu w Opolu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lekarz Teraz obetną pensje w WCM IP: 62.148.87.* 13.03.04, 00:13 Ciekawe ile kosztował zabieg? I ile innych ratujących życie można przprowadzić by było za tę kwotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralka Re: Skomplikowany zabieg w WCM IP: 213.17.145.* 13.03.04, 01:31 czy to jest dziennik medyczny ???? czy Opole jest eksperymentalnym centrum operacji, gdzie przeprowad się wszystki nowatorskie operacje. Ile można czytać o operacjach... ???? Co drugi dzień operacja na pierwszej stronie.........ja gazetę kupuję rano......... czytam ją przy śniadaniu !!!! Według przewidywalnych planów - w sobotę odbędzie się znów jakaś super skomplikowana operacja...ciekawe co jeszcze mozna zooperowac w Opolu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Czy wy wszyscy poszaleliście!!!!!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / 217.153.196.* 13.03.04, 06:51 Ludzie dajcie sobie na wstrzymanie. Nie wszyscy to złodzieje i oszuści. Dr.Łatka jest b.dobrym lekarzem i cenionym. jemu i ekipie lekarzy którzy dokonali tej brdzo odpowiedzialnej operacji ( w liczbie mnogiej) należy się szacunek i bardzo gorące podziekowania. Jak można wyliczać i mówic tak nie godziwe słowa pod adresem ludzi, którzy ratują ludzkie zycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niest.mieszk.opols Re: Skomplikowany zabieg w WCM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 11:16 Jestem od niedawna mieszkanką Opolszczyzny i z przykrością stwierdzam, że województwo to zaczyna się i kończy na Opolu. Tu należy zaznaczyć, że dzieje się tak z powodu szczególnej troski władz województwa o to i tylko to miasto (powiedzmy sobie szczerze, Opole to dziura, która przez przypadek stanęła na równi z takimi miastami jak Kraków, czy Wrocław). W innych miastach województwa ludzie mogą zdychać na ulicy z powodu zamykanych odziałów i szpitali, a w Opolu robi się spektakularne operacje, żeby się czymś pochwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: Skomplikowany zabieg w WCM IP: *.ozimek.net.pl 22.04.04, 22:01 Zgadzam się całkowicie. Spektakularbbe zabiegi to jedno a sytuacja innych szpitali w województwie to drugie. Jedyny niezatapialny jest WCM reszta powoli tonie. Oczywiście dzięki prominentnym politykom i NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waclaw Re: Skomplikowany zabieg w WCM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 14:42 Gratulacje i wyrazy uznania Panie Doktorze Łątka. Wiem, że to dzięki takim fachowcom jak Pan, ludzie którzy spotkają sie z podobnym problemem - mogą liczyć na szansę... Wielkie uznanie i brawa. A ci wszyscy idioci, którzy na codienne życie patrzą tylko przez pryzmat swojego czubka nosa... no cóż okazuje sie że to nasza Polska rzeczywistość. Tak już jest - do czasu, kiedy sami nie spotkają sie z podobnym problemem...Sam jestem pacjentem doktora Łątki, przeszedłem podobny zabieg i NIE DAŁEM GROSZA ŁAPÓWKI - PALANTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salowy Re: Skomplikowany zabieg w WCM IP: *.zwm.punkt.pl / 217.153.196.* 14.03.04, 20:35 To może byś dobrowolnie coś wpłacił do kasy WCM , bo na razie takie zabiegi są finansowane z pensji szeregowych pracowników WCM, którym się zabiera co się da i ile się da, nakładając jednocześnie coraz więcej obowiązków, zresztą lepiej niewpłacaj bo i tak skosi to dyrektor ordynatorzy. Pewnie za chwilę zrobią przymusowe referendum o obniżkach pensji pod groźbą wywalenia z pracy. Z resztą naczelna wywali niedługo chyba wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
sien Re: NIE MA TO JAK RATOWAC STAREGO PIJAKA!!!!!!!!! 12.04.04, 17:49 Tak jest masz racje jestem z Toba z mamą Odpowiedz Link Zgłoś