Dodaj do ulubionych

nazizm slazacki

IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.01, 23:34

watek szukam niemców opole

• Re: UB cos dla ciebie (lekcja historii) adres: *.pppool.de
Gość portalu: ss 10-08-2001 19:19 odpowiedz na list odpowiedz
cytując

Gość portalu: UB napisał(a):

> Co ty mozesz wieziec o II wojnie. W zadnej miejscwosci Niemcy nie
palili zywcewm zanych ludzi, jedynie

zwloki azeby nie bylo zadnych epidemi. To co ty wiesz to jest tylko
Polsa propaganda pryeciwko Niemcom
a wy GOROLE jeszcze sie cisniecie do Uni Europejskiej, a
wygadujecie takie glupoty. Niedziwa ze nikt
oprocz Francuzow was tam nie chce.

Obserwuj wątek
    • Gość: jedi Re: nazizm slazacki IP: 10.40.41.* 12.08.01, 19:49
      Mesco Niemcem nie jestem , ale jest mi zupelnie obojętne jakiej narodowosci jest dany czlowiek. Za to ty
      powinienes sie nauczyc tolerancji, bo najwyrazniej wyrwales sie z jakiegos domu wariatow...
      • Gość: mesco Re: nazizm slazacki IP: *.dip.t-dialin.net 13.08.01, 08:04
        wypowiedz byla od slonzaka z nickiem SS, ja ten post tylko wstawilem. Popatrz sie
        jak slazacy z sympatia wypowiadaja sie na temat palenia zwlok - osób przeciez
        przedtem zamordowanych.
        • Gość: Hanys Wracaj mesco IP: *.lit.hamburg.de 13.08.01, 08:34
          Oj mesco, mesco!
          Chyba Tobie rzeczywiscie zaszkodzily gazy z Hajdukow i huty "Kosciuszko" - ale
          teraz mozesz spokojnie wrocic - rodacy oba zaklady zlikwidowali... Pozdrawiam
          • Gość: Klaus Re: Wracaj mesco IP: *.pppool.de 13.08.01, 15:07
            Gość portalu: Hanys napisał(a):

> Oj mesco, mesco!
            > Chyba Tobie rzeczywiscie zaszkodzily gazy z Hajdukow i huty "Kosciuszko" - ale
            > teraz mozesz spokojnie wrocic - rodacy oba zaklady zlikwidowali... Pozdrawiam
            > mesco widac ze nie znasz hirtorii a w przeciwienstwie do ciebie ss ja zna i wreszczie ktos mowi prawde o II
            wojnie. Mesco a moze pomowimy o zbrodniach POLAKOW po II wojnie chodzi mi o obozy pracy prowadzone przez
            POLAKOW m.in. Lambinowice. Moze tam nie mordowaliscie bezbronnych ludzi.
            • Gość: Waldi Re: Wracaj mesco IP: *.pfleiderer.com.pl 13.08.01, 17:15
              masco prubuje tylko zawsze z prowokowac, a wiec nie dajcie mu tej satysfakcji.
              Schukajac zawsze sie znajda jakies radykalnie prawicowe wypowiedzi nie zaleznie
              od strony.
            • Gość: maciej Re: Wracaj mesco IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 21:44
              kochany Klausie
              oczywiscie Polacy mordowali Niemców w Łambinowicach, ale jak to Polacy nie
              potrafili tego porzadnie nawet zorganizować i robili to zdesperowani ludzie
              kierujący się jakimiś dziwnymi przerzyciami wojennymi czy też chęcią osobistej
              zemsty.
              Nie to co porządni Niemcy, którzy wywołali wojnę właśnie dlatego, że
              przewidzieli,że Polacy będą mordować w Łambinowicach i dlatego
              planowo,metodycznie z urzyciem aparatu państwa prowadzili sanitarną akcję
              palenia zwłok, które nie dociekajmy skąd się w takich ilościach brały,po to
              tylko aby nie daj Boże nie doszło do jakiejś zarazy.
              Podoba xi się drogi Klausie takie tłumaczenie tego co dobroduszni Niemcy mają
              na sumieniu?????
              • Gość: BNNN Re: Wracaj mesco IP: *.ub.uni-leipzig.de 14.08.01, 17:08
                Lambinowice to zaraz nazwal, ale Auschwitz to mu przez gardlo nie przejdzie. Oczywiscie ze Lambinowice
                to byla zbrodnia. Ale dziwne jest patrzac na te wszystkie posty, ze nikt do przedostatniego nie potepil
                wypowiedzai na temat palenia zwlok pomordowanych. Sadze, ze ma sie tutaj do czynienia z jakims
                rodzajem bardzo falszywie pojetej solidarnosci.
                • Gość: mesco Re: Wracaj mesco IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.01, 18:01
                  ciekawy temat i na góre z nim
                  • Gość: ober Re: Wracaj mesco IP: 193.194.145.* 17.09.01, 16:25
                    a z toba na anaberg mesco
                    • Gość: Bea Re: Wracaj mesco IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 21:17
                      Ludzie, kto was wychowywał?
                      Strach pomyśleć, ze nadal będziecie przekazywać nastepnym pokoleniom nienawiśc.
                      Moze wreszcie czas z tym skończyć?
                      • Gość: mesco Re: Wracaj mesco IP: *.dip.t-dialin.net 23.09.01, 20:05
                        Nie moge tego przekazac dalej, bo jestem bezdzietnym pedalem.
                        Gość portalu: Bea napisał(a):

> Ludzie, kto was wychowywał?
                        > Strach pomyśleć, ze nadal będziecie przekazywać nastepnym pokoleniom nienawiśc.
                        > Moze wreszcie czas z tym skończyć?

• Gość: Rak Spadaj mesco! IP: *.dip.t-dialin.net 23.09.01, 23:59
                          Podziwiam twoja samokrytyke. Ale to na prawde nie jest nowina to co piszesz.
                          Przeciez to wszystcy wiedza.
                          Przykro mi ztego powodu.

Bywaj Lala!!1
                • Gość: EHL Re: Wracaj mesco IP: *.proxy.aol.com 04.11.01, 15:29
                  Gość portalu: BNNN napisał(a):

> Lambinowice to zaraz nazwal, ale Auschwitz to mu przez gardlo nie przejdzie. Oc
                  > zywiscie ze Lambinowice
                  > to byla zbrodnia. Ale dziwne jest patrzac na te wszystkie posty, ze nikt do prz
                  > edostatniego nie potepil
                  > wypowiedzai na temat palenia zwlok pomordowanych. Sadze, ze ma sie tutaj do czy
                  > nienia z jakims
                  > rodzajem bardzo falszywie pojetej solidarnosci.

Ale w Auschwitz mordowano przewaznie Zydow,z czego Polacy bardzo sie cieszyli,a
                  jeszcze bardziej sie ucieszyli gdy nazisci niemieccy pozwolili mordowac tychze
                  Zydow np w Jedwabnem. No a w Kielcach ,Krakowie to w 1946 roku wzieto juz sprawy
                  "we wlasne rece".
            • Gość: LAP Re: Wracaj mesco IP: 192.109.142.* 12.10.01, 11:31
              Gość portalu: Klaus napisał(a):

> Gość portalu: Hanys napisał(a):
              >
              > > Oj mesco, mesco!
              > > Chyba Tobie rzeczywiscie zaszkodzily gazy z Hajdukow i huty "Kosciuszko" -
              > ale
              > > teraz mozesz spokojnie wrocic - rodacy oba zaklady zlikwidowali... Pozdraw
              > iam
              > > mesco widac ze nie znasz hirtorii a w przeciwienstwie do ciebie ss ja zna
              > i wreszczie ktos mowi prawde o II
              > wojnie. Mesco a moze pomowimy o zbrodniach POLAKOW po II wojnie chodzi mi o ob
              > ozy pracy prowadzone przez
              > POLAKOW m.in. Lambinowice. Moze tam nie mordowaliscie bezbronnych ludzi.

Umiesz oalancie wyrazic ta sama mysl w swym jezyku ojczystym? Jesli nie, to sie
              zamknij!
    • Gość: LAP Re: nazizm slazacki IP: 192.109.142.* 12.10.01, 11:59
      Gość portalu: mesco napisał(a):

>
      > watek szukam niemców opole
      >
      >
      >
      > � Re: UB cos dla ciebie (lekcja historii) adres: *.pppool.de
      > Gość portalu: ss 10-08-2001 19:19 odpowiedz na list odpowiedz
      > cytując
      >
      > Gość portalu: UB napisał(a):
      >
      > > Co ty mozesz wieziec o II wojnie. W zadnej miejscwosci Niemcy
      > nie
      > palili zywcewm zanych ludzi, jedynie
      >
      > zwloki azeby nie bylo zadnych epidemi. To co ty wiesz to jest tylko
      >
      > Polsa propaganda pryeciwko Niemcom
      > a wy GOROLE jeszcze sie cisniecie do Uni Europejskiej, a
      > wygadujecie takie glupoty. Niedziwa ze nikt
      > oprocz Francuzow was tam nie chce.
      >
      >
      Mesco, cos ci sie w glowie porabalo. Gdzies pewnie uslyszales o krematorium i
      uogolniasz temat, o ktorym nie masz najmniejszego pojecia. JA nie jestem ze
      Slaska i nie wiem kogo masz na mysli, mowiac Gorole. Niemniej jednak w Niemczech,
      w swej przez wlasna glupote, utraconej ojczyznie, o takich jak ty mowi sie Polak
      z niemieckim paszportem. Fakt ten powinien sklonic cie do glebszych rozwazan nad
      swa utracona niemieckoscia. Co powiesz na propagande Niemcow przeciwko narodowi
      niemieckiemu. Wkoncu w centrum Berlina powstanie gigantyczny pomnik poswiecony
      ofiarom Holokaustu. W Bergisch Gladbach, niedaleko Kolonii, widnieja od dawna
      tablice pamiatkowe, upamietniajace wywiezienie licznych Zydow niemieckich do
      obozow zaglady, w Bonn przed zwyklym Muzeum Historii stoi posag, ku przestode
      kolejnym pokoleniom, aby podobnie jak niemieccy przodkowie jedna reke nie unosili
      bezmyslnie na powitanie Führera, a druga nie zaciskali w gescie rozpaczy i bolu.
      Takich przykladow mozna jeszcze wiele przytoczyc. Sadze, ze gdybys znal
      niemiecki, to pewnie i w Niemczech potrafilbys zmienic swe zapatrywanie na temat
      zbrodni wojennych. A tak to jestes jedynie nadetym pierdola ze Slaska i wszedzie
      beda ciebie przez wzglad na twoja glupote wytykac palcami.

Powinienes wiedziec, ze na Bialorusi zolnierze Wehrmachtu zakopywali nawet
      jeszcze zywych, tak sie spieszyli z kwestia rozwiazania glodu na tych terenach.
      Mam tez na koniec, pierdolo ze Slaska, prosbe, nie ucz nikogo historii II wojny
      Swiatowej, bynajmniej w taki bezmyslny sposob. Powod jest banalny: Pochodze z
      niemieckiej rodziny i nie zycze sobie, abys wypowiadal sie rowniez w moim imieniu
      w tak glupi sposob na temat, ktory przerasta twoje mozliwosci intelektualne.
      Wychowalem sie w Polsce i jestem z tego powodu dumny. Tego tez tobie, chamie ze
      Slaska, zycze.
      • Gość: mesco Re: nazizm slazacki IP: 62.16.172.* 12.10.01, 20:05
        Gość portalu: LAP napisał(a):

> Gość portalu: mesco napisał(a):
        >
        > >
        > > watek szukam niemców opole
        > >
        > >
        > >
        > > � Re: UB cos dla ciebie (lekcja historii) adres: *.pppool.de
        > > Gość portalu: ss 10-08-2001 19:19 odpowiedz na lis
        > t odpowiedz
        > > cytując
        > >
        > > Gość portalu: UB napisał(a):
        > -----
        • Gość: LAP Re: nazizm slazacki IP: 192.109.142.* 15.10.01, 14:31

> Gość portalu: LAP napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: mesco napisał(a):
          > >
          > > >
          > > > watek szukam niemców opole
          > > >
          > > >
          > > >
          > > > • Re: UB cos dla ciebie (lekcja historii) adres: *.pppool.
          > de
          > > > Gość portalu: ss 10-08-2001 19:19 odpowiedz na lis
          > > t odpowiedz
          > > > cytując
          > > >
          > > > Gość portalu: UB napisał(a):
          > > -----
          • Gość: mesco Re: nazizm slazacki IP: 62.16.172.* 15.10.01, 15:25
            Prostaku Lap

jezeli nie masz nic wspólnego ze slaskiem to nie wchodz na te watki

• Gość: LAP Re: nazizm slazacki IP: 192.109.142.* 16.10.01, 12:32

> Prostaku Lap
              >
              > jezeli nie masz nic wspólnego ze slaskiem to nie wchodz na te watki
              >

Prosilem cie juz, zebys nie mylil mnie z prostakiem. Juz raz uczylem cie pisac, w
              twym rzekomo ojczystym jezyku niemieckim. Nadeszla pora, abys poznal tajniki
              ortografii jezyka polskiego:
              Kazde zdanie zaczyna sie duza litera, podobnie jak nazwy geograficzne, Slask nie
              powinienes wykluczac z tych zasad. Moja drobna rada: nie buduj tez zdan
              podrzednie zlozonych. W ten sposob nie bedziesz mial problemow z przecinkami.

Nie musisz tez przeganiac mnie z waszych stron. Ogolnie sieje u was nuda,
              prostactwem i nacjonalistycznymi wizjami. Pewnie wkrotce sam was opuszcze. Po co
              sie zadreczac taka nuda, glupota i brakiem pomyslow.

• Gość: ! Re: nazizm slazacki IP: *.pppool.de 16.10.01, 23:39
              mesio cos taki nerwus, troszke ci tu LAP dojebal. A jak to bylo z twoim
              niemieckim. WSTYD.!!!
              • Gość: dawid Re: nazizm slazacki IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 21:48
                Słuchaj mesco !
                Jak chcesz być takim wielkim Polakiem, to zrzeknij sie niemieckiego obywatelstwa
                a wtedy bedę Cie uważał za rodaka.
                Dotychczas jesteś tylko szkopskim pedałem .
                Dawid
                • Gość: ! Re: nazizm slazacki IP: *.pppool.de 17.10.01, 22:13
                  Ej, Dawid nie tak ostro mesco to wrazliwe stworzenie. Bedzie sie jeszcze jakal.
                  • Gość: emil Re: nazizm slazacki IP: *.proxy.aol.com 20.10.01, 00:21
                    Gość portalu: ! napisał(a):

> Ej, Dawid nie tak ostro mesco to wrazliwe stworzenie. Bedzie sie jeszcze jakal.

Ej, "wykrzykniku" sadzac po adresie to ty tez jestes szkopski pedal

• Gość: holo Re: nazizm slazacki IP: *.weia.po.opole.pl 19.10.01, 13:10
      i co z tym nazizmem, kiedy padną jakieś konkrety
      • Gość: mesco Re: nazizm slazacki IP: *.ub.uni-leipzig.de 19.10.01, 16:43
        sama wasza obecnosc na tym forum to konkrety
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka