Gość: carrie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 22:12 To z okazji wejścia do Unii kwiecień będzie miał teraz 31 dni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ropciozz Re: Koncert TSA odwołany IP: *.lodz.msk.pl / 80.51.224.* 14.04.04, 22:32 jak czytam ten text to mnie krew zalewa! czego tu sie bac!? zamachow?<jesli tak, to chyba sobie jaja robia> zdaje sie ze w ratuszu siedzi banda totalnych idiotow!3xkrotnie wieksza ochrona:D heh na co?? i tak nie dojdzie do zadnych bijatyk,ludzie chca sie bawic a nie bac!!!! totalna klapa wyszla, mam nadzieje ze zmienia zdanie :P ps. apaleuje do tych z ratusza!! ruszczcie glowa,pokazcie ze Opole umie sie zajebiscie bawic!!! Precz z Jusis! do szamba z nia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Koncert TSA odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 22:45 Wstyd! Ciemnogrod!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIP HOP Re: Koncert TSA odwołany IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 23:40 Rozumiem że na ewentualny koncert HIP HOPOWY podczas festiwalu, ochrona będzie 10 cio krotna zważywszy na "wielbicieli" tego gatunku. Gratulacje dla autora pomysłu zwiększenia ochrony na TSA - to nie jest debilizm roku, nawet dziesięciolecia, to jest debilizm na miarę stulecia. Pozostaje tylko czekać aż Opole opustoszeje, a ostatni - Zembaczyński zgasi światło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frelka Re: Koncert TSA odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 03:57 Koncert TSA to podwyższone ryzyko, bo moga przyjśc tłumy, a Jusis nie, bo bedzie niewielu słuchaczy. To po co taka impreza? Urzednicy nie sa od organizowania koncertów, tylko wyspecjalizowane agencje artystyczne. Urząd moze naomiast wesprzeć imprezę finansowo. Dopóki imperializm urzedniczy nie ustapi na rzecz specjalistów od imprez masowych wyłanianych w konkursie ofert, to bedzie tak jak w sławetne Dni Opola, których nikt nie zauważył. Było za to spokojnie bez zadnego ryzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocmenca Re:Jeszcze nic straconego!!!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 15.04.04, 06:54 Pytam czego sie bać. Takim zachowaniem policjo, i wy pracownicy ratusza prowokujecie młodzież do tego by była "gorsza" niż jest. To wasze negatywnie nastawienia do młodzieży sprawia ze zachowuja sie tak jak chcecie- czyli niepoprawnie. Czy Wy nie macie dzieci?. Nie byliście nigdy młodzi . Jestem po 40 i cieszyłam sie na ten koncert niesamowicie. Na inne imprezki pseudo.... to jest kkasa na ochrone, a TU WIELKI POWRÓT ZESPOŁU DO RODZINNEGO MIASTA I TAKA KLAPA! ODWOŁAJCIE TO CO ODWOŁALISCIE !!!!- młodziez i Opolanie bedą TEN GEST DŁUGO PAMIETALI< zwłaszcza panu panie prezydencie- bo mówią o panu ze jest pan hamulcowym itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noga Re:Sami debile!!! IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 15.04.04, 09:52 Łatwo najeżdżać na Ratusz tylko z tego co ja wiem to TSA zamawiał Urząd Wojewódzki, a za ochronę ma płacić Urząd Marszałkowski to raczej powinniśmy się czepiać tych urzędów, a nie Ratusza. Tylko, że w tych urzędach siedzi SLD i im dalej pozwalasię kraść. Jesteście debilami, najeżdżaxcie na Ratusz a w Wojewódzkim i Marszałkowskim dalej kradną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezol Re:Sami debile!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 15.04.04, 18:49 jetes pewna ze w wojewódzkim tylko kradną? otwórz oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Koncert TSA odwołany IP: *.warynskiego.punkt.pl / 217.173.201.* 17.04.04, 12:25 Niedobrze mi. Reni Jusis zamiast TSA?! Puknijcie się w czółka, panowie. Za własne pieniążki sobie tę panienkę zaproście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Koncert TSA odwołany IP: 217.96.15.* / *.opole.pl 17.04.04, 17:07 dlaczego zembaczynski ma gasic ostatni swiatlo?!! to nasze miasto a nie jego!! a TSA to nasza kapela a nie jakas reni jusis czy cos tam jeszcze! wykopmy zembaczynskiego i to jak najszybciej! nie czekajmy jeszcze dwa i pol roku bo nas wszystkich szlag trafi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Koncert TSA odwołany IP: 62.77.180.* 15.04.04, 11:50 debile debile debile debile debile debile debile ja przyjde za frajer zagram debile debile debile debile de.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foka Re: Koncert TSA odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 14:46 TO skandal,zeby kapela pochodząca z Opola nie mogla zagrac we wlasnym miescie!!! PO co nam jakaś Jusis,kto tego gowna slucha?NIech se koncertuje,ale w domu kombatanta.Znowu urzędnicy się popisali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś z Malinki Re: Koncert TSA odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 17:35 Podwyższone ryzyko? a co z tymi dresami na ich pseudo festiwalu...? Na TSA przyjdą całe rodziny, kto tam będzie szalał? Tato? dostanie wałkiem od Mamy i spokój. Szacunek dla Urzędu Miasta; w taki sposób miast stolicą Metalu Opole stało się pośmiewiskiem, zapraszając Reni Jusis znad moża. Nima co, będzie różowo aż do po.... Ludzie z Opola, zróbmy jakąś pikietę pod UM, co oni sobie myślą?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten co wyzej Re: Koncert TSA odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 17:48 sry. moRZe nie może =/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Butler Re: Koncert TSA odwołany IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.04.04, 18:11 Jedna z najgorszych decyzji, bez względu na to kto ją podjął, przecież to jest TSA a nie jakieś tam brygady tygrysa. Zmienić decyzję ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prync Re: Koncert TSA odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 18:26 W Opolu cos dzieje sie anormalnego z decydentami i tylko mozna sie obsmiac. Ale za to TSA ma bezplatny marketing i to jest OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGG Re: Koncert TSA odwołany IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 15.04.04, 21:34 Ludzie bez paniki, wsiadamy w bryki i wypierdzielamy z tego durnego miasta na koncert do Krapkowic, to naprawde niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Koncert TSA odwołany IP: *.warynskiego.punkt.pl / 217.173.201.* 15.04.04, 21:45 A może by tak godzinę policyjną wprowadzić jak w stanie wojennym,po godz. 22 będziemy siedzieć w domach.Po co świętować-będą oszczędności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spok TSA IP: *.idea.pl 16.04.04, 00:37 spoko spoko, ogrodkow nie bedzie, tsa nie bedzie, nas opolan tez nie bedzie bo po co? jakie to swieto wejscie do ue. ale Prrrrezydent zwany hamulcowym odbebni imprezke, bo jest to imprezka Ratusza a nie wojewody. wojewoda robi inna razem z radiem Flash Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIeszaniec Re: Koncert TSA odwołany IP: 217.197.72.* 16.04.04, 19:40 Nie jestem fanem TSA, ani tego typu muzyki, ale nijak nie mogę zrozumieć kretyństwa policji i Ratusza. To jest jedyny znany opolski zespół i nie rozumiem, dlaczego, skoro został reaktywowany nie może zagrać w swoim rodzinnym mieście. Nawet jeśli trzeba będzie 5 razy tylu policjantów, to i tak warto było koncert zorganizować. Pan Prezy-dęt smutasem jest - wiadomo. Ale czemu młodzi ludzie nie mają trochę poszaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rATUSZOWY Re: Koncert TSA odwołany IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.04.04, 13:02 No i co z tego że odwołali koncert TP S.A. Przecież jak sponsor nie chciał wyłożyć pieniędzy to dlaczego go za to winic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropciozz Re: Koncert TSA odwołany IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 17.04.04, 18:55 zaczyna sie robic goraco!! heh zgadzam sie z wikingiem bezapelacyjnie:jak juzis wystapi to krzyczec TSA TSA!:) ciekawe jak zareaguje :P , pewnie wtedy sciagna chlopakow w trybie natychmiastowym do Opola:D z 10 krotna ochrona:D :D :D hehe a co do Janusza Karpińskiego(ten od spraw miedzynarodowych w ratuszu) - koles puknij sie mocno w czolo kowadlem, o czym ty czlowieku pierd...lisz!! z ta ochrona, i tak po koncercie nie bedzie sie nikt naparzal , tylko zostana fajne wspomnienia z koncertu :D :D !! a jusis wypier...j , niech spiewa na 1 maja w domu starcow :) albo niech przyjdzie na koncert i poslucha jak gra TSA :P , graba Odpowiedz Link Zgłoś