Dodaj do ulubionych

Doradca Leppera skazany za kradzież telewizora

09.02.11, 17:58
W polskiej polityce naprawdę roi się od prawdziwych IDIOTÓW.

Bo jakim idiotą trzeba być, żeby najpierw zadzwonić do hotelu i zamówić w nim pokój, potem zjawić się w tym hotelu oficjalnie, a potem okraść ten hotel !!!

Tak może zrobić TYLKO IDIOTA który miał styczność z polskimi ,,elytami polytycznymi,, typu np. Samoobrona.

Przecież na co liczył ten koleś ??? Że Policja go nie złapie ??? Że obsługa hotelu go nie rozpozna skoro on tam fizycznie był obecny ???
No na co on liczył ??? - bo normalnie słów brakuje żeby opisać takie ZIDIOCENIE !!!
Obserwuj wątek
    • jkredman nie tylko on opowiadał o talibach w Klewkach 09.02.11, 21:20
      Maria Wiernikowska niegdyś wzięta dziennikarka telewizyjna po filmie Zwariowałam została pozbawiona możliwości realizacji ważkich tematów

on skończył jako złodziej, ona na realizacji tanich reportażyków z polski gminnej w cyklu telewizja objazdowa bez możliwości mówienia o ważnych i trudnych tematach [bo a nóż się znowu czegoś doszuka]
      • men1972 Do *jkredman-a* od men1972 09.02.11, 21:36
        Szanowny Jkredman-ie !!

Mi nie chodzi już nawet o to, że ten koleś od Leppera się stoczył i kradnie.
        Ale o to JAK KRADNIE !!!

Przecież to w jaki sposób on okradł ten hotel to JEST PO PROSTU ZIDIOCENIE KOMPLETNE !!!

,,Normalny,, złodziej kiedy kradnie to zakłada / najczęściej błędnie / , że go nie złapią, że mu się uda.
        ,,Normalny,, złodziej stara się wykazać jakimś sprytem. Ten koleś z Samoobrony pokazał publicznie, że jest ZWYKŁYM IDIOTĄ - no bo jak można próbować ukraść coś działając w taki sposób jak on ????

Sorry! Ale mi się to po prostu w głowie nie mieści !!!
        • Gość: loa Re: Do *jkredman-a* od men1972 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 17:00
          A kto kolesiowi , który zrobił 60 takich przewałów daje wyrok w zawiasach ? Nazwisko tego gejzera intelektu poproszę. Nasz wymiar sprawiedliwości to jest dopiero ciężko potraktowana przez Najwyższego, że posyła tam tak "wybitne: jednostki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka