Dodaj do ulubionych

serwis rowerowy w Opolu

14.03.11, 13:07
Witam,

szukam w Opolu dobrego serwisu rowerowego. Chodzi mi o całościowy, szczegółowy przegląd bardzo dobrego i drogiego roweru i wymianę dziurawej dętki. Czy możecie polecić jakiś punkt w Opolu?
Dziękuję, pozdrawiam,

mobilny
Obserwuj wątek
    • przemo_opole Re: serwis rowerowy w Opolu 14.03.11, 13:08
      Ja mogę wymienić a nie polecić bo dawno nie korzystałem. Taki punkt znajduje się na pl. Sebastiana w bramie w pobliżu cukierni (po tej samej stronie ulicy ale bliżej Łangowskiego).
      • mobilnyy Re: serwis rowerowy w Opolu 14.03.11, 13:11
        Czy ten serwis jest godny polecenia? Bo naciąłem się w Opolu, ale nie napiszę gdzie)))

M.
        • Gość: mietek Re: serwis rowerowy w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 13:23
          ja od lat korzystam z tego Grunwaldzkiej i jest ok.
          • jureek Re: serwis rowerowy w Opolu 14.03.11, 13:39
            Ja mam dobre doświadczenia z serwisem na ZWM, niedaleko Castoramy, ale rowery, których używam, nie są ani bardzo dobre, ani bardzo drogie, więc nie wiem, jak z takimi cackami się tam obchodzą.
            A przy okazji mam pytanie - to w tych drogich rowerach tak jest, że nawet dętki nie da się samemu wymienić, tylko z wszystkim trzeba do serwisu latać? Z samochodami tak już robią, żeby serwisom dać zarobić, a z rowerami jest tak samo?
            Jura
          • mobilnyy Re: serwis rowerowy w Opolu 14.03.11, 13:54
            Dziękuję za wpisy.
            A inni - potwierdzają, zaprzeczają? A może proponują jakiś inny serwis?
            • jureek Re: serwis rowerowy w Opolu 14.03.11, 14:12
              mobilnyy napisała:

> Dziękuję za wpisy.
              > A inni - potwierdzają, zaprzeczają? A może proponują jakiś inny serwis?

Jak chcesz zrobić fokusowe badania rynku, to odsyłam do firm, które się tym zajmują.
              Jura
              • przemo_opole Re: serwis rowerowy w Opolu 14.03.11, 14:22
                Ale to musiałby najpierw ogłosić przetarg na wybór takiej firmy.
                Sorry, za OT ale nie mogłem się powstrzymać po lekturze tekstu o opłatach za autostrady. Otóż Ministerstwo Infrastruktury połapało się, że nie może pobierać opłat za autostrady do ktorych dopłacała UE pod rygorem zwrotu części dotacji. Dlatego MI ogłosiło przetarg na wybór firmy, która ma policzyć, ile trzeba by UE oddać...
              • mobilnyy Re: serwis rowerowy w Opolu 14.03.11, 14:23
                Nie, nie chcę robię żadnych badań. Liczę się tylko z tym, że na forum niektórzy piszą (polecają) dlatego, bo mając koneksje z firmami. Parę głosów jest lepszych, niże jeden.

Mobilny, prywatnie zainteresowany serwisem rowerowym w Opolu, w którym mieszka od 3 miesięcy

jureek napisał:

> mobilnyy napisała:
                >
                > > Dziękuję za wpisy.
                > > A inni - potwierdzają, zaprzeczają? A może proponują jakiś inny serwis?
                >
                > Jak chcesz zrobić fokusowe badania rynku, to odsyłam do firm, które się tym zaj
                > mują.
                > Jura
        • przemo_opole Re: serwis rowerowy w Opolu 14.03.11, 13:38
          korzystałem parę lat temu i było ok. teraz nie wiem
    • raid.op Re: serwis rowerowy w Opolu 14.03.11, 14:42
      Swego czasu korzystałem z serwisu w Cyklofanie na pl.Sebastiana ale dość mocno drenują portfel, mimo wszystko nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości usługi i z czystym sumieniem polecam ten serwis. Osobiście jakiś czas temu przerzuciłem się na niewielki serwis na ul.Grota Roweckiego, zwie się to BIKE czy jakoś tak i mają jeszcze jeden punkt serwisowy w Opolu na ul.Rzeszowskiej. Jakość usługi godna polecenia i cenowo atrakcyjnie.
      • Gość: zezowaty Re: serwis rowerowy w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 16:32
        Jeśli masz profesjonalny sprzęt to korzystaj z usług ludzi . którzy też uzywają takiego sprzętu, wiec polecam usługi Piotra Wrony na ul. Grunwaldzkiej. Oprócz serwisu możesz duzo dowiedzieć się na temat ścigania a jak juz będziecie w dobrej komitywie to zasypie cię masą dobrych dowcipów. Równy gość i szczególarz jeśli chodzi o sprzęt. O innych serwisach się nie wypowiadam, bo nie korzystałem.
        • mobilnyy Re: serwis rowerowy w Opolu 14.03.11, 17:11
          Dzięki, pozdrawiam,

M.

Gość portalu: zezowaty napisał(a):

> Jeśli masz profesjonalny sprzęt to korzystaj z usług ludzi . którzy też uzywają
          > takiego sprzętu, wiec polecam usługi Piotra Wrony na ul. Grunwaldzkiej. Oprócz
          > serwisu możesz duzo dowiedzieć się na temat ścigania a jak juz będziecie w dob
          > rej komitywie to zasypie cię masą dobrych dowcipów. Równy gość i szczególarz je
          > śli chodzi o sprzęt. O innych serwisach się nie wypowiadam, bo nie korzystałem.
          • Gość: takiTAM Re: serwis rowerowy w Opolu IP: *.147.88.98.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.03.11, 13:17
            A ja polecam serwis przy Luboszyckiej: solidnie i niezbyt drogo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka