Gość: vicek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 21:04 "po prostu" poderżnął psu gardło...jest stary, nie ma pracy, nie ma pieniędzy, nie ma perspektyw..."po prostu" wysłać dziada do gazu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wazektomia Re: Poderżnął psu gardło z litości? IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.11, 21:52 ...że też takie coś się rozmnaża... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Poderżnął psu gardło z litości? IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.11, 10:25 Co za menda! Tylko cztery miesiące za morderstwo? I jeszcze adwokat uważa, że to za dużo? W jakim kraju ja żyję? Codziennie czytam o zwyrodnialcach, a sądy pozostają łaskawe, jakby tu chodziło o przedmioty, a nie żywe, czujące istoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakarax-Opole Re: Poderżnął psu gardło z litości? IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.11, 20:25 I znów zwyrodnialec i adwokat - diabeł???? na pewno z urzedu, bo jak alkohol niezbedny - to adwokat chyba sam od siebie apeluje , ze wyrok za surowy!!! Ech.....co za swiat- a adwokaci to ..szu.....e ..... Nie klnę nigdy ale jak mozna bronic takiego "smiecia" ???? niech siedzi- nawet jesli mam swiadomosc ze za moje podatki!!!!!!!!!!!!!! moze inne "smiecie" nie będą sie czuły bezkarne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś