Dodaj do ulubionych

Narodowcy chcieli się bić, czy podrywali?

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.04.11, 18:15
Faszyści nie znają mowy ojczystej? Na plakacie powinno być "Polskę", nie "Polske". Precz z brunatną hołotą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Polak Ale załosna relacja - kto to robi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 18:39
      Kto robil dzisiejsze relacje? Dno i 5 metrow mułu
    • Gość: Opolanin Narodowcy chcieli się bić, czy podrywali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 18:40
      Niejaki redaktor Fredlich z Gazety Wybiórczej, powinien strzelić sobie w łeb ze wstydu, po tekście jaki popełnił kilka dni wcześniej. Byłem zobaczyć, młodzi patriotyczni Polacy, hasła odwołujące się do naszej historii, religii, tradycji. ZERO antysemizmu, nawoływania do przemocy itp. Jestem zbudowany. Propagandowa porażka GW po raz kolejny...
      • Gość: stop faszystom Re: Narodowcy chcieli się bić, czy podrywali? IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.11, 22:26
        Byłeś głuchy czy swój (ONR)! Transparenty z wzniosłymi hasłami odwołującymi się do Boga, honoru, ojczyzny i jednocześnie wzniecanie okrzyków stanowiących przejawy tych "patriotycznych" postaw tj. że ludzie ( komuniści) powinni zawisnąć na drzewach zamiast liści i że w Polsce jest miejsce tylko dla Polaków , czyli że dla ludzi innych narodowości w Polsce miejsca nie ma. Za taki patriotyzm, tradycję i rozumienie religii ja dziękuję! To było ewidentne nawoływanie do przemocy i nietolerancji, wręcz zastraszanie.
    • pamejudd Masz na mysli "na transparencie", oczywiscie? 16.04.11, 18:47
      Spoko. W lekturze slownika juz niedlugo dojdziesz do "t".
    • Gość: obiektywnie Narodowcy... IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.11, 18:55
      Na jednego ONR-owca przypadł jeden policjant i niewiele mniej artykułów w Wyborczej. Oni najwyraźniej czegoś się bardzo boją, chociaż oficjalnie starają się to zmarginalizować.
    • Gość: Dobry żart Narodowcy chcieli się bić, czy podrywali? IP: *.ipv.net.pl 16.04.11, 19:33
      Jeden człowiek według was odpowiedział na okrzyk ONR i dlatego powstał ten śmieszny artykuł?
      Śmiech na sali nic się nie wydarzyło i już nie macie o czym pisać.
      SZECHTER PRZEPROŚ ZA OJCA I BRATA!
    • Gość: were Narodowcy chcieli się bić, czy podrywali? IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.11, 20:50
      ciekawe,że jak liczyłem pochód przed rozpoczęciem to nie doliczając się do końca doliczyłem się ponad 200 osób a wyborcza podaje liczbę ponad 100...niech poda liczbę kontrmanifestacji bo czynnych dzialaczy tejże śmiesznej grupy było ok 50 osób bo chyba wyborcza nie liczy biernych widzów których polowa miała usmiech politowania na słabe i miałkie teksty czytane z zeszytu przez kontrmanifestantów...wiem co mówię bo stałem później między nimi...
    • Gość: stach Narodowcy chcieli się bić, czy podrywali? IP: *.satfilm.net.pl 17.04.11, 06:50
      Jakie Rządy takie prawo,o pomstę do nieba woła faszyzm ziejący z ONR..A Prokurator Generalny i Ministerstwo Sprawiedlwości nie istnieje.
    • Gość: Szaron Echter Kolejna nędzna manipulacja GWna IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.04.11, 10:52
      Widziałem zdjęcia z tej manifestacji na kilku portalach - po pierwsze, widać, że skinów było zaledwie kilku. Reszta to normalnie wyglądający ludzie. Pojawiły się też transparenty z napisem "Gówno prawda" stylizowanym na logo GW- ale o tym niestety cicho:) Z całą pewnością było tam ZNACZNIE więcej, niż 100 osób. No ale 1000 to też więcej niż 100. Od razu widać, że się "dziennikarze" z GW uczyli "rzetelnego rzemiosła " od Jurka Urbana. Zresztą to znakomity przyjaciel Adama Michnika, więc powinni być dumni, że kontynuują jego dzieło!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka