Dodaj do ulubionych

Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 23:18
No to Boguś w 100% zadowolony. Teraz będzie miał władzę całkowitą i będzie kierował radiem z tylnego siedzenia. Frącz będzie tylko zabawką. Brawo RN. Proletariusze wszystkich krajów łączcie się ! Komuna znów rządzi w RO.
Obserwuj wątek
    • Gość: słuchacz2 Re: Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.opole.hypnet.pl 26.05.11, 23:35
      W takim razie drogi słuchaczu nie znasz realiów... I nie znasz Pawła Frącza, który nigdy w niczyich rękach zabawka a co dopiero marionetką nie był, nie jest, ani też nie będzie. I nie mówmy tu wymownie komuno wróć - bo ta nie wróci - jestem pewny - na pewno nie wróci rządzenie ukierunkowane w niemiecką stronę. I dobrze, bo Radio Opole to nasze Radio a nie Niemieckie.
      • Gość: sluchacz Re: Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 23:41
        A Dzięciołowski na programowego :D:D:D
        • Gość: emiter Re: Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 08:34
          Do sluchacza; a czym obecnie zajmuje się ten Krzysiek "Dzięcioł" Dzięciołowski. Bo czym sie zajmował, to powszechnie wiadomo. A moża go dać na programistę?
      • Gość: słuchacz Re: Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.146.85.167.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.05.11, 23:46
        Nasze, czyli czyje? Lwowskie, ukraińskie, dawnokresowe? Napewno stanie się na powrót nudne i nie do słuchania
        • Gość: lender Re: Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 00:34
          Guzik - teraz radiem zaczna rzadzic Bobwska i Miklis, przyjaciółki Bogusia wszystkiego najlepszega. A Świerszczyk juz się szykował na programowego. Boże , co za bagienko...
    • Gość: dupek Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 01:56
      Niby to Paweł, a ze zdjęcia w GW widać, że jednak kubita!!!
      • Gość: on Re: Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.xdsl.centertel.pl 27.05.11, 06:57
        I jak tu nier wierzyć, że oni wszytscy warci siebie skoro nawet do złudzenia się przyupominają:)
        • Gość: sługus Re: Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 07:27
          nie, oni sie pomylili .Paweł jest ładniejszy!
          • Gość: faber Re: Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.centertel.pl 27.05.11, 09:20
            Ludzie tego g..a nikt nie słucha! Fakt sponsorowane audycje o turystyce podnosza intelektualny i edukacjny a tkze misyjny wymiar rozgłosni..hih,hi
    • Gość: wiesiek Re: Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.11, 10:01
      Ale fajnie :) stare wraca... oj zmieni się teraz, zmieni. głównie wśród ludzi radia - nastroje się zmienią, zwłaszcza u tych, którzy parę lat temu pana Pawła wymuskali z funkcji.
    • Gość: Jacek Pawlicki Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 11:29
      Gratulacje dla Pana Pawła. Tak powinno być ,że wygrywa najlepszy. Cieszę się z faktu ,że powróciło zarządzanie polskiej rozgłośni w polskie ręce. Czyżby powoli miało nastąpić oczyszczanie strategicznych stanowisk z przedstawicieli MN? Jeśli tak to jestem za!!!
      • Gość: dr. Ektor Re: Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 11:34
        A którzy to przedstawiciele MN na strategicznych stanowiskach? Peter Motz, czy Mark Schwiertsch?? :-)
        • Gość: haha Re: Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 13:01
          doktor Nierenberg pasuje do ukrytej opcji niemieckiej :D
    • Gość: janusz S. Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.146.170.156.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.05.11, 13:17
      Gratulacje dla Pana Frącza. Pewnie miejsce dla pani Kudyby tez się znajdzie pod nowym kierownictwem. Gdy czytam komentarze to strach bierze. Najwięcej maja do powiedzenia osoby, które nie maja pojęcia o radiu. Jeśli chodzi o układy i układziki, to wszędzie są i w radiu pewnie też. Nie można jednak wszystkich opluwać. W mojej opinii radio opole nie jest wcale takie złe. Jak komuś nie pasuje wystarczy przełączyć na inną stację. Krytykowanie Mniejszości Niemieckiej tez nie jest na miejscu. Żyjemy w takich, a nie innych realiach. Z mojej wiedzy wynika, że audycje kierowane do mniejszości cieszą się dużą popularnością. Życzmy nowemu kierownictwu dużo dobrego. W końcu to nasze opolskie publiczne radio.
      • Gość: sukulent Re: Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 15:52
        Miejsce dla pani Kudyby- bo babcia tak chce... Ale profesór już dawno wywiesił tabliczkę "Kudybie wstęp wzbroniony". Wyjątkowo popieram profesóra.
        Nick "janusz" sugeruje ze chodzi o Maćkowiaka- ale zaręczam,ze on tego nie zrobił. Maćkowiak nie uznaje znaków diakrytycznych!
      • Gość: bełz Re: Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 15:53
        Nie , to Sawczuk - taki sam profesór jak profesór!
    • Gość: wyzwolona Paweł Frącz nowym prezesem Radia Opole IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.11, 08:28
      A mnie tam wszystko jedno, kto jest prezesem i dlaczego - bo wreszcie uwolniłam się od radia opole. Przełączyłam po prostu - nie muszę słuchać niedouczonych opolskich dziennikarzy. Mogłam to dawno zrobić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka