Dodaj do ulubionych

casus Rajdeep

IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 08:27
Drodzy forumowicze nie dajmy się naszym redaktorystom zagonić do narożnika.
Poczytajcie fora miast objętych programem praktyk dziennikarskich GW. Ani tam lepiej ani gorzej. Nie jesteśmy żadnym polskim zadupiem, a to nam używając Rajdeep,próbują wcisnąć nasi dysaanalfabeci z GW
Z drugiej strony ta wizyta to akurat na temat pracy magisterskiej się nadaje. Potrzebny tylko dobry tytuł
Obserwuj wątek
    • grubyfacio Re: casus Rajdeep 23.06.11, 09:58
      A co Rajdeep,jako gazetowa wyrocznia,sądzi o znajomości języków przez swoich ziomali,zamieszkałych w Opolu?Nie posługują się poprawnie ŻADNYM językiem.Ba!Wielu z nich to analfabeci! Co sądzi o tym,że jej rodacy kradną,nie pracują,łażą tylko po urzędach i wyłudzają zasiłki?
      Aha!
      Jestem ksenofobem i mam do tego prawo! Nie ufam obcym,a niektórych się nawet obawiam. Jeżeli ktoś uważa,że to choroba,chętnie wezmę zwolnienie lekarskie i zacznę się leczyć.
      • Gość: cannabis Re: casus Rajdeep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 10:40
        Do grubegofacia; podziwiam Cię, bo podoba mi się Twoja odwaga w wyrażaniu opinii. Uwielbiam też, gdy normalni ludzi dochodzą swoich praw. Każdy ma prawo do bycia ksenofobem. Czyż nie tak?
        "Jestem ksenofobem i jestem z tego dumny!" - Czyż to nie brzmi dumnie?
        Boję się jednakowoż, że naganiacze od political correctnes Cię zaszczują. Ziom, nie brnij, proszę.
        P.S. Też się boję tych smagłolicych, którzy kradną, nie pracują, łażą po urzędach i wyłudzają zasiłki?
        • Gość: też ziom Re: casus Rajdeep IP: *.opole.hypnet.pl 23.06.11, 11:41
          tym poprawnie politycznym propagandzistom zmięknie rura jak jakiś brudas ich okradnie albo podłoży im bombkę

angole nawpuszczali tych rajdipów i teraz mają problem
          narazie ratują się ucieczką na prowincję. w dużych miastach rodowitego angola trudno dostrzec na ulicy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka