Dodaj do ulubionych

Profesor kontra profesor

IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.11, 12:32
Glosuje na PIS na Pana Nicieje oni mnie nigdy nie zawiedli, ale ja od nich niczego nie wymagam, dlatego tez nie czuje sie zawiedziony.

Na stronie iranskiej telewizji napisali prawde o przyczynach smierci Dariusza Ratajczaka historyka

www.presstv.ir/detail/139718.html
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc z lubiaza jestem bylym komuchem, IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.11, 12:34
      Glosuje na SLD, jestem bylym komuchem, ale jestem z tego dumny
      Na stronie iranskiej telewizji napisali prawde o przyczynach smierci Dariusza Ratajczaka historyka

www.presstv.ir/detail/139718.html
    • Gość: matoł Re: Profesor kontra profesor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 18:05
      To Nicieja jest z PIS-u? Nie wiedziałem. A poza tym - co to ma wspólnego z dr Ratajczakiem?
    • Gość: marg... Profesor kontra profesor IP: *.opole.hypnet.pl 02.10.11, 18:34
      W walce prof versus prof wygrać może Rasch! Jedyny konkretny, młody i z ambicjami. ambicjami dla ogółu, ale z silną indywidualną tożsamością. Z wyklarowaną świadomością kim jest, i jakie to możliwości stwarza regionowi ( a nie tylko mniejszości niemieckiej) z perspektywy warszafki. Redaktor Pszon ma rację. obserwując chociażby mętne wypowiedzi obu prof, nazywanie Rascha "czarnym koniem" tego okręgu jest jak najbardziej wskazane! Zarówno Nicieja jak i Wach dorobił się ostatnimi laty dużego elektoratu negatywnego. Rasch tak zatwardziałego, "żelaznego negatywu" za sobą nie ciągnie. Głosowanie na profesorów będzie passe wśród młodego elektoratu. Profesorowie swoimi przydługimi wywodami na wszelekie tematy kampanijne po prostu znudzili młode pokolenie... Norbert Rasch staje się jedyną alternatywą dla tego "betonu". Ja świadomie głosować będę na Norberta Rascha.
    • Gość: Bella Re: Profesor kontra profesor IP: *.252.22.208.internetia.net.pl 02.10.11, 19:27
      Bardzo mi się podoba ta zbitka: PIS - SSN - irańska telewizja :)
    • Gość: gość Profesor kontra profesor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 19:41
      ja głosuję na profesora Nicieję, jest najlepszym kandydatem na senatora
      • Gość: klara Czy Franek to dawny Sławek? IP: *.punkt.opole.pl 02.10.11, 22:48
        Czy Nicieja już nie jest SS ale SF?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka