Dodaj do ulubionych

Prokurator w szpitalu

IP: *.icpnet.pl 27.05.04, 16:49
Czy znajdzie się odważny, aby ukarać pania prokurator za stwarzanie
niebezpieczeństwa na drodze, juz się kręci i mataczy, ze to fiat ducato itp
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca Re: Prokurator w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 17:30
      Wyprzedzała na podwojnej ciąglej w momencie, gdy robił to pojazd przed nią -
      czyli na trzeciego? A może jeszcze w tym czasie gadała przez komórkę?
      Prokurator, a tak łamała prawo... brzydko. Niech lepiej szybko wyjdzie ze
      szpitala i odpowie za narażanie użytkowników dróg na niebezpieczeństwo utraty
      zdrowia i życia.
      • Gość: gucio Re: Prokurator w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 02:17
        Proponuję więcej dystansu i nie ulegać emocjom. To, że ktoś piastuje taką czy
        inną funkcję nie jest powodem do przypisywania mu z góry winy za zdarzenie.
        Trochę się orientuję w kodeksie i zdaje się, że drugi kierowca bez winy również
        nie jest (także chciał wyprzedzać na podwójnej ciągłej), a o nim jakos nikt nie
        wspomina. Tak więc spokojnie, bez emocji poczekajmy na dalsze informacje i
        dopiero potem formułujmy wyroki. Ja wiem, że media szybko wygłaszają swoje
        sądy, ale juz niejednokrotnie bywało, że ktoś został obrzucony błotem a potem
        nie było komu go wycierać. Pospiech wskazany jest w wielu sytuacjach, ale nie w
        kwerstii wydawania wyroków.
      • Gość: muniek Re: Prokurator w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 02:20
        zdaje się, że wyprzedzanie "na trzeciego"polega na wyprzedzaniu samochodu,
        który już jest w trakcie wyprzedzania innego pojazdu. Więc chyba autorowi
        pomysliły się pojęcia. Porponuje poczytać kodeksik :).
    • Gość: Robal Re: Prokurator w szpitalu IP: 217.173.202.* 27.05.04, 17:37
      może w szpitalu pani prokurator będzie mogła przesłuchać kilku podejrzanych na
      L-4?
    • Gość: albinek Re: Prokurator w szpitalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 18:02
      jeżeli prokurator nie przestrzega przepisów drogowych, to na pewno nie jest
      dobrym prokuratorem. A podejrzenia o próbę zamachu? Bardzo śmieszne. Czy to
      wymyślił jakiś "redaktorek" gazetki ściennej czy kolega prokuratorki? Na pewno
      Pogan uciekł z więzienia, porwał ciężarówke i chciał rozjechać panią prok....
    • Gość: xy Re: Prokurator w szpitalu IP: *.dal1-4-13-058-189.dsl-verizon.net 27.05.04, 18:06
      to kara boska dla zarozumialej pani
      prokurator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Bolo Re: Prokurator w szpitalu IP: *.visp.energis.pl 27.05.04, 18:16
        A wy wszyscy to jesteście chorzy psychicznie, baba za was odpieprza robotę a wy
        ją flekujecie
      • Gość: pracz Ten wątek to jakaś zmowa ubecko - eseldowska... IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.05.04, 18:20
        ....odkurzone, stare dobre metody. Palanciarnia już trupem "zajeżdża" ale
        jeszcze "dycha".
    • Gość: Ty Pracz Re: Prokurator w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 19:24
      Ty Pracz jesteś chory. Gdyby okazało się, że po wariacku jeździ ktoś z sld,psl
      albo jeszcze ktoś- to żądania byś tu pluł aby go zabili bo to sld-owska albo
      inna świnia, która stwarza zagrożenie dla innych użytkowników drogi.Ale, że ta
      piratka drogowa przymknęła paru dupków to ona jest cacy bo te dupki były
      czerwone.Ot mentalność kalego.Ale Pracz nigdy nie był bezstronny.Cóż, każdy z
      nas ma jakieś zapisy................
      • Gość: pracz Tak jestem stronniczy; Trzymam sam ze sobą i.... IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.05.04, 19:42
        ...nie lubię "komuchów". A szczególnie wtedy kiedy wykorzystują taką sytuację
        jak ta żeby się chociaż trochę wybielić. Wam nie chodzi o uczciwość i prawość.
        Wku-rwia was to, że się "wydało" i was "przyłapali" na machlojach.
        • Gość: Ty Pracz Re: Tak jestem stronniczy; Trzymam sam ze sobą i. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 19:50
          Jakich WAS? Kogo przyłapali? Czy wszyscy oprócz ciebie to komuchy?
          Stary, na Wodociagowej w Opolu to leczą takie przypadki jak Twój.Czujesz się
          osaczony przez NICH, ONI są wszędzie,Oni cie zniszczą. Na twoją przypadłośc
          jest nazwa, toż to konkretna jednostka chorobowa.Ty zamiast stukac w klawiaturę
          to stuknij się w łep.Niektórym wstrząsy pomagają!
          • Gość: pracz Komuchy całego mnie obłażą; o rety !!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.05.04, 21:02
    • Gość: YoYo Re: Prokurator w szpitalu IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 27.05.04, 23:04
      Przejeżdżałem tam kilka minut później. Jej auto wyglądało paskudnie. Cud, że
      przeżyła. To prawda, że wyprzedzanie w tym miejscu jest głupotą. Na trzeciego
      się nie da. Ale który z Was, szanowni internauci zawsze jeździ zgodnie z
      przepisami??
      • Gość: AntyPIRAT Ja zawsze jeżdże zgodnie z przepisami. IP: 213.17.145.* 27.05.04, 23:24
        Bo mi życie miłe i innych życie szanuję.
        Taka jazda prokuratora to istne zagrozenie bezpieczeństwa innych użytkowników
        dróg. To włąśnie przez takich piratów drogowych w Polsce ginie więcej na 1000,
        aniżeli gdziekolwiek indziej w Europie. Taki pirat-prokurator mógłby ZABIĆ całą
        rodzinę z małymi dziećmi na drodze. Wypowiadam się jedynie jako o użutkowniku
        publicznej drogi. Nic nie mam przeciwko prokuratorom, bo nie o to chodzi.
        Szczytem tupetu tej prokuratorki jest to, że osądzając innych samemu łamie się
        prawo i naraża na utratę życia innych. Aż ciarki mnie przechodzą na myśl, że
        mogły zginąć moje czy wasze dzieci. Przecieć Ona zawsze musiała tak jeździć!!!!
        • Gość: Luna Re: Ja zawsze jeżdże zgodnie z przepisami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 15:42
          Słuchaj AntyPiracie idąc tokiem myślenia przedmówcy, czyli PRACZA - to Ty
          jesteś pewnie komuchem i dlatego uważasz , że prokuratorka jechała
          nieprawidłowo.Ach te komuchy zawsze są wokół sracza. Och przepraszam... wokół
          Pracza.......
          • Gość: pracz Luna, dobrze myślisz, właśnie o to chodzi.... IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 30.05.04, 00:03
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka