Gość: grzesiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 16:20 To kiedy wybory na Prezydenta miasta OPOLE ?..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Pilne: Prokuratura chce dwóch lat dla prezydent... IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.12, 16:30 Ten kredyt to jedno, a niespłacony nigdy kredyt dla partyjnego kolesia Bogusia Wierdaka /obecnego przewodniczącego opolskiego sejmiku województwa z ramienia PO/ to drugie. Państwo wspierających się PO-stkomuchów by żyło się lepiej kwitnie i rozwija się. link: www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070608/REGION/70608003 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z wyobraźnią Pilne: Prokuratura chce dwóch lat dla prezydent... IP: *.180.106.132.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.03.12, 16:44 Wszystko można powiedziec o Rysiu ale nie to że nieuczciwy. Wyobrazcie sobie lepiej - gdyby go nie bylo i PO z pijaczyną na czele postanowiło że miernota bez wykształcenia Nikodem Dyzma został by prezydentem... Wystarczy żeby poczuć ten wstyd jako Opolanin? Człowiek nie mógłby się przyznać skąd jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Pilne: Prokuratura chce dwóch lat dla prezyde IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.12, 17:11 chyba bez wyobraźni lub poplecznik sołtysa może tak napisać.. teraz też wstyd się przyznać gdzie się mieszka i dlaczego tutaj jest tak jak jest... cóż... skoro kolesie popierają się... Odpowiedz Link Zgłoś
men1972 Do redaktor Izabelli Żbikowskiej 07.03.12, 16:47 Przypomina sobie Pani naszą rozmowę w pokoju konferencyjnym waszej redakcji na ul.Krakowskiej? Powiedziałem to Pani, a Pani mi nie chciała wieżyć!!! Góra PO ( dodam sama góra PO z Warszawy ) powiedziała dość!!! Dość politycznej ochrony Zembaczyńskiego!!! A dodam jeszcze, że sprawa BOŚ to dopiero jest jeden mały kawałek wyczynów Zembaczyńskiego. Jest jeszcze sprawa wyłudzeń pieniędzy w Opolu ( Ratuszu), których się dopuścili działacze lokalnej PO pod jego przywództwem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dytylius Re: Do redaktor Izabelli Żbikowskiej IP: *.centertel.pl 07.03.12, 16:54 Pamiętam jak krzyczał na zebraniu PO o czystych rekach ONESTO! czyli PO staremu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUMA Re: Do Men1972 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.12, 17:16 Ok, było coś na rzeczy co pisałeś wcześniej, ale mimo tego nie podoba mi się styl przekazywania przez Ciebie rewelacji. Przecież zarzut udzielenia złego kredytu to nie morderstwo, a taki zarzut też tu czytałem. A jak się potoczy sprawa - sam jestem ciekaw Odpowiedz Link Zgłoś
men1972 Do PUMY 07.03.12, 18:41 Gość portalu: PUMA napisał(a): > Ok, było coś na rzeczy co pisałeś wcześniej, ale mimo tego nie podoba mi się st > yl przekazywania przez Ciebie rewelacji. Przecież zarzut udzielenia złego kredy > tu to nie morderstwo, a taki zarzut też tu czytałem. > > A jak się potoczy sprawa - sam jestem ciekaw Do PUMY. No więc Zębaty OSOBIŚCIE nikogo nie zamordował - żeby sprawa była jasna. On tylko ZLECIŁ i ZAPŁACIŁ za zabójstwo nie wygodnego dla niego człowieka. Osobą która to zlecenie fizycznie przyjęła do realizacji jest były dowódca / od 23 lat SB-cki emeryt / opolskiej samodzielnej grupy ,,D,, PRL-elowskiej Służby Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Do PUMY 07.03.12, 18:57 men1972 napisał: > Do PUMY. > No więc Zębaty OSOBIŚCIE nikogo nie zamordował - żeby sprawa była jasna. > On tylko ZLECIŁ i ZAPŁACIŁ za zabójstwo nie wygodnego dla niego człowieka. > > Osobą która to zlecenie fizycznie przyjęła do realizacji jest były dowódca / od > 23 lat SB-cki emeryt / opolskiej samodzielnej grupy ,,D,, PRL-elowskiej Służby > Bezpieczeństwa. A ofiara? Kim była ofiara? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolanin Pilne: Prokuratura chce dwóch lat dla prezydent... IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.12, 16:58 Drogi panie prezydencie jesteśmy przekonani o pana niewinności i z zawiązanymi oczami zagłosuję na pana kiedy będzie taka potrzeba Jesteśmy z panem .Z wielkim szacunkiem i poważaniem J.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamtamet Re: Pilne: Prokuratura chce dwóch lat dla prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 17:47 Prezydencie Opola oczekujemy na prężne działanie i zarządzanie miastem ,dość śmierdzących ścieżek wzdłuż Kanału Młynówka . A ulice dziurawe jak serek, np: zatrudnił Pan emeryta Policyjnego na stanowisku komendanta Straży Miejskiej ! Skandal jest dużo młodych ludzi ,którym blokuje Pan miejsce pracy !... Emeryt na emeryturę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??!! Re: Pilne: Prokuratura chce dwóch lat dla prezyde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 18:06 Pogan,Synowiec,Zembaczyński. Kto następny,równie fachowy,miły i kulturalny zawładnie sympatiąOpolan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głosowanie Pilne: Prokuratura chce dwóch lat dla prezydent... IP: *.leaseweb.com 07.03.12, 19:18 80% Opola chce Twojego odejścia dziadzie!!! w takiej czy innej formie Odpowiedz Link Zgłoś
czywolno "...dziś rozpoczęły się głosy stron." 07.03.12, 19:36 Mam pytanie: A kiedy rozpoczną się "obrazy stron"? I drugie pytanie: Kiedy rozpoczniecie drukowanie tekstów pisanych po polsku!? Tak jak Was uczono w szkole: "Pełnymi zdaniami i z sensem!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rey Pilne: Prokuratura chce dwóch lat dla prezydent... IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.12, 20:14 Czas najwyższy, by zamienić temu Panu gabinet prezydenta na celę więzienną! Odpowiedz Link Zgłoś
vito3 Pilne: Prokuratura chce dwóch lat dla prezydent... 07.03.12, 20:15 o co chodzi w tym opolu non stop jakis zlodziej albo lapowkarz co tam nie ma uczciwych ludzi czyzby wszyscy uczciwi pojechali do niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Głupota niestety też czasami bywa karalna. 07.03.12, 20:16 Moim zdaniem pan Prezydent wykazał się zwykłą bezmylnością podejmując się pracy w stanowisku w bankowości nie mając żadnego przygotowania fachowego lub doświadczenia. Niestety jest tak, że za głupie decyzje życiowe czasami ponosi się odpowiedzialność karną. Prezydent mógłby mieć także problemy z odpowiedzialnością karną za przepłaconego pytonga i tu też można powiedzieć, że wykazał się głupotą, ulegając manipulacji początkującego dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sold771 Pilne: Prokuratura chce dwóch lat dla prezydent... IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.12, 22:52 Minął czas w Opolskim Ratuszu wegetacji. W końcu przyszedł czas Prezydenta Zembatego w sanatorium na kurację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sold771 Pilne: Prokuratura chce dwóch lat dla prezydent... IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.12, 23:08 Kończy się czas w Ratuszu wegetacji. Nadchodzi czas w sanatorium kuracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Pilne: Prokuratura chce dwóch lat dla prezydent... IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.12, 01:39 Nareszcie warszawka zwinęła "Parasol Ochronny" dla R.Z-eta i dzięki czemu prokuratura mogła przejść do czynów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men1972 Pilne: Prokuratura chce dwóch lat dla prezydent... 09.03.12, 10:49 A ja chcę 10 lat dla Hamulcowego. I myślę, że on cos koło tego dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
opolak Dla każdego urzędnika - musi ponosić konsekwencje 09.03.12, 11:43 www.prawo.egospodarka.pl/66946,Odpowiedzialnosc-urzednika-za-decyzje-administracyjne,1,83,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anticol Re: Dla każdego urzędnika - musi ponosić konsekwe IP: *.147.115.92.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.03.12, 13:30 Cytat z czołowki portalu: Prokuratura żąda 2 lat wiezienia w zawieszeniu dla prezydenta Opola wiadomosci.onet.pl Rzecznik Sądu Okręgowego w Bielsku-Białej sędzia Jarosław Sablik poinformował, że prokuratura domaga się dwóch lat więzienia w zawieszeniu na 5 lat... Nawet jeśli przyjąć, że Zembacz jest niewinny, ze wplatano go w coś i czegoś nie dopatryzł, to jednak takie informacje działają na wizerunek miasta zabójczo. Chocby teraz wydac miliony z dzialu promocji, komunikat poszedł i zatruł społeczną świadomośc.. Ale jest jeszcze coś...Bo co takie komunikaty implikują? Oto uczciwy inwestor będzie wolał teraz omijać Opole, tak jak potencjalny turysta omija kraje, o których czyta w sieci, że są bandyckie (czyta się tylko mocne tytuły i nagłowki, wstępy itd). A za to zaczną się tu pchać wałkarze: cwaniacy od wyścigów kolarskich, firemki wymyślające za grubą kasę, że Opolskie jest kwitnące i wałkarze od II-ligowych wyborów Missek. I co? I są przyjmowani z otawrtymi rękami przez fircyka w błyszczących bucikach. Oj, nie ma Opole szczęscią, nie ma... Pomijając już to, że w PL organy ścigania wyjaśniają rzecz skandalicznie długo, bo 11 lat. To tak jakby zrobic Norymbergę w 1957 roku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś