Dodaj do ulubionych

Prokurator Kozicka wyszła ze szpitala

IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.06.04, 19:23
Pani Beato*****
Życzę Pani powrotu do zdrowia. By wróciło bez żadnych konsekwencji i
powikłań. BY pracodawca przyjął Pania do pracy. A nie postąpił tak jak mój(
kiedy wróciłam do pracy po długim L-4, wypadek w pracy, czeka mnie operacja
na która musze wyrazic zgodę-neurologiczna, nerwy uszkodzone)pracodawca,
który powiedział mi,że dla mnie w tym zakładzie nie ma pracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: buzka Re: Prokurator Kozicka wyszła ze szpitala IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.06.04, 21:39
      Pani Beato wracaj szybko do roboty bo sprawe trzeba dokonczyc i wszystkich
      szubrawcow i cwaniakow ukarac.
      • Gość: Struś Re: Prokurator Kozicka wyszła ze szpitala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 22:26
        Jak miło że jest ktoś normalny w tym Opolu!!!
        ŻYCZĘ PANI DUŻO ZDROWIA!!!
      • Gość: Lejak Re: Prokurator Kozicka wyszła ze szpitala IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.06.04, 22:30
        I jakoś nikt - ani, jak na to wygląda, z dziennikarzy, ani z dwóch
        czołobijących przedpiszców - jakoś nie zająknął się z pytaniem, jak to będzie z
        zamykającą w więzieniu ludzi panią prokurator, która sama łamie prawo stając
        się współwinną wypadku drogowego. Jakie będą dla niej konsekwencje?
        • Gość: Robal Re: Prokurator Kozicka wyszła ze szpitala IP: 217.173.202.* 15.06.04, 10:27
          konsekwencji nie będzie - pani prokurator wyraźnie mówi, że niepamięta aby
          wyprzedzała na podwójnej ciągłej. Z resztą ma immunitet.
          • Gość: opolczyk Re: Prokurator Kozicka wyszła ze szpitala IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 16:34
            To jest najmilsza wiadomosc od kilku dni....Nareszcie pani prokurator wyszła ze
            szpitala...Juz widać jak sie niektore pieski tego wystraszyli...Ale spokojnie
            zaraz pani prokurator nie idzie do roboty...Niektorzy w Ratuszu juz zaczeli sie
            zbyt mocno pocic i pisać tutaj jakies głupstwa, zeby co....zająć sie pania
            prokurator...? Duzo zdrowia pani Beato! W pani jest nadzieja na normalnosc.
            Trzymam kciuki za pani zdrowie.
          • Gość: Lejak Re: Prokurator Kozicka wyszła ze szpitala IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 15.06.04, 23:34
            > konsekwencji nie będzie - pani prokurator wyraźnie mówi, że niepamięta aby
            > wyprzedzała na podwójnej ciągłej. Z resztą ma immunitet.

A za przyjęcie tego za pewnik, bez szczegółowego przebadania dowodów (te na
            szczęście nie zależą od uznania prokuratora), prowadzący sprawę wypadku
            powinien ponieść konsekwencje. W każdym razie czekam na wieści z prokuratury o
            ukaraniu. A jak ich nie usłyszę, to będę wiedział wszystko na temat rzetelności
            prokuratury w innych sprawach - na przykład rzekomej korupcji w Ratuszu.
        • Gość: A Re: Prokurator Kozicka wyszła ze szpitala IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 15.06.04, 18:14
          Winny musi być ustalony choćby w zakładzie ubezpieczającym każde z tych aut.
          Myślę, że dobrze by się stało gdyby Gazetę stać było na pamięć o tym wątku w
          sprawie, a tzw opinia publiczna czułaby się lepiej gdyby ją poinformowano jak
          takie sprawy biegają w przypadku kiedy sprawcą czy też współprawcą jest
          prokurator. A może nie jest sprawcą. Proponuję aby w redakcji zawiesić
          plakat "Informacja, informacja głupku"
    • Gość: zuzka Re: Prokurator Kozicka wyszła ze szpitala IP: 62.148.87.* 15.06.04, 20:06
      Nie licząc kompetencji zawodowych, czy zwróciliście uwagę, jaka z niej śliczna
      dziewczyna?
      Beata, tak trzymać! Trzymam kciuki!
      • Gość: smj arogancka chamka z niej IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 15.06.04, 21:04
        znam osobiscie i nie polecam kontaktow z chamka,ktora nawet nie poprosi swiadka
        zeby usiadl,na pytanie gdzi powiesic plascz stwierdza :trzymaj pan na kolanach
        bo szafy sa na ubrania i togi prokuratorow, a w merytorycznych swich sprawxah
        zachowuje sie tak samo jak prowadzi auto,czy z arogancja wobec przepisow i
        innych uzytkownikow ,,,,POWINNO BYC WSZCZETE Z URZEDU POSTEPOWANIE PRZECIWKO
        NIEJ JAKO SPRAWCZYNI WYPADKU DROGOWEGO,,GDYBY TAKI WYPADEK SPOSOWODAL TZW
        CZLOWIEK TO BY W SZPITALU JUZ BYLBY PRZESLUCHIWANY wlsnie przez taka dupe,,,,
        • rx5 100 lat P. Beato!!!!!!! 16.06.04, 10:17
          Ty smj ciekawe skąd wiesz takie rzeczy czyżby jestes z tej grupy trzymającej
          kiedys władze, co? Jak się ma z takimi typami do czynienia jak ty i reszta to
          nie mogą liczyć na paczki i małą czarną, dupku.
          A P. Beacie 100 lat i dużo zdrowia!!!!!!

• Gość: smj postawic zarzut o spowodowanie wypadku!!!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.06.04, 23:04
            jedna klika,reka reke myje,,,,,,
    • Gość: waldek Re: Prokurator Kozicka wyszła do zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 14:25
      Przede wszystkim - szybkiej rekonwalescencji i bez komplikacji tego szczerze
      życzę.
      Z relacji Gazety wynika,że stworzyła Pani powazne zagrożenie wyprzedzając
      kolumnę samochodów,przez linię ciągłą.Sam miałem takie wykroczenie i kosztowało
      mnie to 12 punktów i 400 zł.Straszył mnie jeszce policjant karą za
      przekroczenie prędkości.Przejechałem 1,2 mln km i coś na ten temat wiem.
      Przy takiej sympati powinna Pani sam wybrać wysokość i będzie po sprawie,w
      przeciwnym wypadku może to wracać w różnej formie.
      • Gość: Viera Re: Prokurator Kozicka wyszła do zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 11:43

Marketingowo b. korekt. Niech banda oszustów nie śpi spokojnie i kombinuje w
        mataczeniu. Dużo zdrowia P. Beatko!
        V.
    • Gość: ccc Re: Prokurator Kozicka wyszła ze szpitala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 14:09
      może trzeba powołać specjalną komisję do sprawdzenia okoliczności spowodowania
      wypadku przez panią prokurator a szefem komisji zrobić Małeckiego z Wydziału
      Kontruli z Ratusza?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka