Dodaj do ulubionych

Mistrz parkowania robi za parawan

IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.12, 18:42
To jest po prostu dramat! Czy naprawdę w opolskich mediach muszą być zatrudniani wyłącznie debile! Co to jest za temat? Nie ma już poważnych problemów? I może by redaktorzyna poznał opolskie ulice - ta na zdjęciu to nie jest Sienkiewicza! Przełożeni wywalcie na zbity pysk tego niesolidnego "redaktora" bo przynosi wstyd swemu zawodowi i Opolszczyźnie!
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Re: do kąpanego w gorącej wodzie IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.12, 19:12
      To jednak jest ul. Sienkiewicza /koło sklepu z herbatami/ trochę opanowania i samokrycytyzmu by się przydało/.
    • Gość: pipa Re: Mistrz parkowania robi za parawan IP: 88.220.76.* 07.08.12, 19:39
      Może zanim wyzwiesz kogoś od debili to przejdziesz się Sądową, Sienkiewicza w kierunku Solarisa jako bystrzak znajdziesz uwidocznione na zdjęciu przejście.
    • sszota3 Re: Mistrz parkowania robi za parawan 07.08.12, 21:46
      Re: Mistrz parkowania robi za parawan
      Autor: sszota3
      Jak widać łatwiej coś skrytykować (np wyzwać redaktorów) niż zrobić samemu.
      Temat parkowania nie jest taki błahy. Samochody parkujące nielegalnie przed pasami irytują mnie podwójnie
      - jako pieszego, bo zagrażają bezpieczeństwu mojemu i moich bliskich
      - jako kierowcy- bo jak mam ustąpić na pasach pierwszeństwa pieszemu, jeżeli go nie widzę?
      I jak kogoś rozjadę
      to dlaczego przez debila nie umiejącego zaparkować
      a) mam żyć z obciążonym sumieniem"do końca dni swoich"
      b) odsiadywać wyrok, albo motać się po sądach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka