Gość: mikomiki IP: 206.142.196.* 10.10.12, 09:22 Co za bełkot :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Jestem w ciąży? A to niespodzianka. Jak to si IP: *.punkt.opole.pl 10.10.12, 09:38 właśnie miałam to samo napisać :P Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Jestem w ciąży? A to niespodzianka. Jak to się stało 10.10.12, 10:06 Mam podejrzenie że przez seks? Odpowiedz Link Zgłoś
cezbak Re: Jestem w ciąży? A to niespodzianka. Jak to si 10.10.12, 10:11 A już myślałem, że to z moją percepcją coś nie OK bo nie bardzo wiem "co poeta miał na myśli" - podtrzymaliście moją wiarę w siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Re: Jestem w ciąży? A to niespodzianka. Jak to si 10.10.12, 10:15 Świetna wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
milton47 Jestem w ciąży? A to niespodzianka. Jak to się ... 10.10.12, 10:31 moim skromnym zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Jestem w ciąży? A to niespodzianka. Jak to się ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 10:58 To ma być artykuł? Jak Gazeta ma czelność kraść ludziom czas takimi publikacjami?! Czuję się oszukana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedSzkolnejGazetki Re: Jestem w ciąży? A to niespodzianka. Jak to si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.12, 10:23 Popieram! Wstyd i jeszcze raz wstyd wychodzić z takim wypierdzianym tekstem do ludzi? Ciekawe co za "mózgowiec" się kryje pod tym pseudonimem. Podpisywać się imieniem i nazwiskiem pod takimi perełkami! Bark związków logicznych między poszczególnymi częściami tekstu, tytuł tekstu sugeruje co innego, niż zawartość "artykułu". Poza tym czy to jest rewelacja, że ktoś był zaskoczony ciążą? To chyba normalne zjawisko... "Czyli: superoferta - bary mleczne + dużo ludzi - Gogolin = sukces biznesowy." A to, to to jest za twór? To jest zdanie w tekście pisanym? Takie luźne, głupawe uwagi można wypluć z siebie przy piwku ze znajomymi, a nie na łamach gazety! Odpowiedz Link Zgłoś
omniasol "Jestem w ciąży?" 10.10.12, 11:02 "Jestem w ciąży? A to niespodzianka. Jak to się stało?" Tytuł artykułu jest strasznie głupi.Jak pan redaktor nie wie to ja chetnie podpowiem. Mozliwosci sa dwie: 1) Uprawianie seksu 2) Nocna wizyta Archanioła Gabryjela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marl Po co to napisano? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.12, 11:20 nie jestem w stanie zrozumieć po co powstał ten "artykuł". Chyba tylko po to, aby generować komentarze takie jak mój na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agaton ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 11:46 redaktorzyna chyba się napił zdjęcie bardzo ok, ale polecam p. Mielnikowi FS do usunięcia metki, co za amatorstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollyn Jestem w ciąży? A to niespodzianka. Jak to się ... IP: *.wro-com.net 10.10.12, 12:11 może to jakiś szyfr ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
amrik u sześciu kobiet wykryto ciążę 10.10.12, 12:16 Ja nie moge co za news :) :) :) Wlasciwie to lepsze od kabaretu, bo normalny czlowiek by czegos takiego nie wymyslil jako temat do najwiekszej gazety w Europie (no, bez przesady, powiedzmy zachodniej Azji). Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 60latek Re: u sześciu kobiet wykryto ciążę IP: *.superkabel.de 10.10.12, 12:34 sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/299422_537626246264397_978971823_n.jpg Coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
men1972 Czy GW zatrudnia idiotów, czy dziennikarzy ? 10.10.12, 13:05 Czy opolskie Gowno Wybiurcze zatrudnia dziennikarzy? Czy już tylko kompletnych intelektualnych idiotów ? ? ? Takiego bełkotu jak ten artykuł już naprawdę dawno nigdzie nie spotkałem. Normalnie SZOK ! Styl i forma przekazu tego artykułu = ZERO. zero. zero. zero. Odpowiedz Link Zgłoś
blue-sky-0 wykryto ciążę - "wykryto raka" - odkryto 10.10.12, 13:29 wykryto ciążę zupełnie jakby pisali o raku - "wykryto raka". o pozytywnych rzeczach pisze się"odkryto" a wykrywa afery, choroby itp. No ale nie od dzisiaj wiadomo zę CI niedouczeni żurnaliści w swej głupocie takzę tutaj pokazanej uważają że ciązą to "takie coś" co mozna usunąć, i że to raczej kłopot bo przecież trzeba się poświęcić dla ewentualnego potomka któy staje sie człowiekiem dopiero od urodzenia. Dlaczeo Ci debile, w sprawach tak ważnych jak aborcja są przez Was uważani za godni zaufania, skoro nie potrafią napisać porządnie takiego błąhego artykuliku na co zwracacie powszechnie uwagę w swoich postach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panekd Jestem w ciąży? A to niespodzianka. Jak to się ... IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.12, 14:07 Jestem w ciąży? A to niespodzianka. Jak to się stało? Redakcja odpowiada: Droga Czytelniczko, kiedyś dzieci przynosiły bociany, w XXI w. wystarczy pójść do baru mlecznego w Gogolinie. Czegoś równie bezsensownego dawno nie czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Przeczytałem 2 razy te denne wypociny IP: 213.216.95.* 10.10.12, 14:24 bo myślałem,że mam coś z oczami,że ten artykuł jest z jakieś gazetki dla gimnazjalistów z Pcimiu Dolnym. Kto w ogóle takie coś zatwierdził do publikacji?Żenada ,wstyd,dno. Zero dziennikarstwa,zero poziomu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Jestem w ciąży? A to niespodzianka. Jak to si IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.12, 14:36 Szczerze mówiąc, takiego 'poetę' powinni zwolnić. Nie wiem w jakim celu ten artykuł, o czym on mówi i jaki ma przekaz. Czytając to mam wrażenie jakbym rozmawiał z bezrobotnym od 10 lat alkocholikiem po 4 klasach szkoły podstawowej. A gdzie recenzent? A mieszkanki Gogolina powinny autora podać o zniesławienie. Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Jestem w ciąży? A to niespodzianka. Jak to się ... 10.10.12, 14:58 Autor chyba za duzo (kb)babów skonsumowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm07 Jestem w ciąży? A to niespodzianka. Jak to się ... IP: *.centertel.pl 10.10.12, 15:08 Może autor artykułu miał coś wspólnego z ciążami tych 6 kobiet i biedak stracił rozum. Alimenty go zrujnują. ------------------ Liderpracy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwydonosi W Gogolinie trzeba po prostu otworzyć bar mleczy IP: *.internetunion.pl 10.10.12, 16:34 Mlecze - to właśnie powoduje ciążę ! I tak to się stało !!! No i Kazimierz , bo on wciąż , jest sprawcą wielu ciąż ... Pozdrowienia dla mamuś i tatusiów redaktorów portalu Onetu . Wychowali takie mądre pociechy ....choć do tej pory nie wiedzą jak to się stało , że się poczęły .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darum autor zaspał IP: *.play-internet.pl 10.10.12, 17:30 mój kuzyn miał płacone za listy do babci, nie od strony, a za sztukę, jeden z listów brzmiał "Kochana Babciu, odpisz mi na te pytania, Jacuś" i już dycha do przodu. O to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: autor zaspał IP: *.31.62.48.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.12, 19:27 autor zajarał, zjadł w barze mlecznym, dostał niestrawnosci i gdy wymiotował z głową w kibblu doszło do penetracji i ciąży. tak ten bełkot interpretuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Jestem w ciąży? A to niespodzianka. Jak to się ... IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.10.12, 19:31 "Rodzą się jak w Gogolinie - pewnie niebawem pojawi się takie przysłowie. Tam kobiety nawet nie wiedzą, że są w ciąży - informuje Radio Opole." Dziekuje REDAKTOROWI za kazde slowo - poplakalam sie ze smiechu jak nigdy. Czytam i wlasnym oczom nie wierze, ze cos takiego mozna bylo wyprodukowac. Bzdura za bzdura, sprytne przeskakiwanie z "tematu" na "temat". Kompletna bomba. Co za tytul! Rewelacyjna skladnia. GW - tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Jestem redaktorem gw? a to niespodzianka. IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.10.12, 21:34 Jestem REDAKTOREM GW? Jak to sie stalo???? Ciekawe co by "wykryto" u autora, gdyby tak zajrzec do lepetyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakech Kłonica Re: Jestem w ciąży? A to niespodzianka. Jak to si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 06:06 Autorka/autor pożenił 10 watków w jednym pólstronicowym tekście (duża dzietność, brak wiedzy nastolatek, Gogolin, mleko, bary mleczne, Opole, zero barów w Opolu, przyrost naturalny, Politechnika, inkubator przedsiębiorczości na PO ), a że mało dowcipny musiało się tak skończyć. Choć miał dobre chęci. Ale u nas w Grudzicach jest bar ! Ino wyskokowy! A dziołchy wszystko wiedzą i nie dają łatwo się od tylca podejść. Odpowiedz Link Zgłoś