rayan222 Us i policja wobec matki 26.10.12, 12:29 POLSKIE CHAMY NAJLEPSZE CHAMY I SZUJE W ŚWIECIE , SWINIE ŚWINIE DO POTEGI W MAJESTACIE CHAMSKIEGO PRAWA PO I PIS..........IDIOCI, KRETYNI BANDA NIEUDACZNIKÓW.............IDOCI........SZUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zimowit Polityka prorodzinna - brawo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.12, 12:30 Rodzic panie drogie rodzić rodzina 2 + 3 a potem drzyjcie czy was do paki z bandziorami nie wsadza a dzieciaki do domu dziecka rodzić a potem drżeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebrano ... IP: *.wse.krakow.pl 26.10.12, 12:30 I jak tu krytykować Gowina, który mówi wyraźnie, że ważniejszy jest duch prawa, a nie jego litera.... Odpowiedz Link Zgłoś
gswisla Re: Opolanka miała 2 tys. długu wobec urzędu skar 26.10.12, 12:31 Niech się kobita cieszy, że jej nie zastrzelili w obronie własnej pod pretekstem napaści na policjanta. Ale na podkreślenie zasługuje odwaga tych dwóch gierojów, że tez poszli sami a nie wezwali oddziału anty-terrorystycznego i nie weszli do mieszkania z drzwiami, kładąc wszystkich obecnych na glebę. Odpowiedz Link Zgłoś
klasa62 Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebrano ... 26.10.12, 12:31 To, że sąd, us, czy policja to jedno wielkie G....... to wiadomo. Najgorsze są komentarze popierające tą "akcję" Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony.poll74 Do lasu i partyzantkę tworzyć 26.10.12, 12:31 Trzeba do styropianowych świń strzelać i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
c_studio Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebrano ... 26.10.12, 12:32 Boję się tego państwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tratatata Sąd nie wiedział gdzie wysłać wyrok IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.12, 12:32 ale Policja dobrze wiedziała gdzie przebywa aby ja zaaresztować. Kpina z prawa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicious Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebrano ... IP: *.40.253.125.threembb.co.uk 26.10.12, 12:33 Sytuacja analogiczna do tej z "Procesu" Kafki...Do zwolennikow wstawiajacych sie za bezmyslnym wykonywaniem polecen: Czlowiecza Istota zostala wyposazona w Sumienie i Rozum, ktore pozwalaja znajdowac wiecej niz jedno wyjscie z najprzerozniejszych sytuacji zachowujacac przy tym to, co zwyklismy nazywac Honorem. Krzywda tych dzieci jest przeogromna i z kazdym nadejsciem wieczoru w ich umyslach moze pojawiac sie strach jeszcze przez wiele tygodni, czy tez nawet miesiecy.Calego zajscia mozna bylo, jak najbardziej, uniknac i zalatwic cala sprawe, i to w swietle prawa, w mniej radykalny sposob! Odpowiedz Link Zgłoś
garkuchta Re: Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebran 26.10.12, 12:44 OK, słońce, od dziś staję się zatem Człowieczą Istotą i przestaję płacić podatki. Bo rozumiem, że mam dzieci, więc będziesz płacić za mnie ty? Ludzie kombinują, oszukują, a potem wołają gazetę i krzyczą, jacy oni biedni. A wy wszystko kupujecie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicious Re: Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebran IP: *.40.253.125.threembb.co.uk 26.10.12, 13:06 Prosze czytac ze zrozumieniem! Czy w jakimkolwiek miejscu mojego postu wspomnialem o nie placeniu podatkow, czy tez nie egzekwowaniu prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebran IP: *.aster.pl 26.10.12, 22:07 obserwatorpolityczny.pl/orly-temidy-czyli-dlaczego-kolejne-wybory-wygraja-skrajni-faszysci/ No cóż, bez emocji w ogóle trudno jest się do tego odnosić, albowiem państwo polskie – w osobie właściwego sądu, nie zważyło na fakt, że konsekwencje nałożenia kary będą dla obywatela o wiele bardziej daleko idące i negatywne niż popełnione przestępstwo. Polskie prawo nie odróżnia przestępców, którzy mordują, rżną, podrzynają gardła, wyrywają bebechy lub walą ludzi siekierami lub maczetami po głowach od przestępców, którzy popełnili swoje czyny w wyniku niefrasobliwości, błędu, niewiedzy albo braku rozeznania, co do konsekwencji swojej niewiedzy – kumulującej się w przypadku zbiegu przepisów. I nie ma znaczenia, że nieznajomość prawa szkodzi. Czy znacie się państwo na nowotworach? Nie – po prostu idziecie do lekarza. W tym sensie wszyscy jesteśmy równi wobec prawa, ale równanie następuje w dół – jak w stalinowskiej Rosji w jej najlepszych czasach – jesteś podejrzany, policja się tobą interesuje? To ważny sygnał, że jesteś przestępcą! Masz wyrok sądowy – jesteś przestępcą – zasługujesz na swój los. Państwo traktuje cię tak jak wszystkich innych skazańców, brutalnie, bezdusznie, od 7:30 do 15:30 – wówczas, kiedy twoja zdehumanizowana sprawa na podstawie akt jest rozpatrywana przez mniej lub bardziej doświadczonego sędziego. Norma, przepis, paragraf – podpadasz – nie masz obrońcy? Znajomego prawnika? Pieniędzy? Masz pecha – wypełniasz statystyki. Zmieniłeś adres? Twój problem polski frajerze! Sądu i państwa to nie interesuje – państwo tylko zbiera podatki i karze – czasami na ślepo jak małpa z brzytwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.12, 13:03 Z tego co wyczytałem, areszt dostała za grzywnę nałożoną przez US, a nie za niepłacenie podatków. To tak, jakby wsadzili cię do kicia za niezapłacony mandat za prędkość. To zapewne zmieniłoby twój punkt widzenia. Jeśli faktycznie sytuacja jest taka, jaką ją opisują media, oznacza to, że sędzia badający sprawę nie używa po prostu mózgu, działa jak automat i jak automat powinien zostać potraktowany. Automatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek wladca kretyni w mundurach IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 12:34 Policja ma sluzyc obywatelom a nie ich nekac. 3 dni temu w Poznaniu na rynku widzialem jak samochod z obca rejestracja zbladzil i przez pomylke wjechal z ulice jednokierunkowa z predkoscia zolwia. Pasazerowie auta caly czas wygladali z okien szukajac adresu i sie zagapili. Ale ulica i tak byla zamknieta z drugiej strony bo na rynku byla impreza. Policja obstawiala impreze. I co? Policja zamiast pomoc i spytac sie czego szukaja... przystapila do legitymowania i kontroli drogowej! Stalem 5 metrow obok i patrzylem z niedowierzaniem. IDIOCI Z PALAMI. Naszej policji nalezy sie wizytacja na zachodzie i zobaczenie jak tam dzialaja mundurowi. Odpowiedz Link Zgłoś
antymilo92 Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebrano ... 26.10.12, 12:34 Wspanialy kraj. Katarzyna Plichta, mega oszustka! ma wprawdzie zarzuty ale jest na wolnosci. Czy to ma prawo nazywac sie wymiarem sprawiedliwosci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obieżyświat Re: Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebran IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 19:46 Katarzyna Plichta okradała Polskę i Polaków wspólnie z synem Donalda i dlatego jej wolno .bo prawo jest dla maluczkich i nie obejmuje członków Platformy i ich rodzin Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebrano ... 26.10.12, 12:34 statystyka w MO rzecz święta. Tak oto dzielna milicja ujęła groźną gangsterkę. Brawo, brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruneika Re: Opolanka miała 2 tys. długu wobec urzędu skar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 12:35 nie miała 2 tyś długu wobec U.S ale 2 tyś grzywny na rzecz Sakrbu Państwa zapewnie za nie płacenie podatków na rzecz U.S (kwota zapewnie dużo wyższa niż 2 tyś ) Dziennikarstwo rodem ze Super Ekspresu Odpowiedz Link Zgłoś
garkuchta Re: Opolanka miała 2 tys. długu wobec urzędu skar 26.10.12, 12:44 Łapka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucjak Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebrano ... IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 12:35 a jak postępują z tymi, którzy mają zaległości w milionach? spokojnie śpią w swoich domach...to oburzające, moim zdaniem należy wyciągnąć jakieś konsekwencje bo te dzieci będą teraz miały traumę, a już na pewno będą się bały policjantów. Niech oni potem nie mówią, że nie mają społecznego poparcia - mnie to jakoś nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
garkuchta kombinatorka 26.10.12, 12:36 I znów wiadra pomyj na głowę sprawnie działających urzędów (bez ironii!!). Ludzie, zrozumcie, że: 1. znając postępowanie urzędów skarbowych kobieta miała mnóstwo czasu na odwołania, prośby o rozłożenie na raty czy choćby zapewnienie opieki nad dziećmi - jeżeli już koniecznie chciała iść do pierdla 2. jeśli zmienia się miejsce zamieszkania, ma się obowiązek powiadomić o tym urząd skarbowy, ZUS itp. A szczególnie jeśli ma się sprawę karno-skarbową, która może skutkować aresztem. 3. sąd nie rozpatruje sytuacji rodzinnej, tylko zaległości dłużnika wobec skarbu państwa i na podstawie tego wydaje wyrok. Musi poruszać się w ramach przepisów. 4. policja nie jest od zastanawiania się, czy słuszny wyrok, czy niesłuszny, tylko od doprowadzenia człowieka do aresztu. Taka praca. Jakby kobity nie zabrano, jutro byłby na pierwszej stronie artykuł 'policja lekceważy swoje obowiązki'. 22 za późno? Prawo jasno mówi, w jakich godzinach można załatwiać takie sprawy, 22 to nie 3 rano. 5. i wreszcie zrozumcie zależność pomiędzy płaceniem podatków a edukacją, drogami, opieką społeczną, ochroną zdrowia itp. Dlatego przestańcie bronić kombinatorki. Ona zawiniła. Dzieci nie, ale jeśli mają nieodpowiedzialną mamusię, cóż zrobić. A do gazety mam uwagę - dlaczego znów robi za brukowca i nie da rzetelnego tytułu, choćby 'niezapłacenie zaległości skarbowych poskutkowało aresztowaniem'. Nie byłoby sensacji, ale rzetelna edukacja społeczeństwa, czym grozi unikanie płacenia zaległości. Od razu można by wyjaśnić, w jakich godzinach może interweniować policja, kiedy sąd uważa zawiadomienie za prawidłowo dostarczone itp. Nie, za trudne. I macie wysyp takich komentarzy, jak widać. Zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiecgwna Re: kombinatorka 26.10.12, 12:45 I teraz madry i pusty czlowieku odpowiedz sam sobie na pytanie: -- Odpowiedz Link Zgłoś
garkuchta Re: kombinatorka 26.10.12, 12:52 Dlaczego krytykujesz policję a nie matkę? Policja otrzymała NAKAZ DOPROWADZENIA DO ARESZTU. Sorry, nie jej sprawą jest pouczanie 'pani wreszcie zapłaci tę grzywnę, bo panią aresztujemy'. Matka miała sprawę karno - skarbową i mnóóóóstwo czasu, żeby i zapłacić, i zapewnić opiekę dzieciom. Współczuję dziecku, ale wina jest matki, nie skarbówki, nie sądu, nie policji. Jak się igra z ogniem i nie płaci podatków i zasądzonych grzywien, to się ma takie sytuacje. Dyskusja jest o konkretnym przypadku, nie o Amber Gold, więc tego wątku nie podejmuję. Poza tym z nicku jasno wynika, że jestem istotą rodzaju żeńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znachor brzucha TEPAKU!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 13:07 Sad nie kazal przyjsc o 22-ej, prawda? Po stronie policji zabraklo myslenia i zwyklego wspolczucia. A co powiedzial sad kilka dni pozniej? Prosze: Sad powiedzial, ze ta sprawa mogla poczekac kilka dni. Ze skoro byly watpliwosci (kobieta miala pismo o umorzeniu egzekucji i nic nie wiedziala o nowym wyroku) to policja powinna to wyjasnic w sadzie nastepnego dnia, bez wczesniejszego aresztowania matki. TO POWIEDZIAL SAD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: TEPAKU!!!! IP: 195.184.82.* 26.10.12, 13:52 Czytaj uważnie post, na który odpowiadasz. Policja ma określone godziny, w których może dokonywać tego typu doprowadzeń. 22 to jest odpowiednia godzina wg prawa. Policja nie zna sytuacji rodzinnej, ma tylko wykonać swoje obowiązki - czyli doprowadzić. Nie jej sprawą jest, czy jest dwoje dzieci, czy ośmioro, czy jest tatuś, czy nie ma. Policja nie robi nikomu dzieci i nie unika placenia podatków. A pańcia niech więcej nie kombinuje i nie oszukuje nas wszystkich, wtedy nie będzie takich sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też aaa Re: TEPAKU!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.12, 14:50 z szerzej opisanego artykułu wynika, że pańcia nie kombinowała i nikogo nie oszukiwała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: TEPAKU!!!! IP: 195.184.82.* 26.10.12, 16:47 Czyżby? Pozwolisz, że zacytuję: kiedy kobieta nie zapłaciła wyznaczonej grzywny (egzekucja komornicza okazała się bezskuteczna) została ustalona data rozprawy sądowej, na której grzywna miała być zamieniona na karę więzienia. - Kobieta została skutecznie powiadomiona, podpisała wezwanie do sądu. Ale nie stawiła się na rozprawie, więc bez jej udziału zamieniono tę karę i wysłano jej do wiadomości decyzję. Wysyłano ją kilka razy, a kiedy nie stawiała się w wyznaczonym miejscu i terminie, sąd wydał nakaz zatrzymania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też aaa Re: TEPAKU!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.12, 17:16 patrz na godziny wpisów postów i aktualizacji artykułu!!! To nie boli. Teraz o tej godzinie, nawet tytuł ma dopisek "AKTUALIZACJA" a pod spodem: "aktualizacja: 26.10.2012 16:13" w innym artykule pisze, że kobieta NIE DOSTAŁA żadnego wezwania. Kto więc kłamie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: TEPAKU!!!! IP: 195.184.82.* 27.10.12, 00:41 W jeszcze innym podała, że coś podpisywała, ale nie pamięta co. Poza tym obowiązkiem każdego z nas jest zawiadamianie US, ZUS itp o zmianie miejsca doręczenia - choćby dlatego, żeby uniknąć takich sytuacji. Jeśli ja bym miała na pieńku ze skarbówką, tysiąc razy sprawdziłabym, czy oby na pewno sprawa jest załatwiona, czy nie mam żadnych zaległości i zgłaszała każde miejsce swojego zamieszkania. Widać, że za dużo nie masz do czynienia z tymi instytucjami ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też aaa Re: TEPAKU!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.12, 10:34 > W jeszcze innym podała, że coś podpisywała, ale nie pamięta co. Wręcz przeciwnie, że pierwsze słyszy żeby coś podpisywała. > Poza tym obowiązkiem każdego z nas jest zawiadamianie US, ZUS itp o zmianie mie > jsca doręczenia - choćby dlatego, żeby uniknąć takich sytuacji. i na pewno była podana zmiana adresu, choćby dlatego, że od tego czasu składała deklaracje roczne PIT i wtedy musiała podać nowy adres na NIP. Tyle, że tu działał sąd. Zapomniałaś? A ty latasz za każdym razem do sądu podawać nowy adres zamieszkania? Szczególnie gdy wiesz, że masz sprawę umorzeniem zakończoną? Jeśli ja bym mi > ała na pieńku ze skarbówką, tysiąc razy sprawdziłabym, czy oby na pewno sprawa > jest załatwiona, czy nie mam żadnych zaległości i zgłaszała każde miejsce swoje > go zamieszkania. ze skarbówką jest tak, że do niedawna ludzie mieli kary, jeśli postępowali wg. pisemnych zaleceń urzędu skarbowego, bo UKS przyjął inną interpretację przepisów. > Widać, że za dużo nie masz do czynienia z tymi instytucjami ... ty jak widać też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIkt nie kłamie Re: TEPAKU!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.12, 13:18 do też aaa: Nikt nie kłamie. Zgodnie z przepisami powiadomienie skuteczne = 2x próba doręczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: TEPAKU!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.12, 15:20 no właśnie. Wystarczy, że ktoś pojedzie na wczasy albo wyląduje w szpitalu. Ciekawe czy równie chętnie autorzy bluzgów będą samych siebie nazywać kombinatorami i oszustami, gdyby się okazało, że podczas ich dwutygodniowego pobytu w szpitalu 2 razy próbowano im dostarczyć zawiadomienie do sądu. O czym dowiedzą się dopiero po jakimś czasie, gdy przed 22 przyjdzie do nich policja z prawomocnym wyrokiem sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjadv Re: kombinatorka IP: 89.191.144.* 26.10.12, 13:29 Wisesz dlaczego nie przyszedł bo być może poszła by w Polske z dzieciarami i jej sciganie kosztowało by kolejne 5-10 tys. więcej. Z dłużnikami trzeba krótko i tak by mieli nauczkę na przyszłosć nie tylko oni ale i podobnie postępujący. A dzieciakami moze zajać sie pod nieobecność matki: ojciec, dziadkowie a od biedy brat lub siostra (matki lub ojca) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś garkuchta to patologia? IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.12, 14:41 garkuchta, pamiętam twoje idiotyczne komentarze też w temacie matek pod innym artykułem (jakieś 2-3 miesiące temu). Musisz być w życiu wyjątkową szują nienawidzącą dzieci i matek. A tu szerszy artykuł, który odpowiada na większość twoich pytań. Ogólnie nie masz racji i oskarżasz kobietę bezpodstawnie: www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20121026/POWIAT01/121029584 Odpowiedz Link Zgłoś
garkuchta Re: garkuchta to patologia? 26.10.12, 16:54 Słońce, pozwolisz że zacytuję rozszerzony już artykuł w gazecie: kiedy kobieta nie zapłaciła wyznaczonej grzywny (egzekucja komornicza okazała się bezskuteczna) została ustalona data rozprawy sądowej, na której grzywna miała być zamieniona na karę więzienia. - Kobieta została skutecznie powiadomiona, podpisała wezwanie do sądu. Ale nie stawiła się na rozprawie, więc bez jej udziału zamieniono tę karę i wysłano jej do wiadomości decyzję. Wysyłano ją kilka razy, a kiedy nie stawiała się w wyznaczonym miejscu i terminie, sąd wydał nakaz zatrzymania Jeśli poczucie odpowiedzialności za siebie, swoje życie i swoje decyzje określasz jako'szuja' - to tak, jestem szują i się tego nie wstydzę. Baaa, nawet nie zawaham się mojego szujostwa użyć w codziennym życiu :) Niech każdy odpowiada sam za siebie - za swoje decyzje dotyczące niepłacenia podatków, za decyzje dotyczące posiadania dzieci i ich wychowania i za wiele innych aspektów życia. Tak jak ja odpowiadam. Empatia i pomoc należy się ludziom w sytuacjach losowych, ale tym, którzy sami chcą sobie pomóc. Wędki, nie ryby. Pamiętasz przemowę pastora w 'Tragedii Posejdona'? Kwintesencja protestanckiego myślenia o życiu. Może czas najwyższy, żebyśmy i my tak zaczęli myśleć, a nie użalali się nad krętaczami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: garkuchta to patologia? IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.12, 18:09 garkuchta napisała: > Jeśli poczucie odpowiedzialności za siebie, swoje życie i swoje decyzje określa > sz jako'szuja' - to tak, jestem szują i się tego nie wstydzę. Baaa, nawet nie z > awaham się mojego szujostwa użyć w codziennym życiu :) nie odwracaj kota ogonem. Twój wcześniejszy wpis dotyczył krótszego artykułu, więc twoje konfabulacje były bezpodstawnymi oskarżeniami. Tak, aby komuś dowalić, podobnie jak robiłaś to w innych artykułach. W związku z tym podtrzymuję stanowisko że musisz być w życiu wyjątkową szują. Nawet cytat wybiórczo podajesz. W zalinkowanym artykule pisze: "W czerwcu zeszłego roku dostałam pismo, że odstąpiono od egzekucji, bo ja nie pracuję, nie mam żadnego majątku, który można by zlicytować, więc komornik nie ma jak tego długu ściągnąć. Myślałam, że na tym sprawa się zakończyła. (...) Nic o tym nie wiedziałam. Miałam przecież pismo od komornika o umorzeniu sprawy". A za co dług? "UKS dopatrzył się, że wystawiłam klientowi rachunek, a nie - jak powinnam - fakturę. I mnie ukarał - opowiada kobieta. - Wiedziałam, że popełniłam błąd, więc nawet nie dyskutowałam, chciałam wszystko zapłacić." W obu artykułach, na tę chwilę, pisze że kobieta nie dostała informacji z sądu z powodu błędnego adresu, choć dla policji adres był prawidłowy. A teraz na koniec: Piszesz o pomocy w sytuacjach losowych, a tej sytuacji do losowych nie zaliczasz. No to wyjaśnij nam, na czym polegało jej krętactwo, bo sugerujesz że z premedytacją nie płaciła podatków. Przypominam, że tu dotyczy tylko wystawienia rachunku zamiast faktury, a komornik nie miał z czego ściągnąć długu. I jak rozumiem, uważasz że kobietę spotkała słuszna kara za to, że jednorazowo pomyłkowo wystawiła rachunek zamiast faktury? Odpowiedz Link Zgłoś
k100 Re: kombinatorka 26.10.12, 15:25 jak sie ma ta sprawa do milonow albert gold jakos pospiechu sadu policji i prokorutarury nie widac. A ile ludzi oszukanych, stacili kase. Jestes sku...elem albo funcjonariuszem tych organow i probujesz bronic kolesow. Niestety jak by nie patrzac kolejna plama na panstwie. P.Drzewiecki kiedys w telewizorze powiedzial ze "... Polska to dziki kraj..." i nie pomylil sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebrano ... IP: 81.168.187.* 26.10.12, 12:36 POlicyjne państwo- oto kraj według PO. Jak przypuszczam wobec tych sługusów Słońca Peru nie zostaną wyciągnięte żadne konsekwencje. Chory system, dobrze, że Donek i jego synek mają się jak najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
anna-888 Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebrano ... 26.10.12, 12:37 TO SKANDAL. GANGSTERZY I ZLODZIEJE MAJA LEPSZE PRAWO !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH Milicjanci vs 2 tyś z US IP: 141.189.205.* 26.10.12, 12:37 Nie nie wierze Milicjanci mają tyle samo zwojów co kura....sam bym do nich przyszedł, bo pewnie mają większe grzechy na sumieniu niz 2 tyś do US i wytargał z łóżka na oczach dzieci...jakaś paranoja!!! LUDZIE GDZIE MY ŻYJEMY - jak pomyślę o tych dzieciach i traumie jaką przeżyli tej nocy!!!! Rzygam na takie prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebrano ... IP: *.netsystemkrakow.pl 26.10.12, 12:38 SKUR**NY a nie stróże prawa i tyle! A jak US się je**nie i wpędzi firmę w bankructwo to potem odszkodowania dla firm z naszych podatków idą! Odpowiedz Link Zgłoś
k6_1912 Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebrano ... 26.10.12, 12:39 Spoko, w statystykach stróże prawa odnieśli sukces. Zatrzymali kolejnego poszukiwanego. Coś na śląsku nasze POlicmajsty działają jak za dawnych totalitarnych czasów. Najpierw rozbierają kibica i wywołują zamieszki - bo wtedy łatwo postawić zarzuty. (13 założonych spraw - sukces), później odnajdują ukrywającą się groźną przestępczynię i sukces jest. Na koniec 11 listopada szefuncio śląskiej policji w dniu 11 listopada dostanie order od prezydenta za działanie dla na rzecz bezpieczeństwa publicznego i dużą wykrywalność. Rzeczywiście Kibole mają rację. Nie ma policji - są psy. Bez mózgowe ku..tasy. ACAB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebrano ... IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.12, 12:39 Policja niewinna.Głupie prawo.Utrzymanie matki w więzieniu i dzieci w zakładach opiekuńczych tyle samo będzie kosztować. Odpowiedz Link Zgłoś
cmokwawelski Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebrano ... 26.10.12, 12:39 Sąsiedzi wpłacili.... a podatek od darowizny też? Jak nie, to US się po nich przejedzie. A może są parabankiem i tylko pożyczyli? To też bęcki od US i policji powinni dostać, przecież władza powinna być konsekwentna! Odpowiedz Link Zgłoś
han-ss Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebrano ... 26.10.12, 12:40 i kto teraz powie cos zlego na Stalina ? kto teraz powie ze Stalin byl tyranem, kundle z policji powinni dzialac zgodnie ze zdrowym rozsadkiem, a nie z takim pojebanym prawem dla kogo to prawo jest ? dla zlodzieji gangsterow ? po co nam takie prawo, po co nam taki kraj ? zlikwidowac to moinstrum zwanym POlska raz na zawsze ? qu... brak slow aby to momentowac w przyzwoitych ramach, moze wreszcie ludziska sie wku...a i i zrobia rewolucje, najwyzszy czas powywieszac te qu... co rzadza krajem Odpowiedz Link Zgłoś
garkuchta Re: Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebran 26.10.12, 12:48 Następny niedouczony, który nie uważał na lekcjach w gimnazjum. Za Stalina synku, właśnie wjeżdżałbyś na Łubiankę za krytykowanie organów państwa, a kobieta z artykułu leżałaby w bezimiennym grobie. Oj dzieci dzieci, więcej czytać a nie kompromitować się brakiem wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Opolanka miała 2 tys. długu wobec US, odebrano ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 12:40 psy Odpowiedz Link Zgłoś