kingfish 24.05.02, 15:10 wiecej o tym: ijk.netfirms.com/bug1.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_helga Re: UWAGA NOWY WIRUS> !!!!!!!!!!!! 25.05.02, 01:19 :)))))) Wyglada na to, ze ten wirus wlasnie sie dobral do Gelatika, hihih Odpowiedz Link Zgłoś
gelatik_ Re: UWAGA NOWY WIRUS> !!!!!!!!!!!! 25.05.02, 01:26 No wlasnie dlatego mialem przymusowa przerwe:( Robactwo juz te sie buntuje. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: UWAGA NOWY WIRUS> !!!!!!!!!!!! 25.05.02, 01:29 gelatik_ napisał(a): > No wlasnie dlatego mialem przymusowa przerwe:( Robactwo juz te sie buntuje. Acha, niemniej nie odpowiedziales mi na pytanie o to kolko, hihihi. Czy to boli? Zapytaj tate, nierch ci powie, hihihihihihihihihihihihiiiiiiiii!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gelatik_ Re: UWAGA NOWY WIRUS> !!!!!!!!!!!! 25.05.02, 01:39 Chyba go nie boli? Ale powiem ci tyle ze z tym kolkiem mnie ZNACZNIE DLUZEJ dupa boli. CAPISZ? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: UWAGA NOWY WIRUS> !!!!!!!!!!!! 25.05.02, 02:13 gelatik_ napisał(a): > Chyba go nie boli? Ale powiem ci tyle ze z tym kolkiem mnie ZNACZNIE DLUZEJ > dupa boli. CAPISZ? heheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! capie! Odpowiedz Link Zgłoś