Dodaj do ulubionych

Zycie.............................................

IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.12, 09:49
Kiedyś tu bywałam.Jestem może ostatni raz.Mam raka o bardzo złośliwym charakterze.Szukam osób,które pomogą to przejść moim dzieciom .Córka jest wspaniałą osobą studentką pedagogiki,syn choruje na autyzm.Było mi miło tu gościć,I ten wpis nie świadczy o braku chęci do życia ,bo tej mam sporo.Pozdrawiam bozia
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Zycie........................................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 16:10
      Pamiętamy Cię, WALCZ ! lecz się, nie poddawaj, bo nowotwory się dziś na szczęście leczy!!!
      • mx4 Re: Zycie........................................ 05.12.12, 17:28
        I choćby nie wiadomo co się działo to uśmiechnij się. Zawsze byłaś przecież optymistką
        • Gość: kija Re: Zycie........................................ IP: *.252.19.71.internetia.net.pl 05.12.12, 20:23
          Walcz, walcz i trzymaj się dzielnie. Pamiętam Cię.Taka mocna osoba jakTy nie może się poddać. Napewno zwyciężysz.
    • men1972 @bozia 05.12.12, 20:41
      Gość portalu: bozia napisał(a):

> Kiedyś tu bywałam.Jestem może ostatni raz.Mam raka o bardzo złośliwym charakter
      > ze.Szukam osób,które pomogą to przejść moim dzieciom .Córka jest wspaniałą osob
      > ą studentką pedagogiki,syn choruje na autyzm.Było mi miło tu gościć,I ten wpis
      > nie świadczy o braku chęci do życia ,bo tej mam sporo.Pozdrawiam bozia

@bozia
      Pamiętam Cię ! Nawet nie dawno zastanawiałem się, dlaczego nie uczestniczysz w forum?
      Kurcze, szkoda mi Cię. Jest mi przykro, naprawdę mi przykro......................

Co mogę Ci napisać na pocieszenie? Chyba tylko to, że rak jest jak rosyjska ruletka...............
      Codziennie się ktoś dowiaduje że właśnie go ma.

A jakie są szansę / według statystyki /, że osoba dzisiaj zdrowa, w którymś momencie życia dowie się że teraz ma raka?
      No cóż. Prawdopodobieństwo statystyczne jest bardzo duże, bo statystycznie wynosi jeden do czterech / 1 do 4 /.

Bozia, ale i duże są szansę wyleczenia !!!

PS: A w sprawie dzieci, to jakiego rodzaju pomocy byś potrzebowała?
      • Gość: Gacek Re: @bozia IP: *.ksiezyc.pl 08.12.12, 15:10
        Oj Bozia Bozia......

Ja nie przyjmuję do wiadomość ,że cos miało by byc nie tak .....zrozumiano ?
        Zbyt wielu osobą jestes potrzebna ................:)
        Trzymam kciuki Bożenko

Ps> Pamietaj ze winna jestes jeszcze piwo :)
        • Gość: Ania 35 Re: @bozia IP: *.ksiezyc.pl 08.12.12, 16:35
          Bozia ja ide z wami na to piwo . Gacek masz jakiegoś fajnego kolegę ?
        • Gość: bozia Re: @bozia IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.12, 20:00
          gacek z Tobą na piwko .zawsze.Jesteś facetem ,który mnie wkurza ,ale jesteś szczery i kochany <nie mam na myśli sexu,>ale takich ludzi mozna klonować.
          • Gość: Judy Re: @bozia IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.12, 11:52
            to jak ja przyjade ide z wami!!!najlepszy jest paolanerek,bomba witaminowa ;]
      • Gość: madziapryw Re: @bozia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.15, 12:06
        śledziłam bloga a potem profil na facebooku za każdym razem z nadzieją na dobre wieści, niestety dzisiaj przeczytałam straszną wiadomość , że Pani odeszła. Smutno bardzo, może tylko taka nadzieja, że to koniec cierpienia o ile to może być pocieszające. Wyrazy współczucia dla dzieci i żegnaj.
        • Gość: Gacek Re: @bozia IP: *.ksiezyc.pl 13.04.15, 19:14
          Nie! Nie odeszli!
          Oni są z nami
          głęboko w naszych
          sercach schowani.
          Póki żyjemy
          Oni są wokół
          tylko, że poza
          zasięgiem wzroku......................
          :(
        • Gość: gacek Re: @bozia IP: *.ksiezyc.pl 25.11.15, 22:06
          hmmm nie odeszla...... jest w naszych sercach i dopóki myslimy o niej jest z nami .........
    • Gość: gość Re: Zycie........................................ IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.12, 21:23
      Dlaczego mówi się"Wiara czyni cuda"? Bo nie zdajemy sobie sprawy jakie możliwości posiada nasz mózg, a szczególnie jego podświadomość. Boziu i ja Cię pomiętam. Kup sobie książkę "Potęga podświadomości " oraz sciągnij z internetu film"Sekret." Powodzenia i głowa do góry. Myślę że Ci bardzo pomoże.
      • Gość: karambola Re: Zycie........................................ IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.12, 21:44
        Boziu, ja też Cię pamiętam. Nie wiem, co napisać, bo w takiej sytuacji słowa brzmią banalnie. Ale myślę o Tobie ciepło. Walcz dla dzieci! Chciałabym pomóc, ale nie wiem jak?
    • Gość: bozia Re: Zycie........................................ IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.12, 01:17
      przezyłam kolejny dzień.Mam nadzieję ze niedlugo powstanie mój blog gdzie znajdą się informacje o raku o życiu ,o mojej rodzinie.Szukam tez ludzi ,którzy to przeszli.No i jedno może nie mam walczyć ż rakiem tylko się z nim zaprzyjaznić.<a on ppozwoli zrobić mi coś dla siebie i innych.A pomoc !!!!raczej potrzebna odskocznia od tego wszystkiego szczególnie dla mojego syna.
      • fundacjaprodeste Re: Zycie........................................ 06.12.12, 09:16

> A pomoc !!!!raczej potrzebn
        > a odskocznia od tego wszystkiego szczególnie dla mojego syna.

Proszę do nas napisać na adres prodeste@prodeste.pl.
        Może będziemy mogli jakoś pomóc.

• Gość: ulla Re: Zycie........................................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 04:23
      Obok potęgi podświadomości koniecznie nie zapominaj o potędze wibratora! Czyni cuda!
      • Gość: judy Re: Zycie........................................ IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.12, 12:44
        a ja tez muslalam o tobie niedawno. od dzisiaj bede sie za ciebie modlila kochana!
        • Gość: malkoni Re: Zycie........................................ IP: *.pools.arcor-ip.net 07.12.12, 09:06
          rak to ciezkie przejscie, po ciezkich przejsciach ale nie wyrok smierci - najlepszego
      • Gość: malkoni Re: terapia z wibratorem IP: *.pools.arcor-ip.net 07.12.12, 15:19
        moglabys zademonstrowac terapie z wibratorem a przynajmniej rozwinac temat dla dobra ogolu;)
      • Gość: Gacek Re: Zycie........................................ IP: *.ksiezyc.pl 02.01.13, 19:20
        Bożeka musi uważać na szwy ...wiec lepiej niech nie szaleje :)
    • Gość: bozia Re: Zycie........................................ IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 15:37
      Hm kto ma rozwinąć temat.wibrator czy ja???Dobry zart jest zawsze w cenie,a ten niskich lotów nie.fakt endorfiny to jest to.A czego ja się boję ,ze ne będę miala wlosów,że zmienię się fizycznie i psychicznie.Pozdrowionka
      • Gość: gość Re: Zycie........................................ IP: *.ip.netia.com.pl 07.12.12, 20:06
        Boziu, bądz nią, uwierz w siebie mówiłam- wiara czyni cuda . Uwierz w Siebie a wszystko się ułoży w tą dobrą stronę. Czy naprawdę przeraza Cię brak włosów?Zmiany fizyczne? To nie wazne!!Psychiczne zależą tylko od Ciebie.Masz dzieci więc masz dla kogo żyć. One napewno tego chcą , żądają tego od Ciebie.Nie możesz się poddać, bo sama wiesz jak to się może skończyć jeśli się poddasz.Z tego co pamiętam Byłaś troszkę zadziorna w swoich wpisach kiedys, więc bądz teraz taka.
      • Gość: ulla Re: Zycie........................................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.12, 04:56
        Endorfiny to jest to i tak trzymaj. Wysokich lotów! A włosy? Zawsze coś tam wypada. Znam wiele łysych, niczym się nie różnią od wygolonych. Pokonać strach i działać dla swojego dobra. I dzieci. Trzymam Cię za kciuki!
        • Gość: malkoni Re: Zycie........................................ IP: *.pools.arcor-ip.net 08.12.12, 08:44
          kto rano wstaje i pisze temu bozia dobrze daje 4:56 o ja cie:)
          • Gość: bozia Re: Zycie........................................ IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.12, 09:37
            Bozia ta z góry daje wszystkim,a ja nie koniecznie.Odgryzłam się jest dobrze,No i powstało hasło mam nadzieję dobreZatańcz z rakiem,wywiń mu numer.Nawet jeśli miałbybyć ostatni numer w Twoim życiu.
            • Gość: ulla Re: Zycie....Gilowskiej dedykuje, też chora ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.12, 10:04
              Boziu, błagam Cię, nie tańcz z rakiem, raczej chwyć go za .. szczypce, do gara i..wyśśij
              • Gość: judy Re: Zycie....Gilowskiej dedykuje, też chora ! IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.12, 23:11
                jestem daleko ,ale mysle o tobie i modle sie za ciebie. trzymaj sie,bedzie dobrze!!!
                • Gość: bozia Re: Zycie....Gilowskiej dedykuje, też chora ! IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.12, 00:27
                  Jutro idę do szpitala .Mam nadzieję ,ze nie zabraknie w tym człowieczeństwa.Trudno mi stanąć po drugiej stronie barykady to ja będę potrzebować pomocy i opieki.Los??Zostawiam wiele nieuporządkowanych spraw.I czekam na cud.Dziwne zostawiam dzieci ,których los jest mi bliski.mam nadzieję ,że na swej drodze będą spotykać dobrych ludzi.I mam nadzieję ,że ..........................tak będzie.Pozdrawiam i wierzę ,ze znajdę się w Waszych modlitwach i będziecie trzymać za mnie kciuki<mąż nie musi ,bo nie chce>Dżiekuję za wsparcie wszystkim ,którzy mi go udzielili.
                  • Gość: Gacek Re: Zycie....Gilowskiej dedykuje, też chora ! IP: *.ksiezyc.pl 02.01.13, 21:41
                    www.youtube.com/watch?v=BpKSbY0m5rw
                    "Chcę Ci dać trochę wiary w cud" Krzysztof Kiljański
                    • Gość: ego Re: Zycie.... IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.13, 23:47
                      Nie wymienialiśmy nigdy wcześniej zdań, ale śledzę ten wątek od początku - z zapartym tchem! Samych pozytywnych dni w 2013!
    • Gość: krysia Re: Zycie........................................ IP: *.30.131.177.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.12.12, 18:24
      trzymam kciuki
    • Gość: sunmachina Re: Zycie........................................ IP: *.opera-mini.net 17.12.12, 22:15
      Jutro operacja. Trzymamy kciuki :)
      Łeb do słońca !
    • Gość: krysia Re: Zycie........................................ IP: *.180.176.252.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.12.12, 23:46
      mam nadzieje źe dasz rade
      • Gość: Judy Re: Zycie........................................ IP: *.dip.t-dialin.net 24.12.12, 09:19
        dzisiaj modle sie za ciebie szczegolnie.trzymAj sie kochana!!!!!
    • Gość: sunmachina i bozia Re: Zycie........................................ IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.12, 14:39
      Szczęśliwego Nowego Roku. Trzymajcie się ciepło. Dużo zdrowia.
      MY - zapraszamy - WAS !
      pospacerujzrakiem.comuf.com/wordpress/
      • Gość: judy Re: Zycie........................................ IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.12, 14:56
        Dzieki Bogu!!! trzymaj sie!!!
      • Gość: sunmachina Re: Zycie........................................ IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.12, 15:03
        Co prawda online i telepatycznie, bo niektorzy Nowy Rok przywitaja w szpitalu.
        Jednak goraco pozdrawiamy !
        • Gość: Judy Re: Zycie........................................ IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.12, 17:15
          Dziewczyny,trzymajcie sie! nie jestescie same!
    • Gość: Gacek Re: Zycie........................................ IP: *.ksiezyc.pl 02.01.13, 19:04
      Hej Kobieto o najseksownijszym głosie.............pamietaj że nie jesteś sama......i musi byc wszystko dobrze............bo na drugie swieta ...córka odda Ci fartucha i bigos zrobisz ze palce lizac ............i Twoja kolej zadzwonić z zyczeniami do kolegi....................
      Trzymaj się Bożenko .............
      • Gość: sunmachina Re: Zycie........................................ IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.13, 22:19
        Dokładnie. Ktoś mnie rozumie. Chętnie oddam fartucha :)
        Pozdrawiam :)
    • Gość: Gacek Re: Zycie........................................ IP: *.ksiezyc.pl 02.01.13, 19:13
      Sprawiedliwość
      Jan Twardowski

Gdyby wszyscy mieli po cztery jabłka
      gdyby wszyscy byli silni jak konie
      gdyby wszyscy byli jednakowo bezbronni w miłości
      gdyby każdy umiał to samo
      nikt nikomu nie byłby potrzebny

Dziękuję Ci że sprawiedliwość
      Twoja jest nierówna
      to co mam i to czego nie mam
      nawet to czego nie mam komu dać
      zawsze jest komuś potrzebne
      jest noc żeby był dzień
      ciemno żeby świeciła gwiazda
      jest ostatnie spotkanie i rozłąka pierwsza
      modlimy się bo inni się nie modlą
      wierzymy bo inni nie wierzą
      umieramy za tych co nie chcą umierać
      kochamy bo innym serce wychłódło
      list przybliża bo inny oddala
      nierówni potrzebują siebie
      im najłatwiej zrozumieć że każdy jest dla wszystkich
      i odczytywać całość

Żeby się obudzić

Jan Twardowski

Żeby się obudzić rano
      doprowadzić włosy do opamiętania
      umyć się i ubrać
      postawić czajnik z gwizdkiem
      odgarnąć z okna samotny deszcz
      trzeba się oprzeć na tym co wymyka się jak mokry kamyk
      na sekundzie której już nie ma
      na myśli której nie sposób dotknąć
      na sile ciążenia co oddala tego kogo się kocha
      kochamy od razu dwie osoby niemożliwe do kochania
      bo tę co za blisko i te za daleko
      i chyba dlatego umieramy
      żeby nas było widać i nie widać
    • Gość: Gacek Re: Zycie........................................ IP: *.ksiezyc.pl 06.01.13, 01:36
      Są ludzie, którzy wchodzą w nasze życie

i szybko z niego znikają...

Są ludzie, którzy sprawiają,

że dusza nam tańczy...

Budzą w nas zrozumienie szeptem swej mądrości...

Są ludzie, dzięki którym niebo jest piękniejsze...

Zaistnieją w naszym życiu przez chwilę,

Pozostawią ślad w sercu

I nigdy już nie jesteśmy tacy sami...
    • Gość: bozia Re: Zycie........................................ IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.13, 13:39
      zyje i Was pozdrawiam bozzia
      • jureek Re: Zycie........................................ 08.01.13, 14:02

> zyje i Was pozdrawiam bozzia

huhu - cieszę się bardzo i pozdrawiam wzajemnie
        Jura
      • Gość: gość Re: Zycie........................................ IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.13, 22:40
        Jak miło CIę zobaczyć-jesteś i bądz z nami.A czy książka przeczytana?
    • Gość: bozia Re: Zycie........................................ IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.13, 19:15
      Jutro ruszam dalej,onkologia.Dziękuję wszystkim ,którzy mi towarzyszą w życiu,<chorobie>Dziękuję.Dziękuję personelowi Laryngologii w Opolu.Za .........................<wiele by tu pisać>.Zapraszam na swojego bloga .Maćku jesteś wielki.Wszystkim ,którzy pomagają moim dzieciom w życiu składam serdeczne podziekowania.
    • Gość: bozia Re: Zycie........................................ IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.13, 02:52
      żyję!!!Jest ciężko,Dla mojego męża jest mało medialne mieć chorą żonę,Dziś 4,42 wyruszam do Gliwic,Trudno mi się pogodzić z tym,że aż mnie tak nie lubi.Każdemu ,kto zachce pomoc moim dzieciom proszę o taką pomoc.Moja rodzina jest daleko,ale pomaga finansowo.telefon mojej córki 692547123vkarina.Zachęcam też do odwiedzenia naszego bloga pt.pospaceruj z rakiem.A Was pozdrawiam bozia
    • Gość: bozia Re: Zycie........................................ IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.13, 17:36
      wszystkim ,którzy okazali mam chęć pomocy dziękuję.Pamietajcie ,ze pomoc to nie tylko kasa.Zapraszamy na nasz blog pospaceruj z rakiem,dziekuje.
    • Gość: krysia Re: Zycie........................................ IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.13, 15:25
      Pozdrawiam czytam Twojego bloga jestem przerazana postawą Twojego mężą.
    • Gość: bozia Re: Zycie........................................ IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.13, 01:35
      Odwiedzajcie mnie czasami. Zaglądajcie... www.pospacerujzrakiem.xn.pl
      • Gość: Judy Re: Zycie........................................ IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.13, 19:14
        jestem z Toba.pozdrawiam.
        • Gość: sunmachina Re: Zycie........................................ IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 12:48
          Dzięki wielkie Judy. W czwartek kolejny wyjazd do Gliwic.
          Czy Wy też ostatnio macie jakoś mniej energii do działania?
    • Gość: sunmachina Re: Zycie........................................ IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.13, 15:45
      Rozkręcamy się. Rośniemy w siłę.
      Dla tych, którzy nie boją się marzyć.

Jesteśmy też na facebooku :
      www.facebook.com/pospacerujzrakiem
      Zapraszamy ! "Lubisz to?"
    • Gość: madziapryw Re: Zycie........................................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.15, 12:07
      śledziłam bloga a potem profil na facebooku za każdym razem z nadzieją na dobre wieści, niestety dzisiaj przeczytałam straszną wiadomość , że Pani odeszła. Smutno bardzo, może tylko taka nadzieja, że to koniec cierpienia o ile to może być pocieszające. Wyrazy współczucia dla dzieci i żegnaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka