Dodaj do ulubionych

"Rzeczpospolita" i SLD mieszają Orłem Białym. P...

IP: *.ptrhosting.com 24.01.13, 08:22
Za pieniądze z moich podatków zajmują się duperelami! I jak w tym kraju ma być normalnie?
Najlepiej tą salę nazwać im. BEZRADNYCH
A jak tak co niektórym spieszno do podejmowania inicjatyw, to na poczatek proponuję obniżenie do 1zł diet radnych, bo na więcej nie zasługują. Czy znajdzie się odwazny który zgłosi taką inicjatywę?
Obserwuj wątek
    • Gość: ble "Rzeczpospolita" i SLD mieszają Orłem Białym. P... IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.13, 09:55
      Niemcom orzeł biały nie przeszkadza, ale zaproponują inną nazwę. A to dobre.
      • Gość: ptoka mieć Re: "Rzeczpospolita" i SLD mieszają Orłem Białym. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 10:51
        SLD tą akcja zrobiła kolejny krok w stronę...PiS. Oj spieszno p. Mazurowi do przebudowy sceny politycznej. Głęboko Ukryta przed ludem eseldowskim strategia na budowanie podstaw koalicji w Sejmie otrzymała jeszcze jeden impuls. I pomysleć, że zaczęło sie od pochwały Gierka przez JK w poprzedniej kampanii, SLD odpowiedziała niedawno "rokiem Gierka", a teraz akcenciki narodowe u komuszków. Chłopcy jak szpaki czują już wiosnę..
    • k100 wstyd 24.01.13, 11:09
      Wstydze sie lokalnych politykow ktorzy zeby zaistniec medialnie, wykazac sie inicjatywa wykorzystuja patiotyzm. Powiem ze jest to zwyczajne swinstwo. SLD jakos tyle lat nie przeszkadzalo brak nazwy sali obrad. Teraz kiedy nie maja nic innego do zaoferowania oprocz obrony ogrodkow dzialkowych robia obywatelom polityczne pranie mozgu, mentlik w glowach.
      Doprawdy wstyd, wstyd, wstyd zeby nie powiedziec mocniej.
      • Gość: rimen Re: wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 17:32
        I komu potrzebny ten patetyczny patos w nazwie sali wojewodzkich nasiadówek? Wojewódzkim prominentom czy zwykłym ludziom? Jak bez nazwy nie mogą wytrzymać to niech nie wydziwiają tylko upamiętnią tych, którzy zadbali o województwo, kiedy prominenci nawet o tym nie myśleli z biskupem na czele. Niech upamiętnią komitet obywatelski, inicjatywę obywateli, zwykłych ludzi, OKOOP, ktory obronił wojewodztwo i dał szansą zasiadania wojewodzkim prominentom w wiadomej sali.
        Sala "OKOOPowa", no jakoś nawet brzmi i się należy! w 15 rocznicę obrony województwa, jakby co.
    • Gość: Jurek Krzyże i orły IP: *.xdsl.centertel.pl 24.01.13, 17:29
      Po prostu kpina!!!
      Krzyże... orły... co jeszcze do cholery?
      Jak długo będzie trwał ten cyrk?
      Oni się wygłupiają zamiast się zająć realnymi problemami
      a pospolity Kowalski nie ma co do garnka włożyć!
      • Gość: Czerniak Re: Krzyże i orły IP: *.pl 24.01.13, 20:54
        A może nazwać ją Salą Dobrych Domów? Historycznie, z ukłonem w stronę SLD...
        • Gość: Hosanna!!! Re: Hosanna !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 22:17
          Sala ta znamienita! Architektoniczne dzieło sztuki! Nie masz drugiej tak wspaniałej! Unikat na skalę europejską! Zasiadają tam najwięksi mężowie stanu! Najszlachetniejsi i najmądrzejsi! No jak takie wyjątkowe miejsce może pozostawać bez imienia?! Europa i świat czekają z zapartym tchem! Niech się to wreszcie stanie! Nie powinny też pozostać dłużej bez imienia: prowadzący do sali korytarz, bufet i przyległy parking dla mężów stanu.

• Gość: Orzeł czerwony "Rzeczpospolita" i SLD mieszają Orłem Białym. P... IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.13, 00:14
      Skąd to poruszenie?
      Teraz przynajmniej wiecie czym się będą zajmować SLDowskie orły bez skrzydeł.
      Przy najbliższych wyborach pokażcie im w którym kierunku mają lecieć.
    • Gość: sokół Re: "Rzeczpospolita" i SLD mieszają Orłem Białym. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 04:23
      Tam wiszą dwa orły państwowy i piastowski, więc może Sala Orłów? Byłby to jednocześnie ukłon w strone radnych..:)
    • mily_niemiec "Rzeczpospolita" i SLD mieszają Orłem Białym. P... 26.01.13, 00:36
      Jak juz bedzie nazwa pomieszczenia, to proponuje ponazywac tez meble. Bo co mogloby miec wieksze znaczenie dla regionu, jak trwonienie czasu na tego typu pogaduszki...
    • Gość: Nic nowego "Rzeczpospolita" i SLD mieszają Orłem Białym. P... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 11:34
      Jaka Gazeta takie forum. Gratuluję forumowiczom którzy tu piszą. Koniec komentarza
    • broneknotgeld Re: "Rzeczpospolita" i SLD mieszają Orłem Białym. 28.01.13, 17:28
      A możno cosik ze inkszy zisty
      Miano Lukaschka antyfaszysty.

opole.gazeta.pl/opole/1,35114,13283356,_Rzeczpospolita__i_SLD_mieszaja_Orlem_Bialym__Przeciwko.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka