Dodaj do ulubionych

Poznaj Prawde

IP: *.124.181.212.sioru.com 14.02.13, 21:56
Poznaj Prawde
poznajprawde.net/index.php
Świat, w którym żyjemy nie jest taki jak nam przedstawiają w mediach.
Rządy są tylko iluzoryczne politycy są na usługach tajnych organizacji
takich jak Masoneria, są tylko marionetkami w rękach prawdziwych graczy.

Ludzie Ci tworzą fikcyjne kryzysy, by doprowadzić świat do ruiny i podziałów;
"dziel i rządź" jak mawia przysłowie. Skażona żywność, woda, powietrze,
utajnione eksperymenty, wojny o ropę i pieniądze, sztuczne rewolucje
i przewroty - są to ich działania na porządku dziennym.

Głównym zadaniem elity rządzącej światem jest stworzenie państwa totalitarnego
pod ich przywództwem, zniszczenie wszelkich religii, szczególnie chrześcijaństwa,
pozbawienie ludzi wolności, ustanowienie globalnego rządu i wspólnej unii
monetarnej, eksterminacja 90% populacji, zastąpienie fizycznych pieniędzy
chipem podskórnym.
Świat to fikcja, na naszych oczach rodzi się Nowy Porządek Świata. Obudź się!
Wiecej:
poznajprawde.net/index.php
Obserwuj wątek
    • Gość: lalecznik Re: Poznaj Prawde IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.13, 18:47
      Free, bądź spokojny. Z czipem da się żyć. Sam mam taki pod skórą na głowie. Nie ma problemu. Jedynie jak są chmury to nieco głowa boli, ponieważ satelity nie mogą namierzyć i wzmacniają sygnał. Ale wystarczy wtedy wyjść na mały spacer, złapią wiązkę i jest ok.
    • Gość: Angello Re: Poznaj Prawde IP: *.205.119.162.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.03.13, 15:56
      hej ! wiecie co stało się ze stroną poznajprawde.net - od paru dni nie funcjonuje. Czyżby za dużo ludzi ją odwiedzało, zbyt wielu otworzyło oczy? Macie kontakt z ludźmi ze strony?
      • rilian Re: Poznaj Prawde 02.03.13, 16:24
        oczywiście. na prawo od kaloryfera mam kontakt, prowadzący bezpośrednio do czipów w głowach tych ludzi (z tej strony).
        • Gość: Free Re: Poznaj Prawde IP: *.124.181.212.sioru.com 06.03.13, 11:51
          >oczywiście. na prawo od kaloryfera mam kontakt, prowadzący bezpośrednio do czipów w głowach tych ludzi (z tej strony).>
          I takie przyglupy,lemingi, jak rilian,uposledzone zyciowo, z tytulami naukowymi ,absolwenci WSP( WSP to dawny "uniwersytet "opolski)wykladaja na opolskich "uczelniach",biedni "studenci",jacy "studenci" tacy "wykladowcy" i na odwrot.
          • rilian Re: Poznaj Prawde 06.03.13, 14:58
            zróbmy eksperyment: po raz setny powtórzę, że nie kończyłem WSP. twój ruch.
    • Gość: optymista Re: Poznaj Prawde IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.13, 17:16
      Może i tak, ale nie ma się czym przejmować bo:
      "Nasz egzystencja jest tylko iluzją a teraźniejszość nie istnieje"innemedium.pl/wiadomosc/nasz-egzystencja-jest-tylko-iluzja-terazniejszosc-nie-istnieje
      oraz
      "Pojawiły się kolejne sugestie naukowców, że wszechświat jest tylko symulacją"innemedium.pl/wiadomosc/pojawily-sie-kolejne-sugestie-naukowcow-ze-wszechswiat-jest-tylko-symulacja

• rilian Re: Poznaj Prawde 02.03.13, 17:52
        o widzisz, jestem Ci wdzięczny za ten drugi link. to fascynujące, że Niedawno opublikowano rozprawę naukową na ten temat. Podpisali się pod nią tacy naukowcy jak fizycy i statystycy.
        • Gość: Free Poznaj Prawde IP: *.124.181.212.sioru.com 02.03.13, 23:38
          >hej ! wiecie co stało się ze stroną poznajprawde.net - od paru dni nie funcjonuje. Czyżby za dużo ludzi ją odwiedzało, zbyt wielu otworzyło oczy? Macie kontakt z ludźmi ze strony? >
          Zanim podalem wiadomosc o stronie,strona byla czynna.
          Zamkneli ja ci dla ktorych jest niweygodna i ci ktorzy planuja to co bylo opisane na tej stronie.
          Czyli zamykajac strone potwierdzili,ze to co tam pisze jest prawda.
          Napisac w wyszukiwarce
          poznajprawde
          • mx4 Re: Poznaj Prawde 03.03.13, 14:40
            Zamknęli ją bo chipy się przegrzały (a mój pies zaczął radośnie skakać).
            A tak na poważnie takie objawy występują u Ciebie (i Tobie podobnych) tylko gdy spada ciśnienie i wiatry wieją (najgorzej jak z południa).
            • Gość: Angello Re: Poznaj Prawde IP: *.30.6.21.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.03.13, 11:38
              Wpisy poniżej krytyki. Manipulacja na całego. Na głównych stronach pyskówki na temat co kto powiedział i co ma na myśli a lemingi śpią. Słyszeliście rzetelne informacje na temat ostatnich wydarzeń w Bułgari? Duże demonstracje w kilku miastach, w Warnie ponad 10 tys ludzi na ulicach, rząd do dymisji i nowe wybory. Ludzie mieli dość i wreszcie głośno to powiedzieli.
              A u nas? jakieś zawody w śpiewaniu i tańczeniu, super temat zastępczy. Cicho o Bułgarii bo nasi mogą się obudzić......
              • Gość: Free Poznaj Prawde IP: *.124.181.212.sioru.com 04.03.13, 22:13
                Napiszcie w wyszukiwarce:
                NWO
                zbawienie.com
                proroctwa.com
                swiatowy kryzys-geszeft wszechczasow
                kodex alimentarius
                depopulacja
                plany Szatana
                • Gość: Free Wolne media IP: *.124.181.212.sioru.com 05.03.13, 20:07
                  Wolne media:
                  wolnemedia.net/
                  wolnemedia.net/tag/depopulacja/
                  stopsyjonizmowi.wordpress.com/2012/03/10/czy-polacy-sa-celowo-truci-za-przyzwoleniem-sanepidu-i-innych-instytucji-rzadowych-odpowiedzialnych-za-nasze-zdrowie/
                  • Gość: Angello Wolne media IP: *.181.253.254.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.03.13, 22:00
                    to dodam jeszcze kilka stron:
                    astromaria.wordpress.com/
                    gwiazdydzisiaj.pl/2012/09/zmiana-sie-zaczyna/
                    www.kontestator.eu/nexus.php
                    zenforest.wordpress.com/
                    wnioski myślący niech wyciągną sami

Fakt jest jednak jeden, najbardziej aktywna, pisząca dużo o Iluminati strona nie działa. Dla mnie to nie przypadek. Wielki brat czuwa i najwidoczniej boi się.

• Gość: lalecznik Poznaj Prawde - no właśnie IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.13, 18:33
      Nowa amerykańska praca badawcza poszerza wiedzę o zbrodniach nazistów. Zadaje też kłam tłumaczeniom, jakoby zwykli obywatele III Rzeszy nic nie wiedzieli o tym, czego w ich imieniu dopuszczali się hitlerowscy oprawcy.
      wiadomosci.onet.pl/raporty/deutsche-welle-w-onecie/nowa-praca-nt-hitlerowskich-zbrodni-klamali-jesli-,1,5437634,wiadomosc.html
      To tak jak nasz Waldek (obecnie Free). Doskonale zdaje sobie sprawę do czego jego słowa prowadzą.

• Gość: Free Re: Poznaj Prawde - no właśnie IP: *.124.181.212.sioru.com 06.03.13, 19:31
        >To tak jak nasz Waldek (obecnie Free). Doskonale zdaje sobie sprawę do czego jego słowa prowadzą.>
        To nie moje slowa do tego prowadza,ale czyny bzydow.co posieja to zbiora.
        Co sie dzieje na swiecie jest z inspiracjii i dzialania bzydowskiego.
        To oni wprowadzili komunizm i hitleryzm,dzieki ich pieniondzon Lenin i Hitler doszli do wladzy,i bzydy za zrabowane gojon pieniadze zgotowali sobie Holokausy.
        Gdyby nie bzydy nie bylo by komunizmu ani hitleryzmu.
        lalecznik jestes malo rozgarniety i niewiele wiesz,co co spotyka bzydow to ich zasluga,sami to sobie wypracowali i wypracowuja,i niech nie obwiniaja innych o to co ich spotyka.
        Wedlug Biblii nadchodzi na nich o wiele potezniejszy Holokaust ,ktory sami wypracuja,podpoadli innym nacjom a szczegolnie Bogu,bzydy to slugi Szatana.
        I glupota lalecznika bzyda i innych bzydow jest przypisywanie ,ze z powodu mojego pisania spotka bzydow kolejny Holokaust.
        Ja pisze to po to aby bzydy sie opamietaly i nie czynily zla ,nie sluzyly Szatanowi,bo Szatan ich oszuka tak jak oni oszukuja innych,ja to pisze dla ich dobra,a nie aby mieli kolejny o wiele wiekszy Holokaust od poprzedniego.
        • Gość: lalecznik Re: Poznaj Prawde - no właśnie IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.13, 19:48
          No wiesz, być może jestem mało rozgarnięty, dlatego się pytam dokładnie. Czyli według Ciebie jak jakiegoś bzyda zaczną kopać na ulicy, tudzież na ulicę wywleką z domu, rzucą mu kamieniem w okno i takie tam, to będzie jego wina? Dobrze myślę?

Tak a propo, kto to jest bzyd? Sprawdzałem w google i nie znalazłem.
          • Gość: Free Re: Poznaj Prawde - no właśnie IP: *.124.181.212.sioru.com 06.03.13, 20:18
            Nic nie dzieje sie przypadkiem,to co kogos spotyka jest dla jego dobra,sam to wypracowal,ale zebys mnie zle nie zrozumial,to np.jesli ktos nie dba o zeby ,to potem dla jego dobra jest aby je wyrwano gdy bola i sa tak zepsute aby je zostawic,gdyby wczesniej dbal o zeby nie bylo by mu potrzebne "dobro" w postaci wyrwaniia zeba,przykladow mozna podac cale mnustwo.
            Jest takie prawo w przyrodze, prawo karmy,jak nazywaja to religie wschodu,co posiejesz to zbierzesz,nic nie dzieje sie przypadkiem.
            bzyd to zly czlowiek,ktory czyni zlo.
            Wsrod zydow sa zli i dobrzy ludzie ,tak jak w kazdym narodzie,zlych jest wiecej.
            Istnieje tzw.odpowiedzialnosc zbiorowa,w czasie wojny z grzechy zlych ludzi cierpieli dobrzy,skad ktos mial wiedziec czy to dobry Niemiec czy zly,na zastanawianie sie nie bylo czasu,i mozliwosci sprawdzenia jak jest.
            Gdy we Fracjii w jednym miescie mordowano gnostykow ,zolnierze spytali kogos waznego,jak mamy poznac ktory to gnostyk a ktory,nie.
            Dostojnik odpowiedzial zabijcie wszystkich,Bog rozpozna kto jest kim,oczywiscie dostojnik popelnil wielki grzech.
            Obwinianie innych tylko nie siebie o Holokaust ,to wielki blad i do niczeg nie prowadzi,to co nas spotyka nalezy szukac w samym sobie a nie obwiniac o to innych bo to nie daje poprawy,jest nieszczere,takie podejscie sprawia ,ze Holokausty beda az do skutku,lub zglady danego narodu.
            • Gość: lalecznik Kto to jest "bzyd"? IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.13, 20:58
              To jest proste pytanie Waldek. Skąd się wzięło?
              • Gość: Free Re: Kto to jest "bzyd"? IP: *.124.181.212.sioru.com 06.03.13, 23:57
                bzyd to jest zly zydd,niedobr ktory czyni zlo ,wysluguje sie Szatanowi.
                • Gość: Free Re: Kto to jest "bzyd"? IP: *.124.181.212.sioru.com 07.03.13, 00:02
                  bzyd to jest nazwa wymyslona przeze mnie aby odroznic dobrych zyddow od zlych.
                  • Gość: Free Strona-Poznaj prawde znowu dziala IP: *.124.181.212.sioru.com 07.03.13, 19:11
                    Strona-Poznaj prawde znowu działa
                    poznajprawde.prv.pl/
                    poznajprawde.net/
                    www.google.pl/#hl=pl&gs_rn=5&gs_ri=psy-ab&cp=8&gs_id=6a&xhr=t&q=poznajprawde&es_nrs=true&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=poznaj+p&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.43287494,d.Yms&fp=d2a179eb93da8bf&biw=792&bih=447
                    Moze przeniesli na inny serwer gdzie niewidzilny brat ich niezdejmnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka