Gość: Mama Marta IP: *.204.56.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.03.13, 13:05 aż przykro patrzeć jak ta sala niszczeje... miło by było, gdyby ktoś kto to wynajmnie zachował gimnastyczny/sportowy charakter tego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taki jeden Zobacz jak w środku wygląda sala gimnastyczna p... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.13, 13:08 Ten "artystyczny" napis tylko dopełnia obrazu nędzy i rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator poprawność POlityczna? IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 13:59 Zastanawiam się czemu i komu ma służyć taki artykuł, bo skoro jest już ogłoszenie o wynajęciu sali, to potencjalni klienci dotrą sami na miejsce, obejrzą salę, podsumują koszty i wyliczą opłacalność swojego interesu. Czy przy każdym przetargu lub ogłoszeniu o najem mienia czy lokalu media obfotografowują i robią artykuł na jego temat? Nie było natomiast w tym artykule ani jednego ciepłego słowa zachęty dla ewentualnych inwestorów, a wprost przeciwnie, sentymentalnie zawualowana, międzywierszowa krytyka mienia kościelnego - czyżby chodziło autorom w myśl poprawności POlitycznej tylko o to, żeby dowalać Kościołowi i religii? Albo może ja czepiam się bezpodstawnie i na wyrost? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: poprawność POlityczna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.13, 14:24 > Albo może ja czepiam się bezpodstawnie i na wyrost? 1. Czepiasz się bezpodstawnie i na wyrost. 2. Jesteś przewrażliwiony. 3. Masz obsesję na punkcie pewnej partii, której tak bardzo nienawidzisz. 4. Marnujesz czas na pisanie wielkimi literami "PO", gdziekolwiek by nie wystąpiło w twojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: poprawność POlityczna? IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 15:01 A gdzie krzyż? Remont nalezy zcząć od umoowania KRZYŻA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: poprawność POlityczna? IP: *.play-internet.pl 13.03.13, 19:11 podczas opisanej imprezy w sali, był krzyż. Odpowiedz Link Zgłoś
sokratovicz Re: poprawność POlityczna? 12.03.13, 17:11 "...sentymentalnie zawualowana, międzywierszowa krytyka mienia kościelnego.." mienie kościelne czuje się urażone i na pewno skończy się to w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fotograf Re: poprawność POlityczna? IP: *.opole.hypnet.pl 13.03.13, 08:13 > Albo może ja czepiam się bezpodstawnie i na wyrost? No właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wynajmowszczik Zobacz jak w środku wygląda sala gimnastyczna p... IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 16:03 Mam coś ciekawego do wynajęcia. Czy GW zrobi zdjęcia i napisze o tym darmowy artykuł? Bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: Zobacz jak w środku wygląda sala gimnastyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.13, 17:01 > Mam coś ciekawego do wynajęcia. Czy GW zrobi zdjęcia i napisze o tym darmowy ar > tykuł? Bardzo proszę. A czy jest to ruina, która stoi w centrum miasta i od lat straszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Zobacz jak w środku wygląda sala gimnastyczna p... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.13, 18:43 za darmo reklama i znowu przewróci sie biednym siostrzyczkom w głowach i zasolą za wynajem a tak na marginesie głupoty wypisują dziennikarze bo nie maja pomyslu na dobry artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 102 Zobacz jak w środku wygląda sala gimnastyczna p... IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 02:43 Własność rzecz święta i jeśli właściciel lubi mieć romantyczną ruinę, albo nawet urządzi tam night club dla księży emerytów lub naukę latania na miotłach, to jedyne co możecie zrobić, to im naskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwitno Zobacz jak w środku wygląda sala gimnastyczna p... IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.13, 22:04 Chodziłem do SP nr 1 i miałem tam lekcje WF, przykro patrzeć jak ta sala niszczeje. Odpowiedz Link Zgłoś