Dodaj do ulubionych

Zobacz jak w środku wygląda sala gimnastyczna p...

IP: *.204.56.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.03.13, 13:05
aż przykro patrzeć jak ta sala niszczeje... miło by było, gdyby ktoś kto to wynajmnie zachował gimnastyczny/sportowy charakter tego miejsca.
Obserwuj wątek
    • Gość: taki jeden Zobacz jak w środku wygląda sala gimnastyczna p... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.13, 13:08
      Ten "artystyczny" napis tylko dopełnia obrazu nędzy i rozpaczy.
    • Gość: obserwator poprawność POlityczna? IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 13:59
      Zastanawiam się czemu i komu ma służyć taki artykuł, bo skoro jest już ogłoszenie o wynajęciu sali, to potencjalni klienci dotrą sami na miejsce, obejrzą salę, podsumują koszty i wyliczą opłacalność swojego interesu. Czy przy każdym przetargu lub ogłoszeniu o najem mienia czy lokalu media obfotografowują i robią artykuł na jego temat? Nie było natomiast w tym artykule ani jednego ciepłego słowa zachęty dla ewentualnych inwestorów, a wprost przeciwnie, sentymentalnie zawualowana, międzywierszowa krytyka mienia kościelnego - czyżby chodziło autorom w myśl poprawności POlitycznej tylko o to, żeby dowalać Kościołowi i religii? Albo może ja czepiam się bezpodstawnie i na wyrost?
      • Gość: taki jeden Re: poprawność POlityczna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.13, 14:24
        > Albo może ja czepiam się bezpodstawnie i na wyrost?
        1. Czepiasz się bezpodstawnie i na wyrost.
        2. Jesteś przewrażliwiony.
        3. Masz obsesję na punkcie pewnej partii, której tak bardzo nienawidzisz.
        4. Marnujesz czas na pisanie wielkimi literami "PO", gdziekolwiek by nie wystąpiło w twojej wypowiedzi.
        • Gość: Malwina Re: poprawność POlityczna? IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 15:01
          A gdzie krzyż? Remont nalezy zcząć od umoowania KRZYŻA!
          • Gość: johnny Re: poprawność POlityczna? IP: *.play-internet.pl 13.03.13, 19:11
            podczas opisanej imprezy w sali, był krzyż.
      • sokratovicz Re: poprawność POlityczna? 12.03.13, 17:11
        "...sentymentalnie zawualowana, międzywierszowa krytyka mienia kościelnego.."
        mienie kościelne czuje się urażone i na pewno skończy się to w sądzie.
      • Gość: Fotograf Re: poprawność POlityczna? IP: *.opole.hypnet.pl 13.03.13, 08:13
        > Albo może ja czepiam się bezpodstawnie i na wyrost?
        No właśnie.
    • Gość: wynajmowszczik Zobacz jak w środku wygląda sala gimnastyczna p... IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 16:03
      Mam coś ciekawego do wynajęcia. Czy GW zrobi zdjęcia i napisze o tym darmowy artykuł? Bardzo proszę.
      • Gość: alik Re: Zobacz jak w środku wygląda sala gimnastyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.13, 17:01
        > Mam coś ciekawego do wynajęcia. Czy GW zrobi zdjęcia i napisze o tym darmowy ar
        > tykuł? Bardzo proszę.

A czy jest to ruina, która stoi w centrum miasta i od lat straszy?
    • Gość: gość Zobacz jak w środku wygląda sala gimnastyczna p... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.13, 18:43
      za darmo reklama i znowu przewróci sie biednym siostrzyczkom w głowach i zasolą za wynajem a tak na marginesie głupoty wypisują dziennikarze bo nie maja pomyslu na dobry artykuł
    • Gość: 102 Zobacz jak w środku wygląda sala gimnastyczna p... IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 02:43
      Własność rzecz święta i jeśli właściciel lubi mieć romantyczną ruinę, albo nawet urządzi tam night club dla księży emerytów lub naukę latania na miotłach, to jedyne co możecie zrobić, to im naskoczyć.
    • Gość: Kwitno Zobacz jak w środku wygląda sala gimnastyczna p... IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.13, 22:04
      Chodziłem do SP nr 1 i miałem tam lekcje WF, przykro patrzeć jak ta sala niszczeje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka