Dodaj do ulubionych

Bp Czaja: Papież Franciszek ojcem Rydzykiem rac...

IP: *.205.112.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.03.13, 09:54
Oj boli was boli.Nie macie czego,to chwyćcie się płota.
Obserwuj wątek
    • Gość: opolczyk Re: Bp Czaja: Papież Franciszek ojcem Rydzykiem r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 10:11
      Ja jestem czlowiekiem chyba slabej wiary....Jednak nieustannie ide do kosciola, zeby ksiadz, kiedy glosi kazanie powiedzial jakas madra mysl i ja znowu mam sile na kolejny tydzien....Dzis tak zrobil ksiadz biskup....Powiedzial cos na temat ojca Rydzyka...ze ten wybor papieza to nie jest z poezji Rydzyka....Tak wlasnie tak , odbieram tego szatana z Torunia....Jestem katolikiem w starszym wieku, i uczulonym na punkcie swojej wiary, ale to co slysze w rozglosni radia Maryja, to jestem tym przerazony...dzieki za slowo Boze....Pozwolil mi ksiadz biskup znowu stanac na nogi....
      • Gość: zgorzknialy Re: Bp Czaja: Papież Franciszek ojcem Rydzykiem r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 10:36
        Wszystkich ktorzy chodzili do liceum z ojcem Rydzykiem prosze o kontakt....Szukam ludzi , ktorzy moge potwierdzic ze ten czlowiek skonczyl liceum....
      • Gość: redemption Re: Bp Czaja: Papież Franciszek ojcem Rydzykiem r IP: *.opole.hypnet.pl 15.03.13, 12:33
        "kto nie modli się do Boga, modli się do diabła !" - a jak modli sie do mamony to ??
      • Gość: gość do opolczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 16:21
        starszy człowieku o konkrety proszę o konkrety i argumenty.
    • Gość: lord Bp Czaja: Papież Franciszek ojcem Rydzykiem rac... IP: *.play-internet.pl 15.03.13, 15:10
      wystarczy, żeby Tadeuszem zajął się episkopat, ale to płonne nadzieje, skoro większość biskupów popiera tego faszystę w czarnym ubraniu. Tutaj, podobnie jak w Kurii Rzymskiej, potrzebna byłaby wymiana 70% personelu - inaczej nawet nowy, skromny, święty papież nie pomoże, aby przewietrzyć to bagno.

Mogę się założyć, że nawet jak w Rzymie ruszy powiew jakiś zmian, to nad Wisłą będą to gorliwie sabotować, jak sabotują większość niewygodnych uchwał soborowych
      • Gość: zgorzknialy Re: Bp Czaja: Papież Franciszek ojcem Rydzykiem r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 17:11
        Juz mowie o co chodzi...Od pol roku szukam ludzi, ktotz moga potwietrdzicic, ze uczeszaczali z Tadeuszem do liceum...Robie to na wszystkich forach i nie mam jednego pitwierdzenia ze jest choc jedna osoba ze go pamieta....Normalnie nie ma jednej osoby...czekam na kolejna odpowiedz...Ale facet ma juz doktorat....
        • Gość: behemot Przyganiał kocioł garnkowi IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.13, 23:00
          Drodzy Bracia i Siostry!
          Zaprawdę powiadam Wam, nie jest godne by pasterz drugiemu pasterzowi na tacę zglądał i wypominał, że strzyże do skóry. Owce bowiem sądzić mogą, że pasterz podróżujący osiołkiem wyraźnie zazdrości drugiemu bacy wielbłąda, z grzbietu którego ten swojej trzody dogląda. Przeto drogi i zacny biskupie, kieruj się miłością bliźniego, nawet blądzącego, a mamonę miej w doopie.
    • Gość: anna Bp Czaja: Papież Franciszek ojcem Rydzykiem rac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 23:35
      Zróbcie zdjęcie tego okazałego majbacha ojca Rydzyka, a nie pierd...e bez końca jak potłuczeni.
      • Gość: juhas Papież Franciszek ojcem Rydzykiem się nie zajmie IP: *.opole.hypnet.pl 16.03.13, 14:38
        aby stado podążało w kierunku przewidzianym przez pasterza, musi on "śmierdzieć" swoimi owcami. Inaczej wyperfumpwany przewodnik stada będzie nieakceptowany przez owczarnię, a ta jest biedna i bez perspektyw, a hierarchowie przeciwnie.
        Problem Rydzyka rozwiązać moga tylko wierni, bo władza polskiego episkopatu tego nie uczyni
        • Gość: gość do juhas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 19:39
          ość portalu: juhas napisał(a):

> aby stado podążało w kierunku przewidzianym przez pasterza, musi on "śmierdzieć
          > " swoimi owcami. Inaczej wyperfumpwany przewodnik stada będzie nieakceptowany p
          > rzez owczarnię, a ta jest biedna i bez perspektyw, a hierarchowie przeciwnie.
          > Problem Rydzyka rozwiązać moga tylko wierni, bo władza polskiego episkopatu teg

> o nie uczyni

co do smrodu to możesz tak sobie pisać o L.Wałęsie vel Lejba Kohne który polskiemu robotnikowi przyniósł jedynie wstyd i hańbę.Przykładem są choćby obchody XXV lecia Solidarności pod bramą Stoczni Gdańskiej.Problem księdza Rydzyka istnieje jedynie w chorych umysłach takich jak Twoje.
    • Gość: 102 Bp Czaja: Papież Franciszek ojcem Rydzykiem rac... IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 03:58
      Raczej się nie zajmie, jednak wystarczyłby gest i zamilkłoby Radio Maryja, ojciec Rdzyk, a majbach odjechałby w siną dal. O takiej władzy marzy zapewne GW, publikując tego typu artykuły, ale niestety, jedyne co oprócz tego mogą zrobić, to pocałować Rydzyka w doopę i to wyłącznie za jego zgodą.
      • Gość: behemot Bracia i siostry! IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.13, 01:02
        Dlaczego ma zamilknąć Radio Maryja? Dlaczego ktoś chce eksterminacji GW czy TVN a może Naszego Dziennika czy Gazety Polskiej? Ja się nie zgadzan z w/w ale będę przeciwko zamykaniu im im ust.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka