Dodaj do ulubionych

Akcja Zielone Opole nabiera rozpędu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 21:12
opolanie chca mieć zielone miasto i ta akcja jest fajna.dobrze zagospodarowac
wyspę Bolko - ścieżki, ławki, wykosic trawę, oświetlić.i żadnych pomysłów z
kopcem zbudowanym z jakis odpadów z Odry.
Obserwuj wątek
    • Gość: Misio Re: Akcja Zielone Opole nabiera rozpędu IP: 217.173.202.* 20.07.04, 21:40
      Zielone Opole!!! Hurrrrra!!!
      • Gość: Maria Re: Akcja Zielone Opole nabiera rozpędu IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.04, 00:20
        Zielone Opole fajnie brzmi. Mam nadzieje ze wreszcie bedzie piekniej w Opolu.
    • Gość: Jaś Re: Akcja czy systematyczna praca bo za 200tyś zł IP: 213.76.130.* 21.07.04, 08:16
      myślę że mozna zrobić niewiele. Ale trzymam nową ekipę za słowo że będzie
      zdecydowanie lepiej jak za rządów czerwonych porzedników. Bzdury piszę bo
      sytuacja przerosła moje wyobrażenia. A może zdarzy się jednak, że Opole z samej
      prawicopodobnej chęci zazieleni się i będzie piękne.
      • Gość: Barbakan kto przyjmuje wnioski IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.07.04, 11:17
        Jeśli konsultacje na temet Zielonego Opola TO KTO PRZYJMUJE WNIOSKI I GDZIE. JESLI WIECIE ,POMOZCIE, nie chce sie obijac od drzwi do drzwi Urzedu Miasta.
        • Gość: guga fakt,to powinna byc podstawowa informacja... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 14:11
          • Gość: Krzychu Re: fakt,to powinna byc podstawowa informacja... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.04, 23:34
            Myśle ze placem Pilsudskiego należałoby się zainteresować. Smutno jest w tym
            miejscu.
    • Gość: opole Odnośnie wyspy Bolko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 23:23
      Co do samej wyspy Bolko chciałbym aby wymieniono tam wszystkie ścieżki asfaltowe
      i inne utwardzane na nowe np. takie jakie są położone na wałach. Kolejny element
      to oświetlenie ścieżek przez ładne lampy. Nic więcej bym nie ruszał. Ewentualnie
      powycinać krzaki które rosną nabliżej drogi oraz niskowiszących gałęzi.
      Wyspa Bolko powinna być w największym stopniu "dzika" - to jej niezaprzeczalny
      walor.
      Jeszcze co do kawiarni to muzyka którą puszczają powinna być bardzo cicha aby
      nie była słyszana przez ludzi spoza kawiarni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka