Dodaj do ulubionych

Bałagan na Mistrzostwach Mażoretek

IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.13, 21:47
Towarzyszyłam córce na mistrzostwach mażoretek w sobotę w Opolu na Toropolu. Organizacja pozostawia wiele do życzenia. Brudne szmaty na podłodze, akurat na trasie przemarszu mażoretek podczas konkurencji przemarszu, śliska podłoga, co skończyło się kilkoma upadkami, brak szatni, gdzie dziewczynki mogłyby się przebrać (młodsze przebierały się na trybunach, starsze w ubikacjach), przeniesienie pod koniec imprezy do amfiteatru gdzie lało i wiało i dziewczyny w skąpych sukienkach z zimna szczękały zębami, ale najgorsze było to, że sędziowie pomylili się w odczytywaniu wyników w kategorii kadetki, czyli najmłodszych dziewczynek. Odznaczyli medalami dumne mażoretki a potem kazali im te medali ściągnąć i oddać i wyczytali inne. Dziewczynki zeszły z podium z płaczem. To już był szczyt wszystkiego! Nie wiem, jak w niedzielę, bo nie byłam, ale w sobotę to organizacja była beznadziejna. A szkoda, bo naprawdę było na co popatrzeć. Dziewczyny prześliczne i pięknie tańczyły.
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwtor Re: Bałagan na Mistrzostwach Mażoretek IP: *.meganet.opole.pl 13.05.13, 01:04
      ŻENADA !!!
      Wszystko ustawione i z góry ukartowane.
      Organizacji brak, rubta co chceta !!!
      Dziwię się rodzicom i dzieciom że tracą czas na to !!!
    • Gość: Gość Mażoretki na Mistrzostwach 2013 IP: *.meganet.opole.pl 13.05.13, 01:10
      Z roku na rok to samo - bajzel,nieuczciwość i krytyka mediów.
      I co roku nikt nic z tym nie robi !!!
      Rodzice opanujcie się !!!
      • Gość: widz Re: Mażoretki na Mistrzostwach 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.13, 19:39
        ale czemu rodzice mają się opanować? to piękny sport a dziewczyny przygotowują się do mistrzostw od początku roku szkolnego. chcą się zaprezentować i czemu się im dziwić? to nie do rodziców powinny trafiać uwagi lecz do organizatorów bo położyli tak widowiskową imprezę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka