Dodaj do ulubionych

Anna German zaśpiewa w Opolu [WIDEO]

IP: *.play-internet.pl 14.06.13, 12:33
już debilniejszego tytułu nie mogliście dać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Daro Re: Anna German zaśpiewa w Opolu [WIDEO] IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 21:07
      Lepiej żeby drugi raz już tego nie robiła....
      • Gość: ewa Re: Anna German zaśpiewa w Opolu [WIDEO] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 21:47
        Zmasakrowała German...
      • Gość: nic + nic - Re: Anna German zaśpiewa w Opolu [WIDEO] IP: 46.151.77.* 16.06.13, 02:31
        maja babcia mówiła: "jeśli nie potrafisz, nie pchaj się na afisz"...
    • Gość: Meloman Aktorka grająca Annę German zaśpiewa w Opolu [W... IP: *.play-internet.pl 14.06.13, 21:47
      Dlaczego robicie idiotów z forumowiczów? Najpierw dajecie idiotyczny tytuł,później go zmieniacie, a ja wyszedłem na pieniacza który się czepia.
      Może chociaż jakieś sprostowanie? Jeżeli jesteście cieniasami,to chociaż nie bądźcie chamami.
      • Gość: doriana88 Re: Aktorka grająca Annę German zaśpiewa w Opolu IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.06.13, 22:40
        Jakie to bylo straszne!!!
    • Gość: kolega Aktorka grająca Annę German zaśpiewa w Opolu [W... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.06.13, 23:39
      To było straszne. Shazza przy tym to jak wieczór w operze.
    • Gość: Amy Aktorka grająca Annę German zaśpiewa w Opolu [W... IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 13:31
      Ktoś tu chyba zapomniał że pani Moro nigdy tak naprawdę nie śpiewała w serialu - piosenka w wykonaniu pani German leciała z podkładu a pani Moro tylko odpowiednio ruszała ustami. Tak dobrze jej to śpiewanie z playbacku wyszło że sporo osób (w tym min. moja rodzinka) było święcie przekonanych że to pani Moro śpiewa w serialu i nie mogło wczoraj wyjść z szoku jak można tak zawodzić. A tak przy okazji - czy tylko mnie drażni tendencja pani Moro do śpiewania na wręcz nienaturalnie szerokim uśmiechu?
    • olahajduk Aktorka grająca Annę German zaśpiewa w Opolu [W... 15.06.13, 16:23
      Widziałam to wczoraj i byłam przerażona.Przecież ta kobieta w ogóle nie ma głosu. To był jeden wielki fałsz. Co za wstyd.
    • lady_live Aktorka grająca Annę German zaśpiewa w Opolu [W... 16.06.13, 00:50
      Bardzo miła i sympatyczna osóbka.To jest przyczyną,że podbija serca widzów.Anna German była jedyna w swoim rodzaju z tak anielskim pięknym głosem.Pani Joanna nie dorówna German,ale było nieźle.Na festiwalu nie było nikogo kto by wzbudził moje uszy do słuchania śpiewu,chyba,że solistka zespołu Bajm,pani Beata.Melodie i słowa piosenek były dobre,ale soliści o słabych głosach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka