wodna_37 07.07.13, 16:29 Nie jestem z Opola , Czy Zoo jest niedaleko dworca PKP ? jaki to jest dystans idąc pieszo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miejscowy Re: Zoo w Opolu IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.13, 18:28 Nie jest daleko. 10 minut od dworca spacerkiem. ok. 1 km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbb Re: Zoo w Opolu IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.13, 19:16 skoro piszesz na forum to masz internet ; skoro masz internet to masz mapy google; skoro masz mapy google to da się przejśc i zrobić kilometraż trasy; skoro tego nie chce ci się zrobić to: wychodzisz z dworca i pierwsza w lewo mijasz Komendę Policji most nad kanałem zaraz za mostem nie przed mostem w lewo w ścieżkę pod wiadukt prosto prosto aż do odry i przez pieszy most na odrze zamostem prosto i jesteś w zoo Odpowiedz Link Zgłoś
wodna_37 Re: Zoo w Opolu 15.07.13, 19:31 dzięki, dotarłam bez map google :P Gość portalu: mbb napisał(a): > skoro piszesz na forum to masz internet ; skoro masz internet to masz mapy goog > le; skoro masz mapy google to da się przejśc i zrobić kilometraż trasy; skoro t > ego nie chce ci się zrobić to: > wychodzisz z dworca i pierwsza w lewo > mijasz Komendę Policji most nad kanałem > zaraz za mostem nie przed mostem w lewo w ścieżkę pod wiadukt > prosto prosto aż do odry i przez pieszy most na odrze > zamostem prosto i jesteś w zoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Zoo w Opolu IP: *.com 15.07.13, 21:35 Po co chodzisz do tego Z.O.O. Z.O.O to zło tak piszą na murach w około ,i mają racje. Odpowiedz Link Zgłoś