Dodaj do ulubionych

Depeche Mode - It's no good

21.03.07, 23:36
Właśnie sobie słucham tej piosenki i stwierdzam, że jest wysoce niewskazana
dla samotnych kobiet wieczorową porą - tak straaaasznie nakręca, ech...
Obserwuj wątek
    • avital84 Re: Depeche Mode - It's no good 21.03.07, 23:37
      No nie...i Ciebie dopadły te dziwne wiosenne nastroje?!:)
      • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Depeche Mode - It's no good 21.03.07, 23:39
        Ależ one się mnie cały czas trzymają. Z kamienia nie jestem :-)
        A wogóle to zrobiłam sobie wizytówkę. Może mnie rozpoznasz?
        • avital84 Re: Depeche Mode - It's no good 21.03.07, 23:41
          Wiedziałam, że Cię znam.;)
          • cala_w_kwiatkach Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 00:25
            wlasnie przy DM najlepiej sie relaksuje:)
            • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 00:35
              oj nie, w moim przypadku nie jest to relaks tylko poprostu...
              z resztą nieważne :-P
              • agata305 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 00:41
                A co sądzicie Drogie Forumowiczki o HOME?
                • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 00:49
                  świetna piosenka, ale nie ma na mnie aż tak silnego oddziaływania jak its no good.
                • polla4 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:05
                  Lubię, był czas że słuchałam namiętnie pod wpływem takiego jednego co się
                  malował czasami. A teraz wolę ppzytywniejsze klimaty
        • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 00:56
          Girls, czy moge Was prosic o przywitanie mnie na lotnisku w Lodzi w ten
          piatek?? ;)))
          • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:01
            że co? mamy może założyć ludowe stroje i chlebem i solą przywitać łaskawca
            powracającego do ojczyzny?
            • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:05
              wystarczy czerwony dywan, siakies kwiaty i zaproszenie na cos dobrego do
              jedzenia i do picia :)))
              • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:06
                aaa, jak czerwony dywan to pewnie i kreacje jak z gali oscarowej?
                • polla4 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:07
                  Na długo przylatujesz?
                  • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:13
                    w poniedzialek o 17:30 mam samolot powrotny :/
                    a co? ;)
                    • polla4 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:15
                      A nic, pytam z ciekawości :)
                      • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:16
                        no mi nie zdradzisz?? ;))
                        • polla4 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:19
                          A czemu na tak krótko? U nas wiosna dopiero ma się rozkręcić dopiero za
                          tydzień-dwa. Teraz zimnica jest. Brrr

• konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:22
                            tutaj tez zimno sie zrobilo, dzisiaj juz troche cieplej
                            bo na dluzej nie moglem nie majac rozpoznania co bede robil w tym okresie...
                            • polla4 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:24
                              Aha, to życzę owocnego pobytu:) W sumie w ciagu tych paru dni tez mozna cos
                              porobić, ludzi poodwiedzać itp.

• konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:27
                                kurcze, grafik juz napiety, a trzeba jeszcze kilka osob zmiescic :)))
                                • polla4 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:32
                                  Cóż.. jakoś musisz zadecydowac kto jest wart tego, by mu czas poświęcić.
                                  :)
                                  • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:33
                                    wszyscy, nie ma ze ten nie a tamten tak
                                    • polla4 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:34
                                      bo inni by sie poobrażali?
                                      • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:35
                                        tez
                                        kurcze, juz nie wiem jak to poukladac zeby bylo dobrze :/
                                        • polla4 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:38
                                          POradzisz sobie :)
                                          • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:45
                                            moze pomozesz mi?? ;))
                                            • polla4 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:48
                                              Jasne, jestem zawsze skora do pomocy :) Na początek mogę Ci zaoferowac moje
                                              wirtualne wsparcie :)

Ale juz spadam, bo jestem zmeczona jak mops
                                              Pa

:o)
                                              • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:53
                                                ech, a myslalem ze moge na Ciebie liczyc :P
                                                ja tez uciekam, dobranoc
                              • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:28
                                dziekuje ;*
                • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:12
                  siakis kostium plazowy bedzie lepsiejszy :))
                  • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:14
                    litości, śnieg dziś padał...
                    • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:17
                      w piatek ma byc ladna pogoda, bo specjalnie zamowilem
                      • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:19
                        no ale wiesz, świeżo po zimie ciałko niegotowe do tak nagłej ekspozycji. Mogłoby
                        się zawstydzić!
                        • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:21
                          no nie zartuj, mnie nie ma sie co wstydzic, tylko przywitac z radoscia ;)
                          • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:22
                            i jeszcze do tego z radością? nie przesadzasz czasem?
                            • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:23
                              no moze tylko troche, no ale dla mnie chyba warto?
                              • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:25
                                eetam, cholera wie czy warto. Skąd ja mogę to wiedzieć? :-)
                                • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:28
                                  oj, Ty juz dobrze wiesz czy wrto :)
                                  • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:32
                                    wiem? muszę chyba spojrzeć w głąb siebie i zadać sobie to zaj..ście ważne
                                    pytanie: czy warto.
                                    Także teraz udaję się na konsultację z wewnętrznym ja, ale może się zdarzyć, że
                                    sobie przysnę i nici z komunikacji wewnętrznej.
                                    • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:34
                                      no to postaraj sie dla dobra sprawy wyjasnic to i nie zasnac
                                      no chyba ze sny przyniasa ukojenie i odpowiedz
                  • stella.polaris25 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:15
                    OOO:)
                    I jak dlugo planujesz zostac w pl?
                    • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:18
                      krotko, bo tylko do poniedzialku wlacznie
                      pozalatwiam sprawy i wracam
                      nie wiedzialem na czym bede stal, wiec nie moglem na dluzej :/
                      • stella.polaris25 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:18
                        Ajj,dobrze,ze chociaz tyle:)
                        Odpoczniesz sobie od pracy:)
                        • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:20
                          zwlaszcze ze caly tydzien juz pracuje :DDD
                          • stella.polaris25 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:21
                            Hheeheh
                            ahhhh:)
                            .....az caly tydzien:P,woow:)
                            Ale i tak ci dobrze,:)
                            • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:23
                              ale wielka lipa, bo mialo byc innaczej, nawet ladnie sie zapowiadalo
                              tylko ze anglicy chyba nauczyli sie od nas, mowiac pozniej zadzwonie :/
                              • stella.polaris25 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 01:56
                                Konrado ciesz sie,ze mosze chocaiz na chwile przywitac ojczysta ziemie:P
                                Wdzez,ze robisz postepy w narzekaniu:P
                                • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 02:16
                                  czepiasz sie :PP
                                  dobranoc ;)
                                  • stella.polaris25 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 02:18
                                    Mysla,ze spisz:)
                                    Dobranoc....
                                    Ahh nie lubie forum o tj porze wszyscy w lozeczkach:),
                                    papatki
                                    • konrado80 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 02:22
                                      no to zamiast siedziec na forum, przyszlabys do mnie ;))
                                      pa ;)
                                      • stella.polaris25 Re: Depeche Mode - It's no good 22.03.07, 02:24
                                        Konrado przestan puszczac banki mydlane:PP
                                        Za stara jestem na to:)
                                        ,milych snow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka