IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.13, 22:15
Rozpoczęłam podyplomówkę w Andragogu. Katastrofa, ale o tym mnie przestrzegano. No i taki przedmiot - Etyka zawodu nauczyciela według Jana Pawła II. Dyplomy wyda chyba Watykan, ale czy ktoś nam uzna te "studia" - watpie. Trzy tysiace poszło sie chyba paść
Obserwuj wątek
    • Gość: behemot Re: andragog IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.13, 22:44
      A to dziwne. Taki przedmiot zazwyczaj mają szkoły katolickie, takie jak Rydzyka czy Piwko. Andragog kiedyś współpracowł z Jańskim ale się rozwiedli z cichym hukiem. Być może w siatce Andragogowi został taki przedmiot a Wyższa Szkoła Oficersko Humanistyczna z Brzegu wystawi podyplom. W końcu przecież chodzi o papier wymagany przez dyrekcję szkoły, by robotę utrzymać a nie o kwalifikacje. A kto płaci z góry za studia? Trzy kafle? Przecież w tej mizerii demograficznej można płacić miesięcznie za studia. No niestety, trzeba mieć łeb w każdej sprawie - takie czasy. Opisz bliżej swoją sprawę anonimowo, a może innych ustrzeżesz przed błędami.
      • Gość: wiera Re: andragog IP: *.centertel.pl 09.11.13, 11:59
        Przeczytałam kolejnego knota w wydaniu malkontenta behemota...
    • Gość: tez studentka Re: andragog IP: *.azylnet.com 29.11.13, 20:27
      ja tak w skrócie bo nie chce mi się podejmować głębszej dyskusji... a co Ci Wielka Pani Nauczycielko szkodzi posłuchać o etyce wg naszego papieża Jana Pawła?? chyba Ci mózgu nie spali... brak słów...chyba że wolisz dzieci nauczać o tym, że dwóch tatusiów to jest ok...itp.
    • Gość: ku przestrodze Re: andragog IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.13, 18:40
      czy wy wiecie moi mili nauczyciele, że wiekszość prowadzonych w Andragogu podyplomówek nie daje żadnych uprawnień, to zwykła ściema, skok na kase i mydlenie oczu naiwnym nauczycielom. Opamietajcie się, szkoda waszych pieniedzy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka