Dodaj do ulubionych

Widowisko z kośćmi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 02:43
Nigdy nie uwierzę w to, że Spałek mógłby zrobić tak idiotyczną rzecz. Na
pewno nie on to jest po prostu niemożliwe. To jest pasjonat i zbyt mądry
człowiek na takie numery. Miałam z nim parę lat temu zajęcia na UO i wiem,
jaki to jest człowiek, nigdy nie zrobiłby takiej rzeczy. Jak by na uczelniach
było więcej naukowców jego pokroju to mieli byśmy naprawdę wysoki poziom
kształcenia, życzę przyszłym studentom więcej kadry z takim zmiłowaniem do
nauki, jakie ma pan doktor.
Obserwuj wątek
    • Gość: eMIL SZORC PRÓBUJE ROBIĆ KARIERĘ... IP: 217.173.203.* 16.08.04, 10:18
      ...na grzbiecie i kosztem innych. Wstyd mi za taką Policję. To przykład, jak
      jeden policjant pracuje na "reputację" swoich ciężko pracujących kolegów. Np.
      łapiących przestępców drogowych w upale.
    • Gość: Sendzia Re: Widowisko z kośćmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 11:00
      to że człowiek jest znany nie oznacza wcale że jest niewinny
      • Gość: aaargh Re: Widowisko z kośćmi IP: *.icpnet.pl 16.08.04, 13:26
        A jak ktoś coś ma w domu, to nie znaczy, że ukradł.
        To śledztwo chyba drogówka prowadzi, bo w ciągu 24 godzin od publikacji
        poprzedniego artykułu internauci pokazali więcej możliwych źródeł pochodzenia
        kości w internecie, niż znalazła opolska milicja.
    • Gość: patrze Re: Widowisko z kośćmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 15:09
      nie pierwsza to sytuacja w Opolu, kiedy organy scigania dla wlasnej
      popularnosci naglasniaja jakas watpliwa sprawe robiac z Bogu ducha winnej osoby
      bandyte na czolowki wiadomosci. Apeluje do policji i prokuratury o wieksza
      dyskrecje, bo pozwy o naruszenie dobr osobistych moga zalac wasze instytucje.
      • Gość: komarek Re: Widowisko z kośćmi IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 16.08.04, 21:11
        Też mam takie odczucia. Ale dodatkowo wydaje mi się, że sprawa ta ma i drugą
        stronę. W sobotę GW opisała sprawę po raz pierwszy. Niby całkiem neutralnie i w
        porządku. Ale nie było tam nawet cienia wiary w niewinność Spałka, którego
        wiedza i praca uatrakcyjniała Gazetę w ciekawe artykuły. A dziś kiedy w
        zasadzie biologa oczyszczono z zarzutów, GW podnosi larum: to Policja winna!...
        Czemu w sobotę nie widziałem cienia powątpiewania ze strony redakcji w
        sensowność przedstawionych absurdalnych z założenia zarzutów. Przecież był to
        człowiek znany GW od dawna. Znany wielu ludziom nie tylko w Opolu, nie tylko w
        Polsce.
        • Gość: SZMATA Bo GW i NTO to szmatławce. IP: 217.173.203.* 16.08.04, 21:35
          Redaktorom zależy wyłącznie na wierszówkach. A informowanie społeczeństwa to
          slogan wytarty na języku redaktorów. Szmatławse wymienione i inne walczą o
          klienta, o nakłąd. Walka jest bezpardonowa, a uczestniczący w niej redaktorzy
          to ludzie w sporej części bez zasad. W czasie urlopowo-wakacyjnym tzreba o
          czymś pisać by mieć na piwo i czynsz. A poziom obydwu dzienników jest taki, jak
          sprawy o których piszą - brukowy.
    • Gość: Jeż Jerzy Re: Widowisko z kośćmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:31
      Sam jestem policjantem i od dawna obserwuję praktykę pod nazwą "cała para w
      gwizdek". Jeżeli nie można pochwalić się faktycznymi sukcesami w zwalczaniu
      przestępczości to trzeba budować tzw. rzeczywistość wirtualną, fałszować
      statystyki, oszukiwać przy kwalifikacji przestępstw itp. Ta forma gnije i mocno
      cuchnie, przykre to ale prawdziwe: www.policjainaczej.prv.pl
    • Gość: Jeż Jerzy Re: Widowisko z kośćmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:41
      Brać się rzetelnie za dinozaury we własnych szeregach jak np. Chwaliński, a nie
      za biednego doktora. www.policjainaczej.prv.pl
    • Gość: mago Re: Widowisko z kośćmi IP: *.icpnet.pl 17.08.04, 22:13
      Kolejni zasrani specjaliści z policji. Lepiej się uczcie policyjnego fachu
      zamiast pajacować na mszy po kościołach. To możecie robić po pracy, papudroki
      jedne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka