Dodaj do ulubionych

jeszcze o 8 marca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 13:34
Administrator tego forum to zwykly koorwiszoon usuwający \a\ wątki wedlug swojego widzimisie.
Mam prawo uważać że poczuł\a\ się nieswojo kiedy zapytałem dlaczego geje i lesbijki nie wręczają sobie kwiatkow na Dzień kobiet.Dalej -czy ta baba a wcześniej chłop z Twojego ruchu\co za nazwa\
jest reklamą dżender czy też nie.Moim zdaniem mam prawo zadawać takie pytania skoro w mediach od lat cedzą przez zęby o wolnośći słowa.A swoją drogą moim zdaniem red, Lis powinien w swoim programie zapytać panią G. czy jej 24 letni syn zwraca się do niej per tato czy też mamo!!!\cha cha cha\ Obecna wolność slowa w Polsce niczym sie nie różni od tej z tamtej epoki czego dowodem jest usunięcie mojego wątku. NIE O TAKE POLSKĘ WALCZYŁEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • lech.junosza Re: jeszcze o 8 marca 09.03.14, 16:13
      Tak, walczyłeś ! W 1983 napisałeś na patykiem na śniegu: PRECZ ! Następnie - dla zmylenia rozbestwionej bezpieki - natychmiast zatarłeś napis a patyk, dla zatarcia śladów linii papilarnych spaliłeś. Jestem przekonany, że nasz Pan Prezydent odznaczy Cię Orłem Białym z Diamentami. Byłeś bardzo ale to bardzo dzielny.
      • Gość: gość Re: jeszcze o 8 marca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 19:38
        Ja tylko cytowalem naszego prezydenta \nie Komorowskiego !\ co się Lejba Kohne zwie ale rodowego nazwiska się wstydzi.Więcej o nim nie napiszę poza cytatem bo się takich ludzi brzydzę!!!

• lech.junosza Re: jeszcze o 8 marca 09.03.14, 21:18
          Gość portalu: gość napisał(a):

> Ja tylko cytowalem naszego prezydenta \nie Komorowskiego !\ co się Lejba Kohne
          > zwie ale rodowego nazwiska się wstydzi.Więcej o nim nie napiszę poza cytatem b
          > o się takich ludzi brzydzę!!!
          >
          >
          Mówię z "bulem" - sorry.
          • Gość: bozia Re: jeszcze o 8 marca IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.14, 00:03
            A cóż poeta chciał wyrazić???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka