Dodaj do ulubionych

ZLIKWIDOWAC OPOLE MIASTO ZŁODZI

IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 18.08.04, 20:41
Jeszcze tacy sami siedzą ukryci przez Zarząd miasta w spółkach miejsckich.
Zlikwidowac to, bo niszczą spółki , niszczą ludzi!!!!!!!!!!!!.Inaczej nie
oczyści sie miasta z zarazy czerwonej i złodziei.
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo Re: ZLIKWIDOWAC OPOLE MIASTO ZŁODZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 15:22
      Ja również uważam że likwiadacja woj. opolskiego jest jedynym realnym sposobem
      pozbycia a raczej osłabienia kliki tzw politycznej.
      • Gość: don pedro Re: ZLIKWIDOWAC OPOLE MIASTO ZŁODZI IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.08.04, 18:16
        Do tanga trzeba dwojga.
        • Gość: (nie ?) złodziej Re: ZLIKWIDOWAC OPOLE MIASTO ZŁODZI IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 20:10
          hehe niedługo to nawet Polski już nie będzie ,gdyż została sprzedana i
          przekurwiona przez "kwiat polskiej inteligencji"

A po jaką cholerę jest mi potrzebne polskie obywatelstwo skoro nie mam pracy i
          widoków na przyszłość ?
          (jeszcze nie) złodziej
          • Gość: delete ZLIKWIDOWA POLSKĘ PANSTWO ZŁODZIEI ? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 20:34
            ?
            • Gość: don pedro Re: ZLIKWIDOWA POLSKĘ PANSTWO ZŁODZIEI ? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.08.04, 20:56
              zgadzam sie i jestem ZA.
              Polska i Opole potrzebna jest wylacznie dla zlodzieji i cwaniakow. Normalni i
              uczciwi ludzie nie maja co tu szukac. Dlatego coraz wiecej mlodych wyjezdza
              zagranice.
          • Gość: Goocha Re: ZLIKWIDOWAC OPOLE MIASTO ZŁODZI IP: 81.210.62.* 21.08.04, 21:13
            Po co Ci polskie obywatelstwo?A choćby po to żeby uszanować to, że tysiące
            Naszych przodków ginęło za NASZĄ wolność!!!A to, że w Polsce nie ma pracy to
            tylko dlatego, że władze w państwie obejmują zasrane komuchy!!!!!!A widoki są
            tylko trzeba sie rozejrzać pozdrawiam
    • Gość: osam Re: ZLIKWIDOWAC OPOLE MIASTO ZŁODZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:59
      wysadzić w powietrze. Jedyny sposób
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka