Dodaj do ulubionych

A w Wyborczej Omerta - czyli zmowa milczenia.

07.07.14, 22:26
Dyspozycyjni wobec przestępczości zorganizowanej dziennikarze opolskiej redakcji GW uparcie milczą i nie napiszą ani słowem jak działacze opolskiej Platformy kradli.

Jednym słowem Omerta, czyli mafijne milczenie.

Dostarczyłem tam im wszystko, pełną wiedzę o wyłudzeniach. A mimo to milczą w najlepsze.
Ale jednak coś się z leksza zmienia. Bo co prawda sprzedajna ferajna z GW blokuje społeczeństwu dostęp do wiedzy o kradzieżach opolskiej klasy politycznej, to jakby już Lodziński przestał robić loda Zembaczyńskiemu.

A wszyscy pamiętamy jego lizusowato - poddańcze teksty. Bo na przestrzeni lat było ich setki. A tu ZONK. Ryszard Zembaczyński ikona Platformy został złapany jak kradł. Kradł na żywca.
Panie Lodziński, pytam się, komu bedzie ciągnął pan loda po nowym rozdaniu?
Obserwuj wątek
    • Gość: deell Re: A w Wyborczej Omerta - czyli zmowa milczenia. IP: *.13.privacyrepublic.org 09.07.14, 12:28
      Po opolu chodzi facet który na ulicy głośno krzyczy sam do siebie,ostatnio widywano go w czerwonej czapeczce,ma długie włosy.Kto to jest,czy to nie ten antysemita men1972?
      • Gość: Mordehaj koszer nostra IP: 176.10.100.* 10.07.14, 23:31
        Sugerujesz,że gazeta GWno to mafia i kosze rnostra,tak nie wolno to antysemityzm ,który sam zwalczasz i donosisz do prokuratóry na antysemitów.
        Co to jest koszer nostra:
        www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=koszer+nostra&spell=1
        • men1972 Re: koszer nostra 12.07.14, 08:56
          @ Mordehaj
          Nie. Nie. Gazeta Wyborcza jako całość nie jest koszerna - jak sugerujesz.
          Ale za to w poszczególnych redakcjach regionalnych np. w Opolu, są zatrudnieni żli, niedobrzy ludzie. Ludzie którzy są tak zepsuci, że świadomie ochraniają przestępczość zorganizowaną.

Przykład konkretny z Opola? Proszę bardzo.
          pan Frelich, redaktor naczelny GW w Opolu. Od lat ochrania opolską przestepczość zorganizowaną zgrupowaną w syndykacie zbrodni, złodziejstwa i wyłudzeń. Opolski syndykat zbrodni nosi nazwę Platforma Obywatelska.

Więc pan Frelich od lat ochraniał członków syndykatu zbrodni z opolskiej Platformy. Poprzez robienie im odpowiedniego Public Relatjons ( popularnie zwanego PR-pijarem ).
          Oczywiście nie działał sam. Bo miał pomocników w opolskiej redakcji. Na tym polu szczególnie wyróżniał się pan Lodziński, oraz ta blondynka ( zapominałem jej nazwiska ) która pisze teksty z błędami ortograficznymi i stylistycznymi !!!
          • Gość: czytacz2 Re: koszer nostra IP: *.snel.com 12.07.14, 11:05
            Ci ludzie mają wytyczne z góry i piszą tak jak im nakazano,a że czcą się przypodobać szefom i wychodzą przed szereg to inna sprawa.Pisząc o blondynce miałeś na myśli Żbikowską chyba,czego można wymagać po absolwentach opolskich "uczelni",po tych uczelniach wychodzą o wiele bardzej zepsuci i zdemoralizowani jak tam wchodzili.Te opolskie "uczelnie" to nic dobrego.
            W wakacje bez tego studenckiego bydła w Opolu jest o wiele lepiej .
            To studenckie bydło,i mafia ze "studiów" obsiadła opolską "gazetę "GWno, i za psie pieniądze wykonuje polecenia zgóry jak ma pisać i o czym
            • men1972 Re: koszer nostra 12.07.14, 18:33
              @ czytacz2

Tak. Tak. Ta blondynka z redakcji opolskiej GW której nazwiska zapomniałem, to jest Żbikowska !!! Tak masz rację, to ona.

,,Redaktorka,, która nie potrafi pisać ortograficznie. Robi w swoich artykułach kupę błędów gramatycznych i stylistycznych w pisowni. Jednym słowem pisze na poziomie Gimnazjum.
              Nie piszę tego, żebym się jej czepiał. Bo sam robię mnóstwo podobnych błędów w pisowni co i ona. Tyle tylko, że ja nie jestem redaktorem lecz zwykłym malarzem, więc mi ewentualnie wolno, jej z racji pełnionej funkcji już nie.
              *******************************************************************
              Ale najgorsze jest, że redaktorzy z opolskiej Wyborczej od kilku lat wiedzieli, dokładnie wiedzieli, że Ryszard Zembaczyński ze współpracownikami z opolskiej Platformy kradnie. I wszyscy oni milczeli. Nie powstał na ten temat ani jeden artykuł.
              Po prostu OMERTA !
              • Gość: xyz123 Re: koszer nostra IP: *.snel.com 12.07.14, 19:41
                Żbikowska podobno jest po polonistyce ,absolwentka opolskiego "uniwersytetu"
                • men1972 Re: koszer nostra 20.07.14, 18:39
                  Nie wiem jakie ona studia skończyła, i czy jaki dyplom sobie być może zakupiła.

Bo kiedy kiedyś zapytałem ją dlaczego robi takie błędy ortograficzno stylistyczne - to się zrobiła czerwona jak rzodkiewka :-)
    • angrusz1 Re: A w Wyborczej Omerta - czyli zmowa milczenia. 21.07.14, 11:37
      Wyborcza dołuje . Kiedy zmieni się rząd to Głos Cadyka całkiem zbankrutuje .
      • men1972 Re: A w Wyborczej Omerta - czyli zmowa milczenia. 21.07.14, 18:28
        @ angrusz

Nie. Nie. Wyborcza nie zbankrutuje. Ta gadzinówa, szmata prasowa będzie żyła z ogłoszeń jakie w niej zamieszczają samorządy.
        • Gość: gość Re: A w Wyborczej Omerta - czyli zmowa milczenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.14, 14:15
          Wystarczy jeden sposób na to aby w Opolu ją zamknęli, zmniejszyć jej sprzedaż w Opolu czyli mnie kupować Gówna Wyborczego i wówczas opolski oddział zostanie zamknięty.
          Zresztą nie raz byłem świadkiem jak Gó... Wyborcze kłamało, przepraszam, po prostu przeinaczało prawdę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka