Dodaj do ulubionych

Moje przebudzenie: Kwestia żydowska

IP: *.nos-oignons.net 26.01.15, 12:35
Moje przebudzenie: Kwestia żydowska

W ostatnim programie radiowym z Knudem Eriksenem z Danii, długo rozmawialiśmy o druzgocącej roli zorganizowanej społeczności żydowskiej w promowaniu międzynarodowego bolszewizmu i rosyjskiej rewolucji, jak również o ich czołowej roli w największych masowych mordach wszechczasów, roli, którą dobrze udokumentował Solżenicyn. Fakty mogą być szokujące dla wielu to czytających, ale ich przywódcza rola w tragedii komunistycznego mordu i opresji, nie podlega żadnej większej dyskusji, obecnie ledwie dotykają jej główne media. Ten artykuł cytuje liczne źródła głównego nurtu, takie jak Winston Churchill, amerykański ambasador w Rosji, Amerykańskie Archiwum Państwowe, dokumenty brytyjskiego wywiadu, a nawet National Geographic z okresu rosyjskiej rewolucji. Czytaj i ucz się!

Więcej:
wolna-polska.pl/wiadomosci/moje-przebudzenie-kwestia-zydowska-dr-david-duke-2015-01
Uwaga:

Pod nicki zakladajacych post, podszywa sie dezinformator (tzw.hasbara) poznacie go po tym ,ze przybiera ten sam nick co osoby zakladajace post,ale ma innego operatora i adres ip.
Stosuje tez inne triki,takim dezinformatorem ,raczej z glupoty niz swiadomie,a moze jedno i drugie ,jest miedzy innymi lalecznik-7,Max4,i inni.

Napiszcie w google.pl
hasbara
Obserwuj wątek
    • lalecznik-7 Re: Moje przebudzenie: Kwestia żydowska 26.01.15, 15:31
      A jak się to podoba?
      hejtstop.pl/?gclid=Cj0KEQiA6JemBRC5tYLRwYGcwosBEiQANA3IB4vR6NduUPFRdOUqZvGN-MDT4WP4EJxLbkKeq5Fi_TwaAjm78P8HAQ
      • men1972 Citizen_z Opola 26.01.15, 17:15
        @ Citizen.

ty podobno jesteś opiekunem tego forum. To dlaczego spisz i nie usuwasz tych antysemickich wątków, na dodatek pisanych przez jednego hajtera przy wykorzystaniu systemu do zmieniania IP.
        • lalecznik-7 Re: Citizen_z Opola 26.01.15, 20:52
          Behemot prosił o wolność słowa. To jest. A ja mam zajęcie :)
          • Gość: Gucman Re: Citizen_z Opola IP: 5.196.178.* 26.01.15, 22:46
            @men1972
            To wszystko dlatego,że Ryszard Zębaty zapłacił i zlecił zabójstwo na menie1972.
            To dlaczego jeszcze ,żyjesz,powinien był to zlecić nie partaczom,a Mossadowi,wtedy była by pewnośc,że zlecenie zostanie wyknane.
            Odszczekiałeś śię tutaj, i na około,że wyjeżdżasz z Opola ,a dalej tutaj jesteś,jesteś osobnikiem bez honoru słowa twoje nie mają znaczenia i są kłamstwem i pomówieniami.
            Na moje oko w Opolu jest za dużo ludzi a jeszcze więcej samochodów,bo jedna osoba ma ich kilka.
            Dobrze ,że ludzie wyjeżdżają z Opole,będzie lużniej i tak jest tłoczno,na ulicy,na mieście i w sklepach.
            Żydzi korzystajcie puki można i budujcie w Opolu więcej Kauflandów,Auchladów,itd.itp. bo kolejski są niemiłośierne.W innych regiunach Kraju po sklepie można jezdzić na wrotkach tak jest pusto i nie ma kolejek,a w Opolu hanys wykupi wszystko i przez z nich ta drożyzna jest.Opole jest jednym z najdroższych miast w Polsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka