Gość: juhas IP: *.static.ip.netia.com.pl 26.02.16, 13:48 www.kontrateksty.pl/index.php?action=show&type=news&newsgroup=24&id=5520 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cair Re: jak fałszuje się historię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.16, 16:14 Oj kaki ty durak !!! - Lech Kaczyński był pierwszym prezydentem na którego opozycja nie miała haków. a Wałęsa to kapuś który przyczynił się do zniszczenia życia kilku ludziom a teraz idzie w zaparte. Na mój wpis o nocnej zmianie powiadasz stare jak świat .Owszem, owszem lecz tym razem się nie wykręci ze swojego kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyczny Re: jak fałszuje się historię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.16, 10:23 Skąd to wiesz? Wygląda na to że na każdego była teczka i wystarczyłoby poszukać w prywatnym archiwum odpowiedniego generała a znalazłbyś teczki Kaczyńskich, Macierewicza, może nawet Olszewskiego. Nie takich SB łamało, nie tacy z SB współpracowali. PS. to że czegoś nie znaleziono nie znaczy, że to nie istnieje tylko że szukano w złym miejscu (Przykład teczki "Bolka") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cair Re: jak fałszuje się historię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.16, 11:20 skąd ja to wiem ? z filmu - niosła Go Polska. dalej , posłuchaj odpowiedzi Wałęsy na pytanie dlaczego nie podpisał ułaskawienia \a mógł\ pułkownika Kuklińskiego ?. tu nasuwa się automatycznie pytanie - czego i kogo obawiał się ten człowiek ? www.youtube.com/watch?v=7dLKDNDiADI Odpowiedz Link Zgłoś
lalecznik-7 Re: jak fałszuje się historię 28.02.16, 11:14 To jest "antykomunistyczny bolszewizm". Nienawidzimy komunistów, ale stosujemy dokładnie takie same metody propagandowe i niemal identyczny język. Ale przynajmniej teraz, po ataku kiszczakowymi teczkami na Lecha Wałęsę, wiadomo po której stronie stoi Jarek z PIS. Dokładnie tam gdzie stało ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cair Re: jak fałszuje się historię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.16, 11:41 a niby dlaczego nie można uzupełnić biografii Wałęsy ? Święci są w niebie !!!! Najlepszy na tym forum jest typ o nicku lalecznik 7. który już po raz kolejny tak się nakręcił że biedak nie mając jakichkolwiek argumentów sam już nie wie co pisze.Kiedyś obraził się na mnie bo nazwałem go fiutem a fiut to przecież polskie nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: jak fałszuje się historię IP: *.centertel.pl 06.03.16, 10:44 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19724875,sensacja-w-sieci-kaczynski-tez-mial-byc-internowany-nie.html#Czolka3Img Odpowiedz Link Zgłoś