Gość: behemot
IP: *.dynamic.chello.pl
03.11.16, 22:41
No i wyszło szydło z wora nomen omen. Polecieli wszyscy na nowy komunikator amerykański i ..uj. To privantne ustrojstwo daje ci do przeczytania regulamin, politykę prywatności, i nie czytasz a klikasz, bo już chcesz mieć fejki i to szybko. Nie ma cię na fejsie to nie istniejesz. Amen. Już, już, szybko...i rejestracja, mam fejsa. No fakt, prywatna firma udziela ci miejsca do szczekania ale w każdej chwili może ci mordę zamknąć, bo to jej teren i jej prawa. No muszę przyznać, że forum upadającej Wyborczej jest daleko bardziej wolne i liberalne niż ten zbuk. Stado poszło, niczym barany za pasterzem na fejsa a on im teraz pokazuje fucka jak chce i kiedy. Buczą narodowcy i kukizowcy, że ich wycinają jak szparagi w sezonie ze zbuka a tymczasem, mój portal, moje miejsce, które udzielam do publikacji za frico, to i robię sobie co chcę. Wolność Tomku w swoim domku. Allegro poszło za 13 miliardów. Trzeba założyć polski portal, pod nazwa glos wolny i niech ludziska zakładają konta jak na Naszej klasie. Ale jak żyję admin tez będzie ciął wypowiedzi, bo hejt i antysemityzm, homofobia itd.