Dodaj do ulubionych

pomocy-allegro

05.03.13, 14:22
poratujcie dobra radą...Kupiłam znaczy kupił mój partner wink auto na kup teraz.No i zaczął się problem ze sprzedającym,jak zadzwoniliśmy to stwierdził ,ze jesteśmy trzecimi,którzy kupili.....na argument aby sprawdził nick ,kto faktycznie kupił stwierdził ,że już ktoś po auto jedzie,druga wersja,ze jest zepsuta ,trzecia ,ze ma chorą babcie i przez to omyłkowo wystawił dwie aukcje itd-jednym słowem kreci.Założyliśmy spór na all,doradzcie jakie są możliwości ,nie chcemy odpuścić.Może któraś z Was miał podobna sytuację?Dodam ,że cena była atrakcyjna ,ale nie pomyłka typu 1 zł.Normalna realna cena.
Obserwuj wątek
    • ann1610 Re: pomocy-allegro 05.03.13, 14:36
      Obawiam się, że niestety nie ugrasz zbyt wiele.
      Z regulaminu Allegro: "Celem Transakcji dotyczących sprzedaży lub wynajmu nieruchomości, Transakcji w kategorii „Wakacje” oraz Transakcji w kategorii „Motoryzacja” (serwis motoAllegro), w podkategoriach „Samochody”, „Motocykle”, „Maszyny budowlane”, „Maszyny rolnicze”, „Inne pojazdy i łodzie”, "Przyczepy, naczepy" oraz "Wózki widłowe", Transakcji w kategorii "Usługi" oraz Transakcji w podkategorii "Żywe zwierzęta" nie jest zawarcie umowy, jakiekolwiek czynności podejmowane przez Użytkowników w ramach tych Transakcji nie są wiążące, a Transakcje te mają charakter wyłącznie ogłoszeniowy."

• zdzisnadzis Re: pomocy-allegro 05.03.13, 14:43
      Ludzie czytajcie regulamin! Aukcje w kategoriach motoryzacja, nieruchomosci nie sa wiążace i maja charakter tylko ogłoszeniowy, tak wiec nic nie wskóracie..
      • moiza Re: pomocy-allegro 05.03.13, 15:15
        Jak ja czytałam...mój błąd.Dziękuje za sprowadzenie na ziemię.sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka