IP: *.euronet.net.pl 08.10.04, 18:22
Szukam pracy w roli hostessy na promocjach w supermarketach. Może macie
jakieś namiary...
Obserwuj wątek
    • agnesska27 Re: hostessy 30.06.16, 10:54
      U mnie plan był taki, że będę dorabiać jako hostessa, a ostatecznie okazało się tak, że stało się to moim głównym źródłem dochodu :) Lubię swoją pracę, co łączy się z tym, że muszę dbać o siebie, o to co jem, czy jestem wysportowana, jak wygląda moja cera, włosy... Miło być w pracy i czuć się atrakcyjną. Z drugiej strony to ciężka, fizyczna praca, praca z ludźmi, którzy nie zawsze są mili albo w dobrym humorze. Ale pomimo wszystko nie zmieniłabym jej wcale :) Jak się dostałam? Poprzez wysyłanie zgłoszeń bezpośrednio do agencji hostess w Warszawie. Odezwali się 2 czy 3, wybrałam Obsession agencjaobsession.pl/. Pracuję tam do tej pory i jestem obstawiana na najlepsze zlecenia :)
    • Gość: kaska1992 Re: hostessy IP: *.waw.pl 08.09.16, 10:37
      Spróbuj w agencji hostessa DNA - hostessa.pl - to bardzo duża ogólnopolska firma. Zawsze jest bardzo dużo ofert z całej Polski i chyba najlepsze stawki.
    • ula.wadas Re: hostessy 01.10.17, 12:26
      My korzystamy z usług hostess booking, bardzo dobra agencja, jak klienci jesteśmy zadowoleni ale hostessy z współpracy z agencją też, moze tam sprawdź ;)
      • kamyk445 Re: hostessy 27.10.17, 00:12
        Tez bardzo ich polecamy! Świetna agencja, profesjonalna, złego słowa nie powiem. Same hostessy to najwyższa klasa że tak powiem, nie są to osoby z przypadku
    • remigius991 Re: hostessy 29.03.18, 12:03
      Fajne oferty legalnej pracy możecie znaleźć też na tym praca-opolskie.pl/ portalu. Lokalne ogłoszenia to teraz chyba najlepsze źródło informacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka