30.04.18, 21:48
Proszę o opinie na temat DJ Putika. Wiem, że ma ceny które nie biją po portfelu ale chciałbym zaczerpnąć opinii na temat tego jak wyglądają z nim imprezy. dzięki za wszystkie odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • tomek99mlodzian Re: DJ Putik 15.05.18, 18:31
      Miałem przyjemność słyszeć. Kuzaj na 18urodzinach miał Putika u siebie. Dla mnie było spoko. Cała rodzina była także muzyka różna, ale każdy mógł potańczyć, nie było z tym problemu. Pozatym jak jest fajna atmosfera to impreza sie fajnie kreci i w tym przypadku tak było.
    • kostomo1515 Re: DJ Putik 29.06.18, 13:16
      Mega pozytywny i zabawny gość, trochę jajcarz, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Oprócz muzyki która w swoim stylu miksuje jest dobrym prowadzącym
    • karolcia45 Re: DJ Putik 17.09.19, 14:38
      Fantastyczny człowiek, profesjonalista w tym co robi. Ma niesamowitą energię i poczucie humoru, które potrafią zachęcić do zabawy każdego ponuraka. Polecam serdecznie.
    • karolinapisarska65 Re: DJ Putik 28.10.19, 12:15
      DJ , któremu można powierzyć każdą imprezę. Super muzyka i współpraca na medal.
    • juras55 Re: DJ Putik 14.11.19, 10:23
      DJ Putik dla mnie i dla mojej rodziny okazał się najlepszy. Wesele perfekcyjnie poprowadzone z różnorodną muzyką oraz świetnym humorem. Śmiało możesz zapytać o termin.
      • Gość: Adam Re: DJ Putik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.19, 14:28
        Polecam szczególnie na zbliżające się zabawy karnawałowe. Niezapomniany czas.
        • Gość: pati1984 Re: DJ Putik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.19, 10:49
          Oj tak zaletą DJ Putika jest nie tylko puszczanie dobrej muzyki dla ludzi w każdym wieku ale i to ,że potrafi zorganizować świetne zabawy i konkursy. Gwarancja tego, że nikt z przybyłych nie będzie się nudził. Ostatnio byłem na Andrzejkach i to były jedne z najlepszych w moim życiu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka