Dodaj do ulubionych

co o tym myślicie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:47
Co sądzicie o tym ogłoszeniu?:
"Osby do zbioru truskawek od czerwca na farmach w Anglii, pozniej do innych
owocow (jablka, wisnie, itp):0031 20 5455715"
Zamieszczone jest na www.reporter.pl
a email do tej pani to: karina.grzenkowicz@wwstaffs.nl
Może już ktoś się tym interesował?Niby wygląda wszystko ok,ale czy ja wiem...
Obserwuj wątek
    • donmirko Re: co o tym myślicie? 19.03.05, 17:03
      Wiesz też mam podobną ofertę i problem. Moim zdaniem też wszystko w miare ok,
      dalej nie wiem po co im kopia paszportu(strona ze zdjęciem). Nie wiem jeszcze
      czy wyśle moją kopie paszportu. Możesz wyrazić tutaj swoją opinię.

A z ka jesteś mozę pojedziemy razem jak oferta będzie ok.

Pozdrawiam donmirko
      • Gość: asda Re: co o tym myślicie? IP: *.server.ntli.net 19.03.05, 19:34
        a wiecie dlaczego firma z Holandii szuka praxcownikow do Anglii????
        • Gość: amigo Re: co o tym myślicie? IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 19.03.05, 22:56
          Bzdury nie dajcie się robić w konia. Można jechać tylko jak się ma za granicą
          swojego znajomego, który już ma pracę i jest trochę obeznany. W przeciwnym
          razie to duże ryzyko.
      • Gość: elka Re: co o tym myślicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 19:55
        Jestem z Katowic,a ty.I cały czas się zastanawiam nad tą ofertą.Bo faktycznie
        dziwne jest troche to że to jest firma holenderska.A jeśli chodzi o kopie
        paszportu to też nie wiem.Najgorsze jest to że musze się zdecydować do końca
        marca.pozdrowionka,elka
    • sylwek07 Re: co o tym myślicie? 19.03.05, 20:31
      asda ano ...ciekawe
      • Gość: gg Re: co o tym myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 00:14
        lipa ,bylem na truskawach haha 2 dni to taka nowoczesna forma niewolnictwa.ale
        ten co niebyl nieuwiezy wiec go.....
    • Gość: Andrzej Re: co o tym myślicie? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.03.05, 20:14
      Nie znalazłem tego ogłoszenia. Ile kosztuje taki wyjazd?
      • Gość: Andrzej Re: co o tym myślicie? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.03.05, 20:20
        Znalazłem to ogłoszenie.A może są wśród zainteresowanych studenci, którzy chcą
        wziąć udział w zorganizowanych wyjazdach na farmy do Anglii?
        • Gość: elka Re: co o tym myślicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:48
          Szkoda że już nie jestem studentką:))
          A ile kosztuje wyjazd dokładnie nie wiem.W mailu,który dostałam od tej pani o
          żadnych opłatach za pośrednictwo mowy nie było.Samemu płaci się za
          przejazd,wyżywienie i zakwaterowanie(25funtów na tydz.).Ale kiedy wysłałam
          drugiego maila z zapytaniem czy można sobie przyjechać tylko na zbiór jabłek we
          wrześniu to odpowiedzi nie doczekałam się do dzisiaj.
          pozdrawiam,elka
          • gaudia1 Re: co o tym myślicie? 11.04.05, 22:40
            elka i jakie wnioski ostateczne? masz jakies inne pomysly? ja wciaz szukam....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka