Gość: polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 18:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pytajacy Re: Czerwiński skarży na Krolla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:47 Moze posel Czerwinski tez powinien byc oskarzony, ze tydzien w tydzien spotyka sie z bylym agentem SB i UB w Salonie Politycznym Radia Opole, Krzysztofem Dz. ??? Obluda Panie posle, widziec belke w czyims oku a nie swoim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a "Dobre imie Sejmu" - he, he!! IP: 141.48.168.* 26.10.04, 10:38 Tacy kretyni jak Czerwinski wlasnie tworza "doby obraz Sejmu" Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Czerwiński skarży na Krolla 25.10.04, 22:32 Podziwiam posła Czerwińskiego - a że mu się tak chce? Dla mnie niezagrożonym liderem w skłócaniu ludzi na Śląsku Opolskim to właśnie poseł Czerwiński, czyżby Kroll deptał mu po ogonie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zabuganin Re: Czerwiński skarży na Krolla 26.10.04, 13:24 Spotkał się prywatnie Niemiec z Niemcem. Nic szczególnego. Ale największy opolski obernacjonal-oszołom z tego powodu - aż dostał sraczki. Ukrywał to, męczył się z nią aż dwa tygodnie. I wypierdział w końcu to co wymyślił. Następnym razem pewnie zmusi Sejm, do podjęcia uchwały o zwrot pół Berlina i Branderburgii, bo podobno aż tam byli kiedyś - słowianie. Nie szkodzi, że tylko raz i w dodatku - na pieszej wycieczce - ale byli ! A jak nie oddadzą, to co ? zrobimy im - "drugą Jugosławię"? Czy tak panie obernacjonaloszołom ? ps. Jako katolik, wź pan se lepiej przykład z naszego papieża, który nie robi nikomu różnicy, i spotyka się z każdym człowiekiem, nawet z największym swoim wrogiem - Alii Agczą i masonami. No ale co tam też od ciebie... widać jaki poseł taki katolik ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Pliszka Re: Czerwiński skarży na Krolla IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 26.10.04, 06:59 Poseł Czerwiński pokazuje, jak niewiele rozumie w dziedzinie pracy parlamentarnej i politycznej. Ciągle tylko agitki i hucpy. Proszę podać mi JEDEN przykład konstruktywnego dzialania tego Pana. Z żalem stwierdzam, że dotychczas niczego konkretnego jako poseł nie zrobił. Z żalem, bo siedzi w Sejmie za moje podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Czerwiński skarży na Krolla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 07:53 Szkodyn godyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS Re: Czerwiński skarży na Krolla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 10:58 I w ten sposób użytkownik "polak" popisał się znakomitą polszczyzną. Na to wychodzi, że Czerwiński i cały LPR są idolami dla analfabetów. Trudno się zresztą dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: Czerwiński skarży na Krolla 26.10.04, 11:59 Wybory juz niedlugo. Mam tylko nadzieje, ze po nich pozal-sie-Boze posel Czerwinski znajdzie swe miejsce nie w lawie sejmowej, ale w odpowiedniej placowce opiekunczej. Odpowiedz Link Zgłoś
zabuganin Re: Czerwiński skarży na Krolla 26.10.04, 13:52 Nie mieszaj - obernacjonaloszołoma z RKN-u, z porządniejszą ( chociaż trochę ? )- LPR ! ty PS-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS Re: Czerwiński skarży na Krolla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:11 Do zabuganina: Pies jest przyjacielem człowieka, a ty jesteś tylko nędznym OSŁEM. Odpowiedz Link Zgłoś
zabuganin Re: Czerwiński skarży na Krolla 26.10.04, 14:59 Do PS - a ! No już dobrze, dobrze - skoro tak ci na tym zależy to jesteś moim przyjacielem ! - ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Czerwiński skarży na Krolla 26.10.04, 15:29 Wesoło macie w tym Opolu. Taki egzemplarz jak Czerwiński powinien występować w jakimś objazdowym cyrku. Niech inni też się pośmieją. Odpowiedz Link Zgłoś
zabuganin Re: Czerwiński skarży na Krolla 27.10.04, 10:46 Już jest ??????- "fajny". Nie ? Poczekaj jeszcze parę miesięcy do wyborów gdy dostanie szajby a wtedy sam się nam - pokaże ! Odpowiedz Link Zgłoś