Dodaj do ulubionych

Garbowski chce być szefem SLD

IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.11.04, 08:21
Oj nai wny naiwny naiwny... jak dziecko we mgle..
Obserwuj wątek
    • Gość: AGG Re: Garbowski chce być szefem SLD IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.11.04, 08:31
      Panie Garbowski. A jak pan skomentuje zadymy wokół pani V-ce R.
      Czy to nadal " czyste doły" czy też "zepsuci funkcyjni"
      A czy tworząc stowarzyszenia pomocy ludziom utworzy pan stowarzyszenie
      poszkodowanych przez zepsutych funkcyjnych?
      • Gość: po namysle Re: Garbowski chce być szefem SLD IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.04, 08:58
        by... ustawic Sztelige na pierwszym miejscu na liscie do Sejmu !!! Ha, ha, ha,
        ale numer !!!
        • Gość: Kici Re: Garbowski chce być szefem SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 10:16
          Albo też Pilarczyka na I miejscu, he he he... T.G. to człowiek ze starego
          układu, choć młody wiekiem, dalej bez zmian u czerwonych!
          • Gość: TGV Re: Garbowski chce być szefem SLD IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.04, 11:00
            a w dodatku zdeprawowany przez takich cynicznych graczy jak Szteliga, Namyslo,
            Pilarczyk, Lysek, Klepacz, Nicieja et consortes, u ktorych napatrzyl sie
            falszu, podwojnego jezyka, umiejetnosci nabijania kiesy, z geba pelna
            bezczelnosci i wiernosci dla partii. Maly "peczak" opolskiego grajdolka lewicy,
            z ambicjami szybkiego dorówania baronom. Juz lepszy bylby Churas, jako uczciwy
            i mlody lewicowiec, ale nie ma szans, bo choc o niebo inteligentniejszy i pelen
            wdzieku idealista nie dopcha sie niestety, bo Pilarczyk i Szteliga go nie
            dopuszcza, gdyz ani mysla zrezygnowac z dozywotnich synekur finansowych w
            Sejmie. Wiec beda jatki w grudniu...
            • Gość: Chu.... Re: Garbowski chce być szefem SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 13:52
              Nie jestem mądry, nie jestem inteligentny, nie wiem o co w tym wszystkim
              chodzi, ale udaję że wiem. Jestem jedynie młody, ale też chciałbym być baronem!
        • Gość: klb Re: Garbowski chce być szefem SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 09:52
          nie, młody wilczek jest żądny władzy, a otacza sie nastojaszczym betonem - jak
          np. w Kluczborku Maciejem Mularczykiem- a szkoda, bo przed Kluczborkiem istniała
          szansa na samooczyszczenie SLD
    • Gość: niunius Re: Garbowski chce być szefem SLD IP: *.idea.pl 20.11.04, 11:31
      Swietny dlugoterminowy ruch posla szteligi nareszcie przyniesie efekt i jego
      czlowiek przejmie po nim schede. brawo panie posle co za polityczna precyzja
      brawo
    • Gość: SLD Re: Garbowski chce być szefem SLD IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 13:32
      piesek Szteligi
    • Gość: mobber Re: Garbowski chce być szefem SLD IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.11.04, 15:47
      no właśnie a gdzie jest Klepacz, dawniej widoczna wszędzie a teraz co? spaliła
      się ze wstydu za siebie?
    • Gość: Lancet Re: Garbowski chce być szefem SLD IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.04, 23:12
      A rachunki w TBS-ie za ponadstandartowe mieszkanko już uregulowal, czy dalej
      rżnie głupa ???
    • czarna_rozpacz Grabarz chce być szefem SLD 21.11.04, 09:14
      nie bedzie to trudne,
      • Gość: Mx Re: Grabarz chce być szefem SLD IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.11.04, 13:21
        Czy szefem SLD zostanie ten czy inny, czym tu się podniecać ? Czy ma jakiś sens
        pisanie o tej organizacji, która już dawno powinna odejść w zapomnienie ?
        naprawdę nie ma żadnego znaczenia kto w "takiej" partii rządzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka