Dodaj do ulubionych

Nowe kierunki studiów w Nysie

IP: 195.136.191.* 24.11.04, 15:47
Ja widac uczelnia w Nysie rozwija sie prezniej niz UO, jak tak dalej pojdzie
to moze byc o wiele atrakcyjniejsza niz uczelnia w Opolu - oby tak dalej!
Obserwuj wątek
    • Gość: wojkrza@wp.pl Re: Nowe kierunki studiów w Nysie IP: 213.25.164.* 25.11.04, 01:36
      BRAWO NYSA WIWAT AKADEMIA MAMY SUPER INSTYTUT NEOFILOLOGI:
      ANGLISTYKA,GERMANISTYKA,FILOLOGIA CZESKA A TERAZ RUSYCYSTYKA,IBERYSTYKA BRAWO
      INNI TEGO NIE MAJA. APROPO CO TO JEST UO I OD KIEDY UNIWERSYTETY SĄ NA WIOSKACH.
      ZTEGO CO MI SZEROKO WIADOMO OPOLE SŁYNIE Z ŁAPOWNICTWA I NIZIUTKIEGO POZIOMU
      NAUCZNIA WIĘC PASUJE JAKO WIEJSKI UNIWEREK DLA ŻLE MÓWIACYCH PO POLSKU.
      NYSA NATOMIAST JAKO KSIĘSTWO MA TYLKO PWSZ ALE ZA TO JAKI!!! TERAZ PORA NA
      FILOZOFIĘ CZEGO BYM SOBIE I ŚLASKIEMU RZYMOWI ZYCZYŁ,BOWIEM TAKIE BĘDZIE
      SPOŁECZEŃSTWO PRZYSZŁE,JAKIE JEJ MŁODZIEŻY CHOWANIE.DZIĘKUJEMY ZA NOWA SZANSE
      JAKA OTWIERA SIE PRZED TEGOROCZNYMI MATURZYSTAMI W EUROPIE BEZ GRANIC.NYSA GÓRĄ
      JJEST I BASTA .
      • Gość: magisterek Re: Nowe kierunki studiów w Nysie IP: 195.136.191.* 25.11.04, 09:34
        To duzy plus dla Opolszczyzny, ze jest owa uczelnia w Nysie, sadze, ze troche
        odbierze ona studentow Opolu, a to moze wymusi troche zmian przede wszystkim na
        UO a i po trosze i tak lepiej funkcjonujacej Politechnice Opolskiej :-)

Kto chce wiecej szczegolow to polecam strone:

www.pwsz.nysa.pl

• Gość: Miecznik Re: Nowe kierunki studiów w Nysie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.11.04, 15:45
          tak PWSZ Nysa to renomowana uczelnia, wykladowcy sa super, a studenci exttra.
          Jak czytam te wasze teksty to aż mi się śmiać chce.

PWSZ nie umywa się do żądnej z opolskich uczelni. Aleście wymyślili. Widze ze
          to pokłosie jednego wątku podbijanego w kółko przez tą samą niewielką grupę
          osób, którym w Opolu sie nie powiodło.

Dobre!
    • Gość: olo Re: Nowe kierunki studiów w Nysie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:16
      to chyba nie o to chodzi, ktora uczelnia jest lepsza, a ktora gorsza - dobrze
      ze jest i UO i PWSZ w Nysie, i dobrze ze ksztalca studentow i otwieraja nowe
      kierunki, mam nadzieje ze wspolpraca miedzy tymi uczelniami bedzie sie
      rozwijala;
      wypowiedzi niektorych osob, ktore z jakims chorym zacietrzewieniem caly czas
      staraja powodowac klotnie i udowadniac ktora uczelnia jest gorsza nalezy
      potraktowac jako probe dowartosciowania ich jak widac zakompleksionej
      osobowosci;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka