Gość: Eva IP: *.pool.mediaWays.net 16.12.04, 23:37 >Grasują kuny Niektore z Zaglem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ob.zerwer Re: Grasują kuny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 01:23 uklękłem i odpadłem :-)). Najlepsze co mi sie dzisiaj przydarzyło. Respect. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::KaZ:: Re: Grasują kuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 09:18 Niech zgadne... czy z wiazku z tym, ze na Domanskiego grasuja kuny nalezy zlikwidowac woj. opolskie? No czemu nikt z Wroclawia i Katowic jeszcze tego nie napisal? Przespaliscie sprawe. Buhaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleofas Re: Grasują kuny IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.04, 11:04 przybij piąchę gościu!!!Jesteś wielki za ten tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::KaZ:: Re: Grasują kuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:13 Dzieki, jakos tak z rana, jeszcze w polsnie najlepsze wpisy wychodza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Grasują kuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:34 Drodzy Państwo.Ja również miałam przecięte przewody,które były całkiem nowe,myślałam ze może lekki mróz tak je połamał i poprzecinał w paru miejscach.No cóż kupiłam nowe.Po paru dniach zauważyłam na osiedlu (kunę) tchórzo fredkę.Spotkałam ją już 2 razy.I myślę, że ktoś wypuścił ją na dwór-bo zwierzątko mu się znudziło.I bynajmniej to nie jest śmieszne,bo przez te małe i ładne zwierzątka mieszkańcy ponoszą koszty,jeden właściciel samochodu za naprawę szkód zapłacił ponad 500zł.Jest to zwierze domowe,napewno zakupione w sklepie zoologicznym i to właściciel powinien ponieść koszty,a przynajmniej dostać jakąś karę za wypuszczenie go nadwór.Co najgorsze nikt z różnych instytucji niechce się tym zainteresować.Czy ktoś jakimś cudem ma złapać to zwierzątko i wypuścić na parkingu policyjnym.Mam nadzieję ze może coś się zmieni po artykule w tej gazecie. Jak długo mamy ponosić straty pieniężne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W związku z ostatnim zjazdem PZPR IP: *.golebia.clarus.com.pl 19.12.04, 10:59 >>>>>>>W związku ze zjazdem PZPR , obecnie ukrywającej się pod nazwą LSD : W przerwach między obradami , seminarium na temat poprawnego wyplatania czerwonej pajęczyny w gosodarce i kapitalizmu politycznego , poprowadzi Pan Baron Kazimierz FeREX Chrzanowski. Pan Baron omówi te zagadnienia posługując się przykładami rad nadzorczych firmy FeREX ( p. Gondek i Agula ) oraz Krakowskiego Holdingu Komunalnego S.A. w Krakowie ( Pan Prezes Wlezień ). Przewidziany jest też wykład na temat : Jak zabezpieczyć sobie tyły , czyli lobbowanie na rzecz dodatkowych pieniędzy dla Policji. Obecność na zajęciach obowiązkowa, sprawdzana będzie lista obecności Odpowiedz Link Zgłoś