Dodaj do ulubionych

Kiedyś Rethmann, dziś Remondis

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:12
Tym oto sposobem, zmiana nazwy powoduje zarejestrowanie nowego podmiotu czyli
spolki. Co za tym idzie kolejne zwolnienia podatkowe zapewne... Bylo Lobbe,
pozniej tez byla jakas fuzja i powstal Rethman. Teraz kolejna fuzja i mamy
Remondisa. Ile jeszcze zachodnie koncerny beda obchodzily skutecznie polskie
prawo?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Kiedyś Rethmann, dziś Remondis IP: 212.244.117.* 06.01.05, 22:36
      Myślę, że p. Janusz Kowalski mimo zmian nazwy tej firmy i tak dobierze się do
      poprzednich korupcyjnych kombinacji.
    • Gość: O.tisk Re: Kiedyś Rethmann, dziś Remondis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 00:11
      Czy ta wladza jest juz tak durna, ze sie daje nabierac na takie sztuczki, czy
      tez moze to jeszcze nie koniec ich mozliwosci, co ?

Czy nikomu w tym miescie nie szkoda wylewanych z fekaliami publicznych
      ( NASZYCH !!!) pieniedzy ???
    • Gość: flo segregacja smieci IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.05, 08:27
      Właściwie to powinno zzacząć się segregację od zarządu. następnie tak jak robic
      się w innych krajach świata. Za nie segregowanie odpady płaci się więcej, firmy
      wystawiają osobno dodatkowe fakrury, w czym problem by segregować śmieci,
      poprostu lepiej jest wywozić nie segregowanie bo taki wywwóz na jednego
      mieszkańca więcej kosztuje to i więcej kasy. Dlaczego nie robi się kampanii
      reklamowej promującej takie działania
      • Gość: gospodyni domowa Re: segregacja smieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:14
        Ja tam na sprawach personalnych się nie znam,ale pod koniec roku czułam,ze coś
        się swięci. Smieci leżaly do wieczora,Cała nasz ulica wystawiła śmieci
        posegregowane jak zwykle 3 stycznia pomimo braku stosownych ulotek.Dwa dni
        lezały wreszcie pojechałam do Rethmanna i tam dano mi ulotke dot.zmiany nazwy
        firmy i wywozenia smieci.Najbliższy termin wywozu 11 i raz w miesiącu.Nikt nie
        pomyślał,zeby sprawe zaanonsować wczesniej.Przecieś w ten sposób obnizaja sobie
        koszty nabijając nas w butelkę.Szczytem wszystkiego była pani mówiąca z obcym
        akcentem która pół roku temu pouczała mnie do czego słuzą worki !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka