Dodaj do ulubionych

Opole to wieś

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:05
W dniu dzisejszym pomaszerowałem krakowską i rynkiem i zgrozo widać że w
Opolu władza doprowadza do upadku prywatną incjatywę.Na ryku 2 lokale czekają
na najemców , 1 lokal jubiler po eksmisji dalej sklep luks pusty nie ma
najemców , złotnik eksmisja miasta, sklep przy rybexie remont nie ma zgody na
alkohol od wspólnoty.Na przeciwko empiku lokal wygrany w przetargu
pusty .miasto źle policzyło metry.Jubiler i lokal po totomixie pusty.
Wieśniaki z Opola wasz czas się kończy przyłączą was do Katowic :).
A numerem 1 było jak w knajpie Pająk kazali iść kupić alkohol bo nie mają
koncesji.Wieśniaki co się u was dziej kto tu jest gospodarzem.A wasza galeria
to G.S.
pozdrawiam
p.s.władze poprzednie u was kradły i siedzą a obecne siedzą i boją się żę
będą siedzieć
Obserwuj wątek
    • o.tisk Re: Opole to wieś 16.02.05, 19:12
      Nikt Cie, kolezko, nie zmusza do uciazliwych dla Ciebie wycieczek po naszym
      Opolu. Jesli Ci tak tu zle, to po co sie zapuszczasz w te strony ?

Wracaj poodychac swiezym /katowickim/ powietrzem ...
      Nie bedziemy tesknic.

:-(((
      • Gość: załamany Re: Opole to wieś IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.02.05, 20:41
        Kurde, ten gostek ma rację żyjemy na wsi, dawno nie było takiego dna.
    • Gość: karol Re: Opole to wieś IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 17.02.05, 16:38
      Smutne ale prawdziwe, naj lepiej to widać we Wrocławiu gdzie ludzie z Opola
      robią zakupy i chodzą po klubach
      • Gość: ram Re: Opole to wieś IP: *.atlsfl.adelphia.net 17.02.05, 18:31
        Opole to komuszy zascianek,zawsze byl i bedzie.
    • Gość: opolaninpomorzanin Nie ważne gdzie, ważne by było spokojnie.... IP: *.uni.opole.pl 17.02.05, 18:53
      Kurcze, bawi mnie to.Bo równie dobrze mógłbym mieszkać w Koziej Wólce czy Nowej Wsi Lęborskiej, najważniejsze żeby żyło nam się dobrze.To jest ludzie najważniejsza kwestia a nie że przyjedzie katowiczanin i marudzi że nie mógł piwa kupić.Dobrze Ci panie w Stalinogrodzie to siedź u siebie!!Bo mi tu dobrze, no może trochę bezpieczeństwo na ulicach mogłoby się poprawić.
      • Gość: bramo Re: Nie ważne gdzie, ważne by było spokojnie.... IP: *.atlsfl.adelphia.net 17.02.05, 19:14
        Jasne opolaninpomorzanin,niech sie dzieje co chce byle nie w ten fotel-to mi
        dopiero filozofia zycia.
    • Gość: xeno Re: Opole to wieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:57
      coś w tym jest, zoabczcie w Opolu się nic nie buduje,mamy Real w którym są ceny
      o 5-10% droższe niż w innych miastach.Widać brak długofalowego rozwoju.
      Kiedyś we wtorek i piątek Opole przeżywało najazd gminy a teraz wszyscy jadą do
      Gliwic lub Wrocławia
      • Gość: zadup Miasto traci klimat IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.02.05, 21:43
        A mieszkańcy ratusza jak nie krzyczę precz z komuną to przepraszają że żyją,
        nie mamy szczęścia do włodarzy.
        • Gość: A Re: Miasto traci klimat IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.02.05, 21:53
          A to teraz już wiem czemu syn mi co chwilę jedzie do wrocławia na zakupy albo
          na balety, bo mnie to sie już w ogóle nie chce nawet ruszyć z ZWMu do centrum ,
          bo i po co
          • Gość: mieszkaniec Re: Miasto traci klimat IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:46
            Po co masz jeździć do centrum, jak jesteś w centrum! Tereny po byłej fabryce
            mebli (na wysokości ZWM-u) to przecież CENTRUM, Malinka (tereny za Castoramą)
            to przecież też CENTRUM! Stary jesteś w samym centrum Opola, żyć nie umierać!!!
            • Gość: Nu da Re: Miasto traci klimat IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 18.02.05, 00:20
              W samym centrum Opola widze nie jednego GLUPOLA!!!!!!!buha ha
    • Gość: mrowka Re: Opole to wieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:18
      oj, psieje nasze miasto i rzeczywiscie obecne wladze "siedza i sie boja". Zero
      zycia, zero nadziei na zmiane. Kto tylko moze ucieka.Tak bronilismy opolskiego,
      ze chyba juz nie ma sily na zagospodarowanie zwyciestwa. Jak tak dalej pojdzie -
      to rzeczywiscie przylacza nas do Katowic. Bedziemy grajdolem cala geba i
      bedziemy dalej narzekac. JEST NA TO LEKARSTWO? - Ja nie widze.
      • Gość: jaknawsi Re: Opole to wieś IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 18.02.05, 16:53
        Nic tylko poduszkę na parapet i gapić się przez okno całymi dniami.
        • Gość: westman Re: Opole to wieś IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 21.02.05, 06:39
          Nie ma co uktywać.Jest źle!! Jutro będzie jeszcze gorzej!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka