jaqubek09 11.02.02, 05:39 Mam prośbe czy ktoś może podać miejsce składowanie programu o dzialaniu podobnym do tvtoola , ale nie w wersji 10 minutowej. Z góry dziękuje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dia Re: tv-out IP: 192.168.103.* 15.02.02, 10:50 ściągnij sobie cracka do tvtool i będzie O.K. Jest jeszcze trochę prymitywniejszy TVCC2000 w wersji darmowej, u mnie chodzi pzdr Link Zgłoś
Gość: szymi Re: tv-out IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 19:21 Gość portalu: dia napisał(a): > ściągnij sobie cracka do tvtool i będzie O.K. > Jest jeszcze trochę prymitywniejszy TVCC2000 w wersji darmowej, u mnie chodzi > pzdr Dia mój swiftowy przyjacielu, też poszukuję takiego programiku, niestety wyszukiwarka nic nie znalazła, jakbyś był tak miły, i przelał na priv... nomysz@interia.pl Z góry dzięki. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: dia Re: tv-out IP: 192.168.103.* 18.02.02, 08:46 Gość portalu: szymi napisał(a): > Gość portalu: dia napisał(a): > > > ściągnij sobie cracka do tvtool i będzie O.K. > > Jest jeszcze trochę prymitywniejszy TVCC2000 w wersji darmowej, u mnie cho > dzi > > pzdr > > Dia mój swiftowy przyjacielu, też poszukuję takiego programiku, niestety > wyszukiwarka nic nie znalazła, jakbyś był tak miły, i przelał na priv... > nomysz@interia.pl Z góry dzięki. > Pozdrawiam > O.K. pzdr dia Link Zgłoś